reklama

zafarbená výšivka

púpavienka , 10. 07. 2017 - 09:47

reklama

Neviem, ale vesmír mi zrejme chce povedať že sa nemám snažiť o dokonalosť. Pred pol rokom som predala krásnu výšivku, bola som rada ale nakoľko stala v skrini zopár rôčkov som ju ighned oprala a na druhý deň žehlila a bola taká krásna lenže ja som chcela aby bola dokonalá a nakoniec som ju pripalila a potom chaos a snaha to zmeniť ale nepodarilo sa a tak som napísala že peniaze posielam naspäť, že som nechcela oklamať len som chcela aby to bolo úplne že super a tak to dopadlo aj som nepodarok odfotila.

No a čo myslite čo sa mi stalo teraz? Predala som 40 ročné nástenky, ktoré boli oprané a vyžehlené v skrini ale ja som ich dnes vybrala a ako tak pozerám je na fialovej maličká bodka zrejme od muchy a tak som to namočila iba ten kúsok a rýchlo bodka zmizla a išla som prichystať žehličku a ked som to všetko našla a pustili aj elektriku tak som zistila že moja nástenka je celá zafarbená od fialovej nitky ktorou je vyšívaná. Nechápem to, lebo sa pamätám že som ju asi pred dvomi rokmi prala v práčka aby bola po dlhom stati bielučka a nič sa nedialo. Dala som rýchlo do vody so sodou bic. niečo sa odfarbilo ale nie všetko, preprala som asi 3 x ale to okolo písmen ostalo prifarbené. Teraz som namočila do mlieka a už viac babských rád neviem.

Takže takto ja fungujem, ak chcem niečo super tak je to vždy opačná pomstaPlačem aké ešte rady poznate, okrem vykašli sa na toHambím sa


reklama


reklama

dasa_, Po, 10. 07. 2017 - 10:05

No, nemôžeme byť dokonalí. Aj keď sa furt snažíme.

Ja som minule dala na diskusie a kúpila som žlčové mydlo. Radšej neskúmam, z čoho je vyrobené. Fľaky vypralo celkom pekne.

Jaaj, si mi pripomenula, mala som pár rokov dozadu tendenciu zbierať tie nástenky. Keď tak uvažujem, vlastne ani neviem, kde sú. Asi ostali u mamy.

dasa_, Po, 10. 07. 2017 - 10:07

Ešte mi napadlo, že som do bieleho prádla posledne pridala práškovú kalcinovanú sódu. Neviem, aká to je, predtým som tuším mala iba sódu na pranie, ale v drogérii bolo iba toto. A prádlo, hlavne utierky boli viditeľne belšie. Ale na výšivku by som si to netrúfala použiť

babucka, Ut, 11. 07. 2017 - 17:20

Skus citronovu stavu alebo kyselinu citronovu.

púpavienka, Št, 13. 07. 2017 - 14:23

Dievčatá to mlieko je naj, len nesmie byť trvanlivé ale klasické ktoré aj kysnie.

Evka1223, Št, 13. 07. 2017 - 17:03

Vieš prečo? Lebo trvanlivé mlieko nie je už mlieko.....je to hnusná biela žbrnda!!!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama