reklama

3-ročný škôlkar plače, až sa trasie ...

JankaPetrík2014 , 08. 09. 2017 - 22:19

reklama

Dobrý večer,

môj syn má 3 roky a 3 mesiace a každé ráno zvádzame boj, pretože nechce ísť do škôlky. Vraj sa mu tam nič nepáči a plače,až sa trasie. 

No akonáhle dojde do škôlky, ešte chvíľu poplače, no neskôr sa zapája do aktivít, papá, už nemá problém v WCkom a dokonca v škôlke aj pospinká.

Ako to riešiť? 

Do škôlky ho každé ráno nosiť nemôžem, keďže pracujem, ale škôlka má auto, ktorým ráno vyzdvihuje deti a poobede ich dovezie domov. 

Ani neviem, či má problém s tým autom (so šoférom problém nemá, sú kamoši) alebo so škôlkou samotnou, teda resp. s tým, že tam nemá ,,domácich".

Vrelá vďaka za každý názor. 

Pekný večer :)


reklama


reklama

dasa_, So, 09. 09. 2017 - 07:48

nuž, takto ti poviem - nie ste v tom sami. Je kopec škôlkarov, čo to riešia rovnako. Aj u nás boli veľké problémy. Potom ktosi poradil, aby začal do školky chodiť s tatinom. A zázračne zabralo. Jemu nevyvádzal vôbec. A po čase sm zase mohla aj ja.

Len teda je mi jasn, že nie každý môže vyskúšať toto

 

Iwa, So, 09. 09. 2017 - 14:10

Mladší plakával asi do Vianoc: ráno, že nechce ísť do škôlky a poobede, že nechce ísť domov. Tak si vyber, čo je horšie alebo lepšie Mrkám Myslím, že každému dieťaťu trvá pár týždňov, kým si zvykne.

corious, Št, 11. 10. 2018 - 10:25

Moja dcéra len nedávno nastúpila do škôlky, síce rána neboli také ťažké, ale vždy povedala, že nechce ísť alebo plakala. Po takmer dvoch týždňoch to ustalo. Niekedy pomôže informácia aj odkedy je dieťatko v škôlke a či to pre neho nebolo veľmi skoro, vtedy môže mať takéto reakcie. 

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama