reklama

Bilingválne gymnázium v Sučanoch

MiladaJ , 09. 05. 2015 - 18:02

reklama

Dobrý deň. Moja dcéra má 13 rokov a je siedmačka na ZŠ. Nastala u nej otázka strednej školy, a napadlo ju že by mohla ísť na Bilingválne gymnázium. V našom blízkom okolí však boli len vo francúzštine/španielčine. Hľadala na internete a našla Bilingválne gymnázium v Sučanoch, čo nie je zase tak ďaleko. Nemyslím že by to bol problém. Má samé jednotky,sem tam nejaká dvojka, trojka. Chcela by som sa spýtať, že či máte niekto nejaké skúsenosti s touto školou. Ako to tam chodí, internát, poplatky.... Bola by som veľmi rada ak by sa mi niekto ozval v komentároch s radami alebo skúsenosťami.   -Milada


reklama


reklama

eva m, So, 09. 05. 2015 - 18:08

na toto gymnazium chodia dve deti mojejkolegyne a viem, ze je velmi narocne. Uz prijimacky ukazu, ci je dieta na tuto skolu pripravene a aj studium je tazke. Chodi tam aj syn nanicmamy sadlonky, skus jej cez kontakt napisat.

MiladaJ, So, 09. 05. 2015 - 18:13

Ďakujem za odpoveď. Bolo mi jasné že je náročné. Určite jej napíšem, ďakujem. 

lua, Po, 11. 05. 2015 - 14:31

nech si o rok vyskúša prijímačky, aspoň sa otestuje, ako na tom je, a na čom má zapracovať.

Dcéra takto išla skúsiť tento rok. Spravila ale bola ďaleko, ďaleko v zozname. Ale zistili sme v čom má nedostatky, čomu sa v škole málo venujú a čo sa treba doučiť. TAkže vie na čom má zapracovať. A budúci rok ide znova. Záujemcov u nás bolo 300 a brali 90. Takže záujem je veľký a z toho 1/2 boli čistí jednotkári, Body boli natesno. Takže ozaj je to dosť náročné a dostanú sa tam len tí najlepší.

MiladaJ, Po, 11. 05. 2015 - 18:34

Pomer záujemcov a žiakov, ktorých nakoniec zobrali je naozaj veľký. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama