reklama

Ministerka školstva

pelargonia3 , 11. 09. 2017 - 21:54

reklama

Ahojte nanič mamy, dnes sme sa dozvedeli meno našej novej ministerky školstva. Martina Lubyová. Keď som si prečitala nejaké články o nej, nejako mi nejde do hlavy, prečo sa dala na tento, tak nezavidenia hodný post. Bohužiaľ pripomina mi "Bezáka".  Ako to vidite vy?


reklama


reklama

M.á.r.i.a, Po, 11. 09. 2017 - 22:13
Veľká škoda, že sa dala nahovoriť tak vzdelaná osobnosť na takúto neľahkú púť. Jej doterajšia práca bola úplne o inom. Možno len treba dúfať, že je to pre ňu výzva zdolať niečo nepoznané a tak jej budeme držať palce aby sa jej aspoň niečo podarilo. Ale tam kde nie je politická vôľa tam sa ťažko bude aj takejto osobe presadzovať. Potom škoda, že si pošramotí svoju reputáciu. No a celkom nerozumiem tomu prirovnaniu...ten človek bol odstavený neprajníkmi a to, že nastúpil do školstva ho predurčuje jeho vzdelanie, múdrosť a skúsenosti...tak učiť etiku sa hodí.
pelargonia3, Po, 11. 09. 2017 - 22:29

O emeritnom arcibiskupovi Bezákovi vieme, že išiel do svojej funkcie s tým, že urobí správnu vec a bude viesť svoju diecézu spravodlivo. Bol presvedčený, že robí správnu vec. ......Minister Plavčan bol o začiatku nie dobrá voľba, ale pani Lubyová..............veľmi jej držim palce, myslim si však (bodaj by som sa mylila) že dopadne presne ako Bezák.

M.á.r.i.a, Po, 11. 09. 2017 - 22:37
V tom zmysle máš úplnú pravdu. Tak som to nejako napísala...už len držať palce a veriť aby sa jej to nestalo ...byť obeťou. A p. Plavčan si to zaslúžil....
púpavienka, Ut, 12. 09. 2017 - 10:37

No ja len neviem prečo sa nad tým mám zamyšľať, ved ona vie prečo to zobrala, či je to už tak či onak.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama