reklama

To zas bola "romantika"!

Pridal/a Iwa dňa 04. 08. 2016 - 22:36

reklama

V nedeľu sme naše bábätká poslali do tábora, tak si s drahým užívame.... on hlavne tv pustené nahlas, ja žiadne varenie (jáj, mali sme včera varené vajíčka na večeru). V utorok sme si užili posedávanie v bare pri Dunaji, aj keď nás doštípali komáre. V stredu sme pôvodne chceli spoločný kúpeľ, ale v tomto teple sme to vzdali. Dnes bolo na rade kino. Vyšpekulovali sme ísť do toho najvzdialenejšieho, aby som si prešla cestu, keď budem junákov voziť do denného tábora. Premotali sme sa zápchami cez pol Bratislavy, podarilo sa nájsť parkovacie miesto pod nákupným centrom, kúpili sme si lístky na 18:30 a pretože sme mali ešte polhodinku, že ideme niečo zjesť (do Mac´Donaldu, aby to bolo rýchlo), aj kávu a zmrzku som si dala. Však celkom pohodička. Smola bola, že sme boli v Auparku Veľký úsmevO18:15 vypli elektriku a servírka nás požiadala, aby sme si presadli von Prekvapenie Ledva to dopovedala, začal sa do vnútra plaziť dym. Vonku už boli zo tri hasičské autá a policajti. Hodinu sme posedávali vonku, lebo môj manžel sa nechcel ísť opýtať, kedy si budeme môcť ísť pre auto, tvrdil, že je URČITE aj garáž uzavretá... o 19:15 som ho nahovorila, že ideme aspoň chodiť okolo. Tak sme došli k prvému vjazdu do garáže - rampy hore, autá chodili sem a tam... Tak sme sa rýchlo presunuli do Polusu a pozreli sme si Zozn@mku. Tak aspoň niečo sa podarilo. Film je taká ľahká oddychovka, netreba nad tým rozmýšľť, treba sa smiať. Som zvedavá, čo sa zajtra (ne)podarí Mrkám však aby sme mali aj po 23 rokoch manželstva nejaké to vzrúšo Váľam sa od smiechu po podlahe


reklama

reklama

dasa_, Pi, 05. 08. 2016 - 06:32

no, aspoň ste to mali aj s adrenalínom :) A lístky vám platili, či vám vrátili peniaze?

Iwa, Pi, 05. 08. 2016 - 08:11

Už včera večer bol oznam webe, že lístky sa dajú do 19.8. vrátiť.

Dzeny, Pi, 05. 08. 2016 - 10:36

Večer sme pozerali správy a kdesi-čosi Aupark horí! A vy tam:))) No pekne. Hádam ste im to nepodpálili vy z toľkej vášne a romantiky:)))

Iwa, Pi, 05. 08. 2016 - 17:43

Nám tá romantika furt nejako nevychádzala, u nás funguje skôr "romantická komédia", teda viac komédia, miestami prechádzajúca do čierneho humoru. Sranda musí byť Veľký úsmev Však ten chlap sa aj snaží, ale keď vidíš, aký je nervózny, či niečo nezbabre, nezabudne... no, nerehoc sa na ňom. Ešte, že ten môj nie je urážlivý.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama