reklama

Najlepšia terapia

Kamila , 04. 12. 2014 - 10:09

reklama

Doma mám, menší či skôr väčší lazaret. Zatiaľ sa tvárim zdravo len ja, ak nerátam hlavu. (blush) Zázvorový čaj zaberá. Starší synátor ma angínu, mladší skôr rieši dutiny, ten je ešte ako tak pojazdný, drahého dobehlo všeličo. Dúfam, že veľká deva sa má ok.
Najmladšia došla včera zo školy úplne dobitá, bolel ju chrbát, hlava, všetko, spustila sa teplota, len ľahla a ležala pod svojou huni dečkou.
Ale rozhodne si objednala Mášu.

Od poslednej črevnej chrípky u nás funguje Máša a medveď ako liečebná terapia. Najprv si pri dieťati a Máši poležal drahý a potom ja.
Orehlili sme sa ako kozy, aj keď deva okolo toho stále stukala, bola ozaj ubolená. Dnes sa už má trochu lepšie, pokračujeme v liečbe. :-D Verím, že voľajakú virózu za chvíľu "rozchodíme". Najlepšou terapiou je úsmev a objatie. :-)

Devy krásne čo funguje u vás ako tajná zbraň, pri kurírovaní detí? Aj u vás v okolí je teraz viac maródov či to len u nás?


reklama


reklama

Kamila, Št, 04. 12. 2014 - 11:01

Hlásim, že časť, kde Máša nakreslí obrazok zvierat a lesa a akosi sa nepodobá realite, preto premaľuje všetko a všetkých aby boli ako na obraze, je úchvatná. (giggle) Ako mnohé ďalšie, terapia skvelá aj pre mňa. (giggle)

balalajka, Št, 04. 12. 2014 - 11:45

Mášu ľúbime. Ale už sme na ňu "veľkí". Teraz sú rôzny bakugani a iné potvory. Starší miluje Inváziu králikov - to je iné psycho B-] .
Mne urobil dobre na dutiny včerajší koncert, dávka imunoglukánu a čaj so zázvorom v milej spoločnosti :-) .
A verím, že chorých už bude menej - my sme mali hrozný október a november :-P :-P :-P.
Treba to otužovať pohybom ;-) .

Kamila, Št, 04. 12. 2014 - 14:23

Imunoglukán a zázvor sú skvelé a nostalgické kultúrne vyžitie k tomu. (clap)
O vašich potvorách som ešte nechyrovala. B-]

majas, Št, 04. 12. 2014 - 15:48

U nás hlásim jedného maróda a dúfam pri tom ostaneme, ja sa preventivne čajíkujem stále a imunoglukánom a vitamínmi v takej i onakej podobe zásobujem deti. U nás zaberá pradenie Chestera, toť naše "kocúriatko" čo sa má za mačku na doma a synátor ho učí tancovať ako Garfield. (giggle)
Máša sa nám páči len akosi nie je ju kde vidieť.

Tangy, Št, 04. 12. 2014 - 15:53

My sme tiez premarodili oktober a november, tak snad uz stacilo, ale ako sme sa pred chvilou vratili z Bratislavy ide mi hlava prasknut, ale to bude tym, ze som od pol stvrtej hore.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama