Popis
letná verzia tejto čokoládovej bomby :)

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | internet a vlastná tvorba |
Čas prípravy | 1 hod, 30 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 1 hod, 30 minút |
Ingrediencie
150 | gramov | horkej čokolády |
125 | gramov | masla |
3 | kusy | vajec |
1 | šálka | trstinového cukru |
3⁄4 | šálky | múky |
1⁄2 | balík | prášku do pečiva |
štipka | soli | |
2 | polievkové lyžice | kakaa |
250 | gramov | malín |
1 | balík | vanilínového cukru |
200 | millilitrov | šľahačkovej smotany |
Inštrukcie
Rúru si predhrejeme na 200°C. Maliny opláchneme a necháme obschnúť. Menší plech alebo kruhovú formu vymastíme a vysypeme, resp. vyložíme papierom na pečenie. Rozpustíme čokoládu s maslom vo vodnom kúpeli a necháme vychladnúť.
V miske vyšľaháme vajička s cukrom a polovicou vanilínového cukru na penu, a pri nízkych otáčkach primiešame roztopenú čokoládu s maslom. Pridáme múku a prášok do pečiva, štipku soli a zľahka ručne premiešame. V miske zmiešame 2/3 malín s kakaom, aby sa poriadne obalili (tým pádom nespadnú na dno plechu) a primiešame do cesta.
Cesto rozotrieme na plech a pečieme 30-35 minút. Chceme, aby cesto bolo v strede takmer tekuté a navrchu chrumkavé :-) Vyberieme a necháme vychladnúť.
Zo šľahačkovej smotany a zvyšku van. cukru vymiešame šľahačku. Nakoniec primiešame maliny (tie najkrajšie si necháme na ozdobenie). Brownies sú najlepšie ešte teplé :-)
Poznámky
Môžeme použiť ľubovoľné ovocie, aj mrazené. Tieto maliny som našla na trhu v Košiciach, sú perfektné :-)
Postup:


- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Vyzerá to vynikajúco!
Aj chutí!