reklama

12-16 dievča zamilované do 18+ chalana

unicornunicornsky , 18. 09. 2017 - 18:01

reklama

mám otázku čo si myslíte o tom ked sa dievčaťu páči chalan ktorý je už dospelý napríklad dievča 12-16 chalan 18-22 stojí to si počkať strašne sa mi páči a bojim sa že by som bola pre neho šprt :/ predsa som mladá ... akéby mohli byť reakcie rodičov ? mal by priveľké očakávania ? myslíte že aj po takých cca 3 rokoch čakania by som mohla byť stále sním nijake?... skúsenosti? 


reklama


reklama

Kamila, Po, 18. 09. 2017 - 22:06

Zamilovanost v tomto veku je prirodzena, casto platonicka jednostranná.. takáto vekovo nerovná asi viac? Možno prvá a základná otázka, páčis sa aj ty jemu? Reakcie rodičov by nadšené určite neboli, očakávania od staršieho chalana, ak by mal záujem, by boli asi veľké ...Verím, že ty by si si počkala, ale ktovie kde a s kým by bol mladý muž o tri roky ...

anjeli, Ut, 19. 09. 2017 - 17:28

No to si teda dala dosť veľké časové rozpätie. Ako matka by som mala iné reakcie, keby dcéra mala 12 a chlapec/chlap 20 či 22 a inak keby sa jednalo o 16 ročné dievča 18 ročného chlapca. Alebo som zle pochopila? Ide o ten 6 ročný vekový rozdiel?

Takto... 12 ročné dievča má iný pohľad na lásku ako ten 18 a viac ročný chalan. Ona je ešte nezrelá, neskúsená... to všetko "po prvý krát" ju ešte len čaká a nemá cenu, aby sa ponáhľala a možno aj tvrdo narazila. On už podľa mňa tie svoje "prvé" skúsenosti nadobudol alebo práve nadobúda. Pravdepodobne aj s vekovo približne rovnako mladou babou. Mám doma 21 ročného chalana a podľa toho vidím, že 12 a ani 16 ročná babenka nie je pre neho zaujímavá. Skôr už okolo 18 -tky. Mám doma aj 17 ročného a ten už tiež sa rozhliada, ale tiež vo svojom veku...o 6 rokov mladšia je pre neho "decko".

A reakcie rodičov? Záleží od ich povahy. Od pokojného dohovoru až po hysterické scény alebo tresty to môže byť čokoľvek... Ty si ich poznáš lepšie.

A tri roky čakania načo? Chalan keď chce získať dievča, tak ju chce hneď, zamiluje sa, túži po nej, čakať tri roky nebude... a ani Ty nečakaj. Uži si prvé lásky vo svojom veku, držanie za ruky, prvé objatie, bozky...budeš na to s láskou a úsmevom spomínať.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama