reklama

Rýchle čoko guľky

Pridal/a Kamila dňa 30. 09. 2014 - 16:27 - Recepty Kamila
Rýchle čoko guľky, Nepečené zákusky, recept, Kamila

reklama

Recept s foto postupom na veľmi jednoduchú, nepečenú a skvelú dobrotu nielen pre deti, keď potrebujete byť za originálnu. Pôvodne to mali byť lízatka pop cakes, len som nemala vhodné paličky.

Ingrediencie
176 gramov Oreo sušienky
2 polievkové lyžice Nutella
1 kus biela čokoláda
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Opäť som testovala, čo dokáže môj robot z NDR. ;) Keksy vložíme do nádoby s nožmi, alebo výkonného mixéra a dôkladne ich "zomelieme" . Pridáme Nutelu a znova rozmixujeme.

Z hmoty tvarujeme guličky, podľa možnosti rovnakého tvaru a veľkosti. ;) Rozložíme na tácku, tanier, prikryjeme fóliou a na cca 15 minút vložíme do mrazničky, ak máte viac času skúste chladničku a 1-2 hodiny.

Guličky ponoríme do bielej čokolády a ozdobíme podľa chuti a fantázie. Ukladáme ich do papierových košíčkov. Ak máte doma vhodné paličky do lízatiek, tak najprv namočte koniec paličky do čokolády a zapichnite ju do guličky.

Po stuhnutí ponorte Pop cakes do čokolády a ozdobte podľa fantázie, buď drobným zdobením, alebo tenkými "pásmi" tmavej čokolády.

Doplňujúce poznámky

Ak máte vhodné paličky, pripravte si podľa tohto receptu pop cakes.

Výnos
25 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

Dzeny, St, 01. 10. 2014 - 20:33

no koniec. toto doma neukážem, lebo by som počúvala, že musia byť guľky a nemám mixér, ktorý by to zvládol:DDDDD

Kamila, St, 01. 10. 2014 - 20:45

To bude tým, že si barz mladá, neušla sa ti patričná výbava. :-)

Dzeny, Št, 02. 10. 2014 - 10:31

Tak neviem, či som barz mladá:)) Skôr to bude tým, že na všetko používam ručný mixér a potom majú všetci pocit, že mi robot nechýba, lebo zvládam všetko s tým, čo mám. Možno by som mala začať trošku štrajkovať a frfľať:)))

Kamila, Št, 02. 10. 2014 - 10:46

Skús, ono ako kukám v telke na tie zázraky, čo robia v podobných sekacích srandách. :-O Nahádžu tam všetko čo im pride pod ruku, B-] miestami to ani neošúpu a výsledok je vraj božský, väčšinou zelený ... :-) . Len asi vedia čo a prečo tam dávajú. Raz keď budem veľká, budem tiež taká frajerka. (giggle) :-D (rofl)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama