reklama

Prvá pusa, prvý sex

Lea_1 , 19. 03. 2017 - 13:46

reklama

Ahojte,mám 15. Mala som frajera až 1-krat. Náš vzťah trval asi 1 mesiac a niečo.Bozkávali sme sa čo je normálne.Pri tom bozkani mi raz zobral ruku a dal ju na svoj penis.Mal teplaky, takže som mu ho chitila cez ne.Potom sme sa rozišli.Zacala škola a tak.Stale sme v kontakte. Posledný týždeň sme spolu boli stále vonku.Sedeli sme v jeho bloku na schodoch (sú oddelené od zbytku bloku, keďže býva vo veziaku). Druhý deň čo sme spolu boli tiež na schodoch.Citila som že ku mne stále niečo cíti a ja tiež. Chitil má za stehno a tak sme sedeli asi 3 hodiny. Potom ma začal kusat do krku. Ja som mu vylepila samozrejme. Bolo to čudné také ako predtým. Aby ste si nemysleli tak sme mali aj romantické chvíle keď sme boli ešte spolu. Nie len zvrhlé veci. Ale teraz naspäť k tomu dňu. Alebo skôr poobediu. Pár krát mi chitil tvár a cítila som že ma chce pobozkať no asi si myslel že ja nechcem. Dali sme sa napokon dokopy. A teraz otázka. Po akom čase je normálne mať spolu sex? Za odpovede vopred ďakujem.

reklama


reklama

axeco, Ne, 19. 03. 2017 - 20:18

Nemeraj to casom.  Urob to vtedy, ked sama pocitis, ze po tom tuzis. Prajem vam obom vela krasnej lasky .Pamataj vsak aj na ochranu pred tehotenstvom. aby sa vasa laska nezmenila na nocnu moru

Lea_1, Po, 20. 03. 2017 - 13:06
Dakujem. Veľmi si vážim tvoju radu. Jasné ochranu určite použijeme. Moja nočná mora je mať deti do 24 ;D
eva m, Ne, 19. 03. 2017 - 15:44

Toto, čo opisuješ, sú také detské hry na lásku. Sex má byť medzi ľuďmi, ktorí sú zrelí, pripravení ho mať a pripravení niesť aj prípadné následky. Sex má byť medzi ľuďmi, ktorí sa skutočne ľúbia, má to byť také, aby si sa raz pri spomienkach nemusela hanbiť. Podľa zákona sú ohľaddom sxu deti chránené do 15 rokov. Neznamená to však, že po 15.narodeninách ho už treba mať.

Toto všetko je pekná teória a žiaľ, realita býva iná. Dievčatá príliš ľahko strácajú svoju hrdosť a sebaúctu, znižujú svoju hodnotu. Nie som žiadna puritánka, ale pracujem s deťmi (mladými dievčatami), preto viem, o čom píšem...

púpavienka, Ne, 19. 03. 2017 - 18:15

súhlasím do bodky

Lea_1, Po, 20. 03. 2017 - 13:05
Nemyslela som že hneď. Súhlasím s tebou. Chcela by som vydržať do 16 alebo 17. 16 mám za 4 mesiace. Je my jasné že mu musím veriť. Ale ďakujem sa tvoju radu
anjeli, Po, 20. 03. 2017 - 22:29

Neviem celkom iste, ale zdáš sa z prvého milovania vystrašená. Je jasné, že chlapec sa rýchlo vzrušil a hormóny ho hnali vpred, ale je to aj Tvoja voľba? Túžiš s ním mať sex alebo to chceš len aby Ťa nenechal, či len zato, že sa to môže. Určite ako vyššie píše axeco si to neohraničuj časovo, dokonca ani s týmto priateľom to nemusí byť prvý krát... užívaj si tú prvú sladkú lásku a nenechaj sa nútiť do ničoho, čo Ti je nepríjemné. Dozreješ a sama spoznáš, kedy je ten vhodný čas.

LimoZina, So, 29. 02. 2020 - 19:40

Ja by som to povedal z tej mužskej resp chlapčenskej stránky. Je na to pekná veta, muži idú od sexu k láske a ženy od lásky k sexu.

Chlapcom v puberte dosť často hučia hormóny, a ovplyvnujú myslenie. V preklade pretiahli by čokolvek, a nerozmýšlajú nad následkami. Hlavne nie v 15. So sexom sa netreba ponáhlať. Puberťákom ide skôr o kvantitu ako o kvalitu a prežitok. Časový horizont je podľa toho, kam to plánujete až ťahať. Ak do konca školského roku alebo školy :) Tak radšej naťahuj a nedaj nič. Ale ked máš pocit že by to malo prísť, nemusíš začať sexom. Môžte experimentovať "ručne", aj ked vačšinou to k sexu potom vedie.

Chlapci s práznym penisom uvažujú inak, takže si to všímaj, či aj po sexe sa drží v tvojej spoločnosti a ako sa k tebe správa, ked už ho neženú hormóny. Čo ale plánuje / plánujete do budúcnosti, to ti nezaručí nikto. Ak s niekým pôjdeš, daj si pozor aby si nebola čiarka nad postelou, ale aby to malo možno aj hlbší význam, zmysel.

Viem že je to starý príspevok, ale tak pre kompletnosť som komentoval..

priskaa, Ne, 01. 03. 2020 - 21:20

Ďakujem za mužský pohľad na vec...

Prytan, Pi, 06. 03. 2020 - 09:23

Za tri roky uz urcite stratila panenstvo aspon 5 x. Tieto prve lasky su vsak neopakovatelne a nezabudutelne krasne. Niektore sa vsak koncia tragicky, ine manzelstvom. Cakat orgazmus pri prvom sexe je prehnane. Pretoze chlapci su nadrzani a ukoncia to velmi rychlo. Nedokazu byt trpezlivy a odhadnut pravu chvilu. MUDr. Plzak to presne radil. Nezacinat skor, ako vam dievca povie: "Daj ho uz tam, lebo ta zabíjem"

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama