reklama

Šampóny

Pridal/a Tangy dňa 19. 10. 2015 - 08:20

reklama

Už som tu dávnejšie písala o tom, ako sme na konci minulého školského roku bojovali so všami. A napriek tomu, že sme náš boj nateraz vyhrali, zostali mi zo všetkých možných prípravkov proti tým malým potvorkám poškodené vlasy. Dcéra má našťastie vlásky už v pohode, aj keď ju ešte občas svrbí pokožka hlavy, ale ja som si vlasy preventívne zafarbila, denne žehlila (aj s prípravkom na žehlenie), takže som si tým privodila najskôr chrastičky, potom lupiny, suché vlasy, svrbiacu pokožku.

Už roky používam jednu značku šampónu, no ocino mi poradil, aby som skúsila všetkým známy šampón proti lupinám. Jemu vraj pomáha, a tak som sa na to dala. Po dvoch týždňoch používania to bolo ešte horšie. Hlava ma svrbela oveľa viac a lupiny na mojej hlave nemizli. Povedala som si stačí a prešla som späť na svoj starý šampón a vlasy som si zmývala, namiesto každého druhého dňa, denne. Častejším používaním som znížila počet lupín, no pokožka ma ešte niekedy svrbela.

Pred nedávnom som od svojho otca dostala na vyskúšanie šampúch. Malý šampónik v tvare mydielka. Najprv som jeho použitie odkladala. Nevedela som si predstaviť, ako si budem umývať hlavu "mydlom". No nedávno som sa na to predsa len dala. Je to prírodne vyrobený šampón, bez konzervantov. Už dlhšie používam masážne "mydielka" rovnakej značky a pomáhajú mi na ekzém, takže prečo nie?

No neviem dievčatá, asi je ešte krátka doba na posúdenie. Pokožka a vlasy si musia zvyknúť. No ja zatiaľ nepociťujem žiadnu zmenu. Vlastne áno, moje jemné vlasy sú teraz ešte jemnejšie a nepoddajné ako cukrová vata. Tak skúsim vydržať moje obligátne dva týždne a uvidím. Potom mi už zostane len umývanie vlasov v čistej vode. Chichocem saNie, nie. Toto nebude pre mňa.

PS: Viem o rôznych iných prírodných spôsoboch umývania vlasov. Skúsila som niektoré v rannej mladosti, ale tiež som pri žiadnom z nich nezostala.


reklama

reklama

dasa_, Po, 19. 10. 2015 - 08:49

Dobrá téma :) Ja som v čase najväčšej krízy, keď ma hlava fakt veľmi svrbela, prešla na umývanie sodou bicarbónou a splachovanie ľahko octovou vodou. Kedysi som dokonca o tom tu už aj písala.

Proti svrbeniu fakt fantastické. Nie po prvom umytí, ale pomohlo. Skús prečítať toto http://www.rozhlas.cz/meteor/prispevky/_zprava/vlasy-o-vlasy--1167004

 

teraz používam šampúchy, asi tri druhy. Po pravde, netuším, či mám lepšie alebo horšie vlasy, to nedokážem posúdiť. Mne to ale vyhovuje. Hlava menej svrbí a mám pocit, že na hrebeni ostáva menej vlasov. Isté pozitívne výsledky sú aj s lupinami, ale nie je to na 100%.

Tangy, Po, 19. 10. 2015 - 10:00

Dakujem, precitam. Ja momentalne striedam dva sampuchy. Neviem zatial posudit, ci mi svrbenie ustupuje. Dnes ma napr. hlava uz svrbela, ale na dotyk citim, ze su vlasy jemnejsie (ale ja ich mam jemne prirodzene) a pri pohlade do zrkadla, hlavne rano po umyti, doslova cukrova vata (priridzeme nam vlasy rovne, mozno mierne zvlnene, ked su kratsie).

Dzeny, Po, 19. 10. 2015 - 09:45

V šampónoch sa nachádzajú parabeny, niektorým ľuďom to robí zle. Treba skúsiť šampón bez parabenov. O tom mydle som ešte nepočula, možno vyskúšam. Ja používam lacný šampón na každodenné použitie, vyhovuje mi maximálne.

Tangy, Po, 19. 10. 2015 - 09:59

Sampuch je bez parabenov, silikonov a sulfatov. Navyse ekologicky zabaleny (narazam na nedavnu temu na NM). Pre viac info si skus vyhladat na nete, nech nerobime reklamu. Mrkám MM tiez pouziva podobne lacne sampony, ale mne to nevyhovuje. Asi som uz zvyknuta na klasicke sampony, preto si aj horsie zvykam na ten sampuch. Ale napr. ten original sampon na lupiny mi viac uskodil ako pomohol.

novanka, Po, 19. 10. 2015 - 17:15

Ja som bez parabenov, silikónov a sulfátov našla len Timotei http://spacesusi.blogspot.sk/2013/11/cisticka-vlasu-od-silikonu-timotei.html

Tiež som vyskúšala všetko možné, vždy ma svrbelo, až do krvi som si rozškrabávala, teraz mám pokoj. Šampúch som skúsila len žihľavový, tiež nepomohol, ale žihľava vraj vysušuje, tak neviem. :-(

Tangy, Po, 19. 10. 2015 - 18:03

Tiez mam jeden zihlavovy a druhy neviem aky a striedam. Tak asi nebudem cakat, ze to bude casom lepsie. A mala si aj ty po nom take "skrepovatene" vlasy?

Ja mam jeden den vlasy vysusene, ale druhy uz mastne (aspon ja mam ten pocit). Asi to bude tym castym umyvanim. Som v zacarovanom kruhu, musim z neho nejako vyskocit.

novanka, St, 21. 10. 2015 - 00:30

Skrepované nie. Ja keď viem, že nejdem medzi ľudí, odďaľujem umytie hlavy, aby som si vlasy umývala čo najmenej, zlaté staré časy, keď mi stačilo raz do týždňa ... 

Tangy, St, 21. 10. 2015 - 11:03

Teraz po dlhsej dobe pouzivania sa uz ani mne nekrepovatia, asi si museli zvyknut. Ale hlava ma svrbi aj tak, mozno menej, ale svrbi a mam pocit, ze mam vacsi objem. Je to mozne?

Tiez boli casy, ked som si umyvala vlasy raz tyzdenne, ale to bolo tak do puberty. Teraz tak umyvam detom, synovi castejsie, lebo sportuje, ale to iba oplachnem vodou. V puberte som si zacala umyvat hlavu 2x tyzdenne. Potom odkedy som bola s MM kazde dva dni. On mal dlhe vlasy a zvykol si umyvat kazde dva, tak aby sme nemali chaos, vzdy sme si umyvali v jeden den. No a od tych vsi si umyvam denne, ale asi to budem musiet zredukovat. Co ked ja sa citim s neumytymi vlasmi neprijemne.

Kamila, St, 21. 10. 2015 - 11:11

Kazdy den je pricasto, zvlast ak nemas extremne jemne vlasy a nejdes kazdy den do prace, kde by si mala byt tip to, podla moje kadernicky raz do tyzdna je idelane, co si neviem predstavit, ale dvakrat maximim.

Tangy, St, 21. 10. 2015 - 14:47

Uvedomujem si to. ale neviem sa zatial preorientovat. Navyse kolkokrat si tie vlasy umyjem automaticky, ze ani neviem, kedy. Hambím sa

Kamila, St, 21. 10. 2015 - 14:49

to si aka dobra, ja som pravy opak, mam problem sa na stvrty den dotrepat k umyvaniu vlasov Hambím sa

Tangy, St, 21. 10. 2015 - 15:01

Tak ked to takto robim denne nejakych 5 mesiacov, robim to uz akosi automaticky. Kedysi som na tom bola podobne ako ty.

novanka, Št, 22. 10. 2015 - 01:25

som na tom rovnako Áno

Kamila, Po, 19. 10. 2015 - 10:25

Moju najmladsiu castejsie svrbela hlava, vsak aj mna, jej som zacala pouzivat sensitiv Alverde v DM a myslim, ze pomoholo, ja z tej znacky pouzivam iny, ale asi by som mala tiez sensitiv skusit.

Ale je fakt, ze ekologicky obal nemaju. Hambím sa

Tangy, Po, 19. 10. 2015 - 10:47

Dakujem za tip. Mozno skusim nabuduce. Moja mala ked sa len poskrabe na hlave, hned prezerame. Uz mam z tych vsi paranoju, aby sa znova neobjavili.

andrea77, Po, 19. 10. 2015 - 10:45

Ahoj ja už roky rokúce používam jednu značku šampónu od slovenského výrobcu...Dixi....ak tu môžem dať....) Vlasy si ešte farbiť nemúsim...tak na moje prirodzené tmavohnedé je tento šampón veľmi dobrý...majú ich na rôzne typy vlasov...

Tangy, Po, 19. 10. 2015 - 10:51

Ano poznam, MM si ho niekedy kupuje. Tiez sa zatial vyhybam farbeniu, ale vtedy som si zafarbila ako prevenciu proti vsiam.

motylik, Po, 19. 10. 2015 - 11:28

Zháňala som ho jeden čas a nezohnala som. Kde ho predávajú? 

eniXelka, Po, 19. 10. 2015 - 12:01

Používam čistú vodu. prvý rok veľmi rozpačité a demotivujúce výsledky. Ak keď veľkým plusom bolo už vtedy nesvrbenie pokožky, ktoré som 3 dni po každom šapóne cítila (aj po bio).

Teraz hodnotím veľmi pozitívne, hlava ma nesvrbí, vlasy sú iné, to sa nedá poprieť. Ťažšie, ale objem majú taký, aký nezaručil najsamlepší šampón. A problémy so suchými vlasmi (ktoré boli aj pri regreneračných, hydrataťných, vyživujúcich šampónoch tie isté) riešim arganovým olejom.

Tangy, Po, 19. 10. 2015 - 18:06

Toto je asi beh na dlhu trat. Neviem si to predstavit.

novanka, Po, 19. 10. 2015 - 17:25

Ináč, keď nám na rodičku šéfka hygieny povedala, že im po strastiplnom zbavovaní sa vší zabral až šampón pre psov ... Váľam sa od smiechu po podlahePobavili sme sa.

motylik, Po, 19. 10. 2015 - 19:30

Tangy kde predávajú Dixi? 

Som sa hore pytala, nevšimla si si  Úsmev

Tangy, Po, 19. 10. 2015 - 20:13

Vsimla, ale zistim, az sa vrati MM. Mrkám

Lea, Ut, 20. 10. 2015 - 07:20

motylik, keď sa môžem ku vám zamontovať, pozri v Jednote alebo drogérii Teta Úsmev

motylik, Ut, 20. 10. 2015 - 20:27

Mam pocit, ze som pozerala v tete ešte vlani, a nemali. Potom som sa na to vykaslala, a kúpila som si v DM nejaký ich zdravý. A drahý ako šľak Chichocem sa

Takže najbližšie  v jednote si dúfam spomeniem (inak nákupy v jednote v poslednom čase preferujem pred inými obchodmi, maju tam kvalitné potraviny). 

Lea, Ut, 20. 10. 2015 - 07:42

Aj ja som si prešla obdobím, kedy mi zrazu dlhoročne používaná značka šampónu začala prekážať a spôsobovať svrbenie hlavy, vyskúšala som všeličo až mi nakoniec pomohol grécky šampón s olivovým olejom z Lidla, mávajú ho v čase gréckych týždňov, čo ma prekvapilo, predtým vlasy mastné po dvoch dňoch, teraz sa mi vôbec nemastia a hlava nesvrbí

Tangy, Ut, 20. 10. 2015 - 10:22

Áno Musim si ho tam nabuduce vsimnut.

púpavienka, Ut, 20. 10. 2015 - 09:40

Chcela som ti ponuknuť šampon pre psov, ale už to tu niekto spomenul. Ja mám veľmi citlivú pokožku a teda aj na hlave a nevedela som čo už robiť po každom šampone hlava o dva dni svrbela a to až tak že v bolestiach som si ju doškriabala úplne do krvi, lenže ono to nie a nie skončiť. To rozškrabanie sa ťahalo skoro 5 rokov. No a odrazu bol film kde policajtka používala šampon pre psov. Vtedy som sa rozhodla že sa vrátim aj k starému spôsobu umývania vlasov a to aby sa vlasy max. umyvali raz do týždňa. To mi potvrdila aj kožná lekárka. Ja som vtedy skúsila aj všetko čo odporúčila ona ale bolo to všetko krátkodobe.

V tých dňoch kedy už malo prísť svrbenie som na začiatku musela vydržať ten druhý a tretí deň, potom to už bolo ok. Takže vtedy som použivala nejaký psi šampon. Skúsila som aj sodu bic. ale moja pokožka nebola dobra ani po troch týždňoch. Ja vlastne nemôžem židane šampony ktoré obaľujú vlas a teda maju to perleťové v sebe takže je oveľa lepší šampon typu starý brezový a pod. Nie, ani tie mi všetky nevyhovujú a skúsila som viacere, tie čo sú mi zlé tak potom používam na umyvanie podlahy. Myslím že nemaám ani teraz dobre vlasy, lebo poje trápenie sa odzrkadlilo na mojich vlasoch, tak veľmi mi padajú a vlasy ostali veľmi jemné.

Raz za čas si urobim zábal zo žltka, citronu a oleja, dokonca som si aj sama urobila šampon tuhý ale nejako mi ani ten nesadol. Ozaj po tých tuhých šamponoch je normálne že vlasy ostanú jemné, lebo je tam glycerín ako základ, preto aj pokožka po umyvaní takým mydlom ostane jemná aj bez krému.

Starý ľudia u nás hovorili, že vlasy sa nesmu umývať skôr ako po dvoch týždňoch lebo pokožka začne byť háklivá. Preto si u nás vlasy zaplietali a chránili šatkou, takže ak je to pravda tak sama uznaš koľko si toho vyskúšala.

dasa_, Ut, 20. 10. 2015 - 14:27

obyčajný šampón je super aj na umývanie okien, ani netreba potom leštiť. Ja dávam brezový, kupujem v tescu také to ich velké balenie

andrea77, Ut, 20. 10. 2015 - 11:06

Dixi predávajú v tých menších predajniach...teta, 101 atď. aspoň čo som si všimla...)

Tangy, Ut, 20. 10. 2015 - 15:30

Margori, umyvanie podlahy. ÁnoChichocem sa Uz viem, co s tym samponom proti lupinam.

Dasa, kolko davas toho samponu, ked nim umyvas okna? Hned si idem umyt okno na chodbe, nech vyskusam.

dasa_, Ut, 20. 10. 2015 - 15:36

primerane, primera, asi tak jak jar

Ariesa, St, 21. 10. 2015 - 11:39

my mame v rodine jemne vlasy a rychlo sa mastiacu pokozku. Je jedno ci sa dotycny stravuje banickou stravou, alebo je raw a behava polmaratony. Proste kazde rano nabehneme do kupelne umyt hlavu. Ako deti sme umyvali raz do tyzdna, od puberty kazdy den. (Kadernicka mi tvrdi, ze mame mimoriadne huste vlasy ... no ale to mi velmi nepomoze, lebo su take jemne, ze nerobia objem. Uces mi nevydrzi, rozpusti sa.)

Zmeny som mala ked som brala par mesiacov antikoncepciu, prave tu, co u nas pravdepod. uz zakazali a ked som tento rok brala silne lieky od dermatologicky, urobilo sa mi tazke zapalene akne na tvari Prekvapenie. Ale vlasy mi po tych liekoch stacilo umyt raz za tyzden! Aaach! Len mali tolko neziaducich ucinkov, ze len co bolo mozne, vysadila som ich.

Co sa tyka obyc. samponov ako brezovy, zihlavovy ... tak tie mi robia velmi zle Smútok. Nerozcesem sa, silno mi krepovateju vlasy. Vtedy zistim ake su huste Veľký úsmev. Akoby tam bolo extremne vela suroveho cistiaceho prostriedku + maly dodatok brezova voda. Takze sa drzim "znackovych" samponov na denne pouzitie a spolieham sa na cistotu a dobry vzhlad.

Co sa tyka experimentov, chvilu som skusala umyvat a robit masky morskym bahnom. Mastnota zisla, ale zdalo sa mi, ze vlasy otazeli a moje cervene farbene vlasy (farbim aby som ich trosku presusila, celkom mi to pomaha) chytali cudesne farby. Aj dietko-blondacik siel z bahna do zelena, tak sme s tym prestali a robime si len kupele, bez vlasovych masiek Veľký úsmev. Este som citala o marockom ile na vlasy/cele telo ... je mi to kus drahe na kazdodenne pouzitie, takze u mna ee. Mozno trosku lepsie ako bahno posobi slana voda, ale to mam odskusane len na dietati a to je pred pubertou. Kupe sa 2-3x do tyzdna v slanej vode, hlavku samponom neumyvame (ja slanu vodu neriesim kvoli rychlo blednucej cervenej farbe).

(Co sa tyka minulosti ... dievcata sa cesali na hladko do vrkoca a zeny mali vlasy pod cepcom a satkou. Pracovalo sa na poli = prach a pot ... ja by som hygienu v minulosti a kvalitu vlasov az tak nevyzdvihovala.)

Tangy, St, 21. 10. 2015 - 14:55

Tak to mame pravdepodobne podobny typ vlasov. Tiez mam jemne a huste, ale nie je to vidno. Aj ked kedysi boli hustejsie. Po troch porodoch je to horsie. Tiez mi tie lacne sampony vobec nevyhovuju. Som zvyknuta na moj znackovy. Ale chcem vydrzat s tym sampuchom, ked uz som zacala. Mozno sa mi to zapaci.

ja_hodka, St, 21. 10. 2015 - 12:04

používam tuhý šampón od soaphorie a trošku sme si k sebe museli hľadať cestu. Jednak atypická aplikácia a tiež čisto prírodné zloženie bez silikónov, ktoré vlas obalia a urobia ho hladkým...ten pocit pri prírodnom šampóne odpadá. Naopak - vlas je prirodzene drsný, po uschnutí je ale pekne hladký a pevný. Chvíľku to ale trvalo, lebo hriva si na silikóny zvykne a zo začiatku bude proti "prírode" protestovať. U mňa tá chvíľka trvala asi 3 týždne a dnes som v mimoriadne dobrom vzťahu s mojim tuhým šampónom, ktorý je okrem iného aj veľmi skladný a dobre sa s ním cestuje Úsmev...a robia ich pre rôzne typy vlasov. Ja som testla na suché a pre lesklé vlasy a ostala som pri tom druhom. 

Tangy, St, 21. 10. 2015 - 14:58

Takto nejako si aj ja hladam cestu k tuhemu samponu, no musim sa priznat, ze sa uz tesim na ten moj klasicky.

Kamila, St, 21. 10. 2015 - 21:09

Dnes som vyskúšala šampúch, vlasy mám úžasné, uvidíme ako tomu bude v nasledujúce dni.

Tangy, Št, 22. 10. 2015 - 11:22

ÁnoZaujimave, ze ti hned aj zapasoval.

Kamila, Št, 22. 10. 2015 - 11:43

Na vlasy pouzivam minimum chemie, vacsinou relativne prirodne sampony, takze pre mna to nebola vyrazna zmena, aj ked si vlasy musim farbit, lebo som na svoj vek dost siva a hena sa mi na sive neujala, aj ked som sa o to dlho snazila. Zhodou nahod som ho objavila u kamosky mam kombinaciu zihlava, eukalyptus a pomaranc, neviem ci posledne dve su len kvoli voni. Ale minimalne kvoli absencii platoveho obalu, asi prejdem na tuhe sampony. Postupne ukecám aj zbytok rodiny. Rozculuje ma kvantum plastovych flasiek zo samponov.

 

Tangy, Št, 22. 10. 2015 - 12:09

Ja uz som nahovorila aj MM. On pouzival setrnejsie sampony, tak u neho tiez ziadna zmena. Inak mam pocit, ze mam jeden s rovnakou kombinaciou ako ty.

gueva, Št, 22. 10. 2015 - 18:26

Zaujalo ma:

http://www.pluska.sk/zena/krasa/lahko-mastiacim-vlasom-prospeje-olej-vyskusajte-masku-z-tea-tree.html?utm_source=Pluska-2014&utm_medium=produkt-box&utm_campaign=vb2014

Môže to mať niečo do seba. Keď si nájdem čas skúsim to. Keď si vlasy neumyjem každý druhý deň, môžem na hlave rezne vyprážať. Mne po tých dvoch dňoch ide špinavá voda z vlasov, neviem si predstaviť neumývať tak často. Ja som si kvôli nútenému znehybneniu na lôžku v nemocnici neumývala vlasy cca 15 dní. Na hlave som mala jeden veľký kabáč zamotaných mastných vlasov a pri postupnom umývaní keď ma prepustili sa mi z hlavy začali uvoľňovať  hrubé šupiny v mega rozmeroch. Takže neumývanie mám vyskúšané a bola to katastrofa. Moja nebohá babka spomínala, že vlasy si umývali popolom a suché vo vrkoči prešli kožou zo slaniny. Žeby som skúsila ten popol?Chichocem sa

Tangy, Št, 22. 10. 2015 - 18:46

Uf, predstavila som si tvoje dvojtzydnove neumyvanie a az ma striaslo. Ja si neviem predstavit ani to pouzivanie cistej vodz (napriek tomu, ze s tym maju niektore dievcata dobre skusenosti). To ako keby som sa cela umyvala iba cistou vodou. Mne to pride (bez urazky) ako nedostatocna hygiena.

gueva, Št, 22. 10. 2015 - 19:07

Tiež si neviem predstaviť nepoužiť žiadny prostriedok. Ja som si všimla, že niektoré šampóny také, tie baby, alebo extra jemné mi mastnotu z vlasov pri korienkoch ani nedokážu zmyť, umyjú mi len dĺžky a vlasy od korienkov zostanú v mastných pramienkoch. Rovnako studená voda. Musím mať teplú a dobrý šampón. Snažím sa používať bio a prírodné, niektoré sú nanič, niektoré super, ale väčšinou sa mi po každom pri dlhodobom používaní tvoria lupiny. A je jedno či je šampón chemický, bio alebo protilupinový. Lupiny sa mi po istom čase robia aj tak.

Tangy, Št, 22. 10. 2015 - 19:21

Tiez som si vsimla, ze tie detske sampony nezaberaju na mastne vlasy. Ked sme dcere olejovali vlasky proti vsiach, vobec to z nich neslo jej detskym samponikom dole. Musela pouzivat moj, ked bolo treba na druhy den niekam ist.

dulka, St, 28. 10. 2015 - 08:42

Včera som vyskúšala prvý krát tuhý šampón od soaphorie + tuhý kondicionér, použila som na suché vlasy, keďže vlasy mám farbené. Moje pocity sú zmiešané. Vlasy veru nie sú také, na aké som zvyknutá. Sú akoby som ich mala mierne naolejčekované. Ešte budem ďalej aplikovať a uvidím, či pri tomto šampóne zostanem. 

Kamila, St, 28. 10. 2015 - 08:52

Ja by som skusila najpv len sampon, ako sa vlasy spravaju po nom, az potom pridavala kondicioner.

dulka, St, 28. 10. 2015 - 09:12

Skúsila som prvý krát takýto prírodný šampón. Moje vlasy sú zvyknuté na šampóny z obchodov a vždy potom som si dávala aj kondicionér. Ja som si tak zvykla používať aj kondicinér, že bez neho nemám pocit kompletného umytia vlasov. Tak preto som si ho kúpila aj s týmto šampónom Úsmev. Myslíš, že teda bez použitia toho kondiconéru by to bolo lepšie? Neviem, nemám žiadne skúsenosti s takýmito produktmi. 

Kamila, St, 28. 10. 2015 - 09:19

Ja som pouzila tuhy sampon a na prvy pokus som mala vyborne vlasy. Ale zase doteraz som pouzivala co najviac prirodne sampony a bez kondicioneru. Ide o to, ze prave ten kondicioner moze skreslovat vysledok, ako si spominala, mas pocit naolejovanych vlasov, to moze robit prave kondicioner. Ked pouzijes oba, nevies zistit, co je za co zodpovedne, asi skor treba skusit  postupne

dulka, St, 28. 10. 2015 - 09:34

ok, vyskúšam postupne :-)

Tangy, St, 28. 10. 2015 - 09:15

Kondicioner som neskusala, ale mozno by som skusila, ako radi Kamila, najprv iba cisto sampon. Tie vlasy inak nebudu take, na ake si zvyknuta, ani po dlhsom pouzivani. Aspon podla mna. Vlasy mam menej hladke na dotyk, horsie sa mi rozcesavaju (zo zaciatku som ich mala krepovite), ale na druhej strane ma svrbi menej pokozka (no nie je to az taky markantny rozdiel ako som ocakavala). Priznavam, nijako ma pouzivanie tuheho samponu neoslnilo a asi sa po jeho minuti vratim ku klasickemu. Uvidim.

dulka, St, 28. 10. 2015 - 09:36

Ja mám po tomto použití vlasy inak v pohode, len teda ten efekt akoby mierne naolejovaných vlasov. Nemala som problém s rozčesávaním, ani s tým, že by bolo krepovité. Ale bez toho kondicionéru to možno bude s takýmto efektom. Uvidím, potom napíšem.

dulka, Pi, 30. 10. 2015 - 21:28
Skúsila som bez kondicionéra. Efekt rovnaký. Takže vraciam sa k svojej osvedčenej značke, toto veru nie je nič pre mňa ☺.
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama