reklama

Arrivederci Italia

Pridal/a balalajka dňa 04. 08. 2017 - 14:13

reklama

Tak a je to hádam za nami.

Vôbec sa na tie zápchy na diaľnici smer Slovensko neteším. Vážne. Aj by som v tom Taliansku zostala. Ešte som sa nepreviezla na loďke, ešte som nekŕmila holuby na námestí.

Ale zato zmrzliny som si užila dosť. Aj pizza bola, aj kopec dolce - sladkostí. Neviem, neviem, ako by som vyzerala po 2 mesiacoch tuná.Veľký úsmev

Ramená som nespálila, zato počasíčko nám vyšlo jak vyšité.

Takmer vôbec nepršalo Chichocem sa.

Aj spať pod plachtou jak talianka som si užila, aj sukien som nosila požehnane. Celá v čiernom som vydržala len jeden deň - ľutujem tie sicílčanské vdovy. Stretnutie s priateľmi bolo čarovné. Síce nie také "pravé talianske", ale bolo to stretnutie. Aj pjesenky boli, aj tancovali podaktorí. Aj pokričať som stihla po detvákoch, jak talianska mama.

Rajčín som sa najedla hádam na rok dopredu, ale zas ... ja sa poznám, večer zas nejaké nakrájam. Ešte melón si plánujem dať a jednu citrónovú malinovku. A už fakt dosť.

Dovidenia Taliansko.

Smer Slovensko. Pekne realita Veľký úsmev ... ale však iba na jeden deň - na sobotu. To akurát tak oprať handry, zbaliť nový kufor a smer .... a však v nedeľu uvidíte Mrkám.

Len aby tie zápchy sme nechytili, lebo východní Nemci sú na kolesách Váľam sa od smiechu po podlahe.

 


reklama

reklama

Iwa, So, 05. 08. 2017 - 07:21

Hlásim, že som včera večer spravila Tiramisu. Môžete prísť poobede na kávičku a zákusok. Potom pridelím nejaké domáce práce Veľký úsmev

balalajka, So, 05. 08. 2017 - 21:02

Ešte je? To tiramisu .... Ešte môžem prísť?Váľam sa od smiechu po podlahe

Iwa, Ne, 06. 08. 2017 - 09:59

Už len polovica, ponáhľah sa Bozkávam

dasa_, So, 05. 08. 2017 - 09:16

Ja som tento úžasný týždeň tuším nejak odflákla. Síce som dala kávičku aj stretnutie. Vínko každý večer sa mi podarilo tan na 50%. Ale neboli žiadne špagety, macaroni, fusilli ani papardelle.

Tak aspoň dnes na obed dáme tagliatelle s nejakou fajn omáčkou...Taliansku domácnosť radšej nebudem provokovať PohodaPohoda

balalajka, So, 05. 08. 2017 - 21:04

Budúci týždeň sľubujem vegetný!

Neboj.

Inak, dnes ma napadla taká blbá myšlienka Veľký úsmev ... som kukala na tabuľu Považská Bystrica 21km ... reku čo tak Dašku ísť prepadnúť Chichocem sa

andrea77, Po, 07. 08. 2017 - 07:00

 

Normááálne som sa preniesla do Talianska...niekedy som veľmi rada čítala príspevky od eifelovky ...ozaj čo je s ňou, ostala žiť v Taliansku a pretlačila svojho priateľa cez to paličkové zábradlie k svadbe? 

dasa_, Po, 07. 08. 2017 - 07:12

jááj, skvelá myšlienka. Isto by sme tu našli naničmamy aj z týchto devolenkových destinácii. Len tak na rýchlo napríklad bigmama vo francuzsku, ty spomínaš Taliansko, našlo by sa aj Nemecko, aj Taliansko, Amerika.... To by bolo fakt úžasné, keby sa ozvali.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama