Milé Naničmamy, zapojte sa do receptovej súťaže, v ktorej na vás čaká 10 cien v hodnote 280 €.
Stačí ak do 10. 10. 2017 pridáte na Naničmamu aspoň jeden ľubovoľný recept s fofografiou a máte šancu na výhru. Svoje recepty vkladajte do príslušnej kategórie v závislosti od toho o aký recept pôjde.
Čo môžete vyhrať
Každého z desiatich výhercov odmeníme tromi balíčkami:
- Produkty Dr. Oetker v hodnote 10 €
- Produkty vlasovej kozmetiky Gliss Kur v hodnote 17 €
- 5 časopisov Torty od mamy v hodnote 9,59 €
Do žrebovania bude zaradený každý recept, jeden účastník súťaže môže získať len jednu cenu.
Ako vyberieme výhercov
- Troch výhercov určí redakcia.
- Traja budú vybraní žrebovaním.
- Štyroch výhercov určí najvyšší počet označení Páči sa mi (tlačidlo Facebooku) pod receptom.
Zopár rád ako fotiť výsledok vášho kulinárskeho umenia nájdete v článku Ako odfotiť jedlo
Mená víťazov uverejníme 13.10.2017. Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej pri registrácii na Nanicmama.sk. Na základne výzvy nám výherca pošle svoje meno, adresu a telefónne číslo. Údaje budú použité výhradne na doručenie výhry. V prípade, že výherca do 10 pracovných dní nezareaguje na výzvu, jeho cena prepadne náhodne vyžrebovanému súťažiacemu. Čítajte Podrobné pravidlá súťaže
Zaslúžená regenerácia pre vaše vlasy po lete
Tento rok dostali naše vlasy trošku zabrať. Nielen pôsobením slnka a iných nástrah v lete, ale na kráse im určite nepridala ani každodenná úprava vlasov, žehlenie fénovanie. Aby boli vaše vlasy krásne, 10 z vás vyhrá balíček vlasovej starostlivosti Gliss Kur FIBER THERAPY s OMEGAPLEX® v hodnote 17 EUR. Gliss Kur Fiber Therapy prináša Bonding Technológiu, ktorá bola doteraz dostupná v salónoch, priamo k vám domov. Vďaka svojej jedinečnej receptúre dokáže obnoviť poškodené a chýbajúce vlasové väzby, spevniť vlasové vlákna, a tým chrániť vlasy pred budúcim poškodením. Balíček Gliss Kur Fiber Therapy s OMEGAPLEX® obsahuje šampón, kondicionér, kondicionér v spreji a masku.
Ligotavé zdobenie
Tubičky neónové gélové obsahujú tri zdobiace tubičky v moderných ligotavých farbách – romantická ružová, štýlová fialová a netradičná tyrkysová.
Pomôžu vám vyčariť veselé nápisy či obrázky, ktoré rozžiaria každú tortu alebo populárne muffiny.
Ich praktickú aplikáciu si zamilujú aj deti. Vďaka tenkému zakončeniu dokážete jednoducho zdobiť, kresliť či písať.
Red Velvet
Je to jedinečný zákusok pôvodom z Ameriky, ktorý si podmanil celý svet nielen svojou netradičnou farbou, ale aj vláčnou a zamatovo jemnou chuťou. Zmes Red Velvet od Dr. Oetker obsahuje dve vrecúška – zmes na prípravu korpusu a zmes na krém. Krém do torty Red Velvet možno pripraviť niekoľkými spôsobmi. Sladká náplň zo smotany na šľahanie či obľúbeného mascarpone. Sladkokyslý krém z kyslej smotany alebo bohatá krémová náplň z čerstvého smotanového syra.
Príprava je veľmi jednoduchá a výsledok je efektný. Určite stojí za vyskúšanie.
Torty od mamy - časopis pre všetkých milovníkov tort a pečeniaFoto: Pixabay.com
Prosím ťa musíš to pridať do receptov a nie tu. Vyzerá to dobre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha...ach, som tu nova, nahodne som tuto stranku objavila, tak som zmatena....dakujem, Pupavienka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vítaj u nás. Daj si pridaj obsah a tam recepty a potom už uvidíš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Klini na tento odkaz https://nanicmama.sme.sk/node/add/recipe a tam pridaj svoj recept ak sa chces zapojit do sutaze.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem, dievcence....dnes uz nestiham....tak mozno nabuduce sa zapojim....ale zostavam prihlasena
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No možno nám napíšeš blog o tom ako sa žije vo Francúzsku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, Pupavienka....preco nie...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeme všetkým dievčatám, ktoré sa s nami podelili o svoje recepty.
Tu sú výherkyne receptovej súťaže:
Najviac FB lajkov mali recepty, ktoré pridali tieto dámy: melisa, Valika475, anjeli, M.á.r.i.a
Redakcia vybrala tieto autorky receptov: pupavienka, balalajka, Tuti . Vyžrebovali sme tieto devy: veronika9, emadorotka, Alena7
Srdečne blahoželáme, pošlite nám prosím cez kontakt svoje adresy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To sa bude vypekať, vlásky umývať a inšpirovať sa šikovnými ženami!
Ďakujem krásne a gratulujem ostatným.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi krásne, teším sa. A gratulujem aj ostatným výherkyniam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Šikulky kuchtičky blahoželám všetkým a ďakujem, že som sa dostala do tej desiatky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gratulujem spoluvýherkyniam a dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Wau, Ďakujem veľmi sa teím a gratulujem ostatným a kočky super recepty dávate a krásne dni s Vami sú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super, veľmi pekne ďakujem za výhru, teším sa a gratulujem aj ostatným výherkyniam:))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vdaka. a gratulujem aj ostatnym. Recepty boli veru vsakovake a niektore celkom lakave.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne ďakujem , na výhru sa teším. Ostatným výherkyniam tiež gratulujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Slovenske zemiakove placky po francuzsky
(ospravedlnujem sa za nepouzivanie interpunkcie, ale pouzivam "francuzsku" klavesnicu, pretoze momentalne zijem vo Francuzsku)
Potrebujeme:
1kg zemiakov
1 cibulu, prip.salotku
2 struciky cesnaku
korenie na zemiakove placky
sol, korenie, bylinky, kôpor na ozdobu
na zahustenie troska muky (cca 2 PL)
2-3 vajicka
huby (v nasom pripade rydzik surovickovy)
kozi syr
Postup:
Vypracujeme si cesto ako na klasicke zemiakove placky, v nasom pripade vsak pridame nadrobno nakrajany rydzik a vysmazame na olivovom oleji. Tento recept som zvolila zamerne, pretoze ho "objavil" moj drahy (Francuz) a serviroval ho klasicky francuzskym spôsobom, teda syrom. Zozal velky uspech a ja som sa len sibalsky usmievala, ze ved to su nase slovenske zemiakove placky. Musim vsak dodat, ze v kombinacii so syrom a hubami, boli "formidable". kedze hubarska sezona nam na Slovensku i vo Francuzsku tento rok praje, zelam vsetkym dobru chut a bon appétit!