reklama

Darček pre pani učiteľku

sisasamko , 11. 06. 2014 - 10:09

reklama

naši štvrtáci budú mať rozlúčku s prvým stupňom. Tento rok bol tak posledný čo mali svoju pani učiteľku triednu. Aký dar by bol vhodný k takejto príležitosti? Mamičky štvrtákov alebo bývalých štvrtákov dajte tipy aké darčeky dávali vaše deťúrence pani učiteľke. Ďakujem za všetky rady (flower)


reklama


reklama

vierča, St, 11. 06. 2014 - 13:59

Kvety a poukaz na masaz. :-) Neuznavam darceky pre ucitelov.

Lenka R, St, 11. 06. 2014 - 14:40

Kvietky a vyrobiť tablo - koláž z fotiek detičiek a pani učiteľky z rôznych školských akcií , myslím, že to by bolo celkom milé ako pamiatka.

sisasamko, St, 11. 06. 2014 - 14:51

aj ja by som bola za taký osobný darček, ktorý by bol pre pani učiteľku fakt spomienkou na deti... inú rodičia navrhovali zlatý náramok, to sa ale mne moc nepozdáva...

eva m, St, 11. 06. 2014 - 20:55

u nas organizujem ja :-), lebo som v ZRS aj v RS B-] .
Pre pani ucitelku mame hodinky a digitalny fotoramik, do ktorého dam fotky deti - spolocne aj portrety, pre pani vychovavatelku supravu Swarovski - nausnicky, náramok. Plus obidvom krasnu kyticu kvetov. Buduci tyzden mame poobede posedenie u rodicov jednej spoluziacky v kaviarnicke, na ktore pridu deti aj rodicia a slavnostne sa rozlucime. Tesim sa, bude to pekna rozlucka, uz si chystam slavnostnu rec :-)
Eva (sun)

Erkočka, Št, 12. 06. 2014 - 14:50

Asi ma ukameňujete, ale pýtam sa Vás, ktoré nie ste učiteľky, okrem mzdy vám niekto nosí čosi navyše? lebo mne nie :-)

Ariesa, Pi, 13. 06. 2014 - 13:51

:-) velmi dobre padne podakovanie. a ked sa mi na chodniku nevyhybaju. nemam co viac riesit :-D

gueva, Št, 12. 06. 2014 - 16:52

Hodinky, šperky považujem za prehnaný darček. Fotka detí v obyčajnom nie digitálnom fotorámiku je ok, ale tipujem, že keď sa na konci roka fotili, p.učiteľka si určite tiež 1 dala spraviť.
Určite som za kvety, tie nikdy neurazia. Deti môžu niečo pekné nakresliť, vyrobiť na pamiatku.

Tangy, Št, 12. 06. 2014 - 17:08

Tiez sa mi to zda prehnane, hlavne na ZS, ale ked sa to tak vezme, ak by kazdy rodic kupoval nieco zvlast, tak by to vyslo tych rodicov mozno drahsie ;-) . Ja som za kyticu plus nejaky darcek od deti, spolocna kresba, kolaz fotiek, resp. salka na kavu s fotkou deti, aby mala ucitelka pamiatku.

ja_hodka, Št, 12. 06. 2014 - 18:18

šperky a bižutéria sa mi zdajú úplne nevhodné. Zlatý náramok??? To má byť čo? Nie žeby som to považovala za príliš drahé, ale skôr naozaj za nevhodné, osobné, nijak nesúvisiace s deťmi a školou. Ja som za kvety, kľudne aj milá kytička zo záhrady, nemusí to byť honosná kytica načančaná, ale skôr také niečo detsky a deťmi nazdobené :-) a kresbičky od detí, alebo niečo, čo same vyrobili, domáci koláč, ktorý pomáhali piecť, ručne vyrobené dielka trebárs aj od mamičky...to sú veci, ktoré by od detí potešili mňa...žiadne poukazy ani iné materiálne záležitosti. Ja som kdesi minule začula, že wellness víkend pre triednu na konci roka? Čo sa svet totálne zošalel od kedy som chodila do školy? My sme nosievali kvietky zo záhradky, pekne naaranžovali, krásne voňali a boli naozajstné, nie skleníkové ;-) U nás na dedine detičky sem tam aj dnes nosia učiteľkám kvety zo zahrádky aj len tak, bez špeciálnej príležitosti...taký tulipán v detskej rúčke...to je milé a pekné. Nefalšovaná radosť na oboch stranách :-)

sisasamko, Pi, 13. 06. 2014 - 10:44

ďakujem sa rady a postrehy (flower) ...mne osobne ten šperk ale absolútne nesedí...nie ani z finačného hľadiska alebo z hľadiska že by si niečo také pani učiteľka nezaslúžila, bola im naozaj ako druhá mama a robila veľa vecí nad rámec svojich pracovných povinností, ale nepríde mi to vhodný dar a ani spomienka na deti....ja som mala vymyslené niečo takéto: do zošita s pevnou väzbou s čistými stranami (niečo ako pamätník) by každé dieťa napísala svoje meno, niečo nakreslilo, napísalo odkaz pre pani učiteľku, pridalo svoju fotku, a na ďalšie strany by som nalepila spoločné fotky z rôznych akcií, ktoré spolu zažili...

Kamila, Pi, 13. 06. 2014 - 15:21

Ja si viem predstavit este nejaku zaujimavu knihu, taku neutralnu, minimalne atraktivnu s receptami, Navod na prežitie pre ženy ... to len priklad, take nieco co by mozno privitala kazda zena ale si nekupi.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama