reklama

Otravny tinitus

Lubiss , 16. 05. 2017 - 21:07

reklama

Ahojte maminy. Som tu nova a nejako sa tu neviem zorientovat ak uz je tu taka tema alebo kam ju vobec zaradit prosim nasmerujte ma .... Myslim ze je, moj problem je tinitus ktory ma trapi vyse mesiaca a preto by som rada nasla nejaku spriaznenu dusu co ma alebo mala podobny problem vymenit si skusenosti a dat ki radu ako sa tejto hnusoby zbavit alebo ako s nou zit... Ja som z toho na nervy :/


reklama


reklama

púpavienka, St, 17. 05. 2017 - 12:11

No musela som vygogliť o čo to vlastne ide, pískanie či húčanie v uchu zažil skoro každý, niekomu to zapíska len tak občas a inému v kuse aj dlhodobo. Ten problém som mala aj ja a bolo to veľmi obťažujúce / z duchovného hľadiska - nechceme počuť to čo je naozaj pravdivé/ išla som k ušnému a ten ma poslal na audiograf a potom znovu prišla sestrička a hovorí že ideme zopakovať, bola som konečne šťastná že niekto bude môj problém riešiť lebo naozaj mám problém so sluchom a zrejme aj mám, ale inak ako som čakala. Pán doktor mi povedal že k môjmu veku vôbec nesedel ten ten graf a preto to dal ešte raz skontrolovať - diagnóza - mám nadpriemerný sluch a to ma bolí a som roztržitá a vlastne veľakrát nerozumiem tomu čo niekto hovorí. Takže tam sa nič viac neriešilo, lenže moje problémy boli na striedavo oblačno a fajn a tak som išla k neurologičke ale ani z tejto strany sa nič také nenašlo, no dala mi nejaké lieky ktoré som brala krátkodobo ale že je to také čo by mohlo pomôcť, neviem ale nejako to potom samo odišlo. No asi po 5 rokoch sa vratil problém s ušami ale aj s rovnováhou alebo lepšie povedané s ukotvením, lebo stačilo sa chytiť stebla trávy a už som nepadala. No a tak sa zistil vestibulárna porucha a ja som pochopila že to ide byť na celý život, ale bolo to len pár mesiacov, brala som nejaké lieky od neurologičky asi 2 mesiace. Teraz je už od toho asi 6 rokov, žiadne lieky neberiem, niekedy sú nejaké náznaky ale to neriešim lebo viem že to prejde a mám oveľa horšie veci ktoré musím tolerovať.

Moja rada? - je to stav ktorý raz prejde, takže možno sa menej v ňom hrabať, možno sa zamyslieť čo mi to chce povedať, možno si vypočuť niekoho ktorého vypočuť nechcem, ale u mňa je jednoznačne najlepšia terápai nezapínať a nepočúvať žiadne rádio - tie vlny mi robia veký problém a začne ma bolieť hlava a potom mi huči v ušiach, jednoducho sú to pásma nosičov zvuku ktoré moje uši vešmi bolí. Môžem mať pustený televízor to vysielanie ma nebolí. Inak táto doba je plná vestibulárnych syndromov ale ktoré v skutočnosti tým ochorením nie je iba to na určitý čas imituje to ochorenie lebo vraj to sa vyliečiť nedá, takto mi to bolo vysvetlené od odborníkov.

Kamila, St, 17. 05. 2017 - 12:23

Krčnú chrbticku máš v poriadku? Vraj niečo vie spôsobiť aj ona, ak je preťažená, stuhnutá ...

dan-cula, St, 17. 05. 2017 - 19:07

naša susedka to má pár rokov ale už má 75..lekár jej vraví,že to hlavne chrbtica-no 2Xročne ide do nemocnice na týžden kde dostáva infúzie a hovorí,že potom je to už znesitelné(odstrániť to vraj celkom nejde-jej tak povedali)..

nela88, St, 17. 05. 2017 - 21:06

skúste čaj z ginka, známej to pomohlo :)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama