reklama

Taaaak trendy

balalajka , 14. 11. 2017 - 13:54

reklama

Skoro by som aj bola podľahla, nebyť taká silná nátura s vyhraneným vkusom. Veľký úsmev

Skoro by som aj nakúpila, nebyť peňaženka s rozpočtom. Veľký úsmev

Skoro som sa dala zlákať!

Tak OK, som žena. Handry sú mi neni ľahostajné.

A preto, nielenže sa rada dobre a podľa môjho vkusu oblečiem, ale rada prelustrujem aj tie lákavé a výhodné ponuky. 90% len lákavé.

Môj drahý má takú peknú prúpovídku k téme zľavy - Najlepšia akcia je tá o ktorej nevieš, že je. No lebo okrem toaletného papieru asi tak 99% kupujeme, čo potrebujeme neskôr alebo aspoň vôbec nepotrebujeme.

O týždeň sa na nás vyrúti Čierny piatok. Už dnes mi chodia mail za mailom masírujúce správy miestami až výhražného charakteru. MUST HAVE! Nepremeškajte šancu!!! Nebude sa opakovať!!!!!

Jedna z nových akcií sú pančušková kolekcia , kde nijak neviem prísť na to, pre akú nákupnú skupinu je určená. Čo kus, to extravagancia. Kto to bude nosiť?

Hlavne pri tých cenách 18€+ .... šplhajúce sa až niekam k celotýždňovému rozpočtu na stravu 4člennej rodiny. Nuž ale tak doprajme si! Len neviem fakt, kam by som ich nosila. Asi tak na party, ale majú kočky s nohami do tých pančušiek na to rozpočet?

Ale zas - v butiku so spodnou bielizňou 40+ (to nie je vek, to je cena) som sa dala do reči s predávačkou. Ale hej. Kupuje sa. Míňa sa rýchlo. Ženy sa chcú páčiť. Pritom sa nejedná zväčša o klasickú "neviditeľnú" kolekciu.

Alebo tie pestrofarebné, milionkvetinové outfity vo farbách indickej princeznej. To fakt kupujeme? Keď nazriete do nemeckých či rakúskych obchodov, máte pocit, že ešte neobjavili ani 1/2 farebnej palety odtieňov bežných obchodov u nás. Chichocem sa ... Stále sa tmolia niekde v tmavomodrej, 520 odtieňoch sivej, hnedej, béžovej a všetkých variáciách, kombináciách a permutáciách slova biela. Sem tam nejaký extravagantný kúsok v štýle červená, fialová a dosť.

Toho roku sme sa ešte stále nedostali z púdrových farieb. Aspoňže tie ma nelákajú Veľký úsmev. Tie ma skôr ľakajú. A ešte terno outfity v štýle disko gule. Nuž ale ... chceme sa páčiť.

Slepo si nahovárame, že mužom. Popravde? Viac ako polovici je jedno, čo máte na sebe. Ešte tak čo nemáte na sebe ich zaujíma. Chichocem sa Takže nalejme si čistého vína.

A ja si idem vyčistiť chlievik v adresári s nápisom Reklamy.

Lebo som tam zbadala novú neodolateľnú ponuku. Hambím sa

 


reklama


reklama

margesimpson, Ut, 14. 11. 2017 - 13:59

Ja sa hlasim. Keby si videla moje vzorovane pancusky, tak odpadnes :D. 

balalajka, Ut, 14. 11. 2017 - 14:00

Kamienky máš? Ja chcem foto!!!!!

margesimpson, Ut, 14. 11. 2017 - 14:20

nad kamienkovymi akurat teraz rozmyslam. By sa mi hodili na vecierok :D.  Tieto konkretne

https://sk.calzedonia.com/product/rhinestone-fishnet-tights/171268.uts

ale mam napr tieto:

- c.2 a c.4 z centralneho obrazka. C.3 bohuzial uz nebla moja velkost

http://www.pluska.sk/emma/chic/bez-vzoru-nepojde-pancusky-ktore-budete-tuto-sezonu-potrebovat.html

 

A z poslednej kolekcie calzedonie len tak namatkovo co mam:

https://sk.calzedonia.com/product/bow-back-seam-micro-fishnet-tights/171267.uts

https://sk.calzedonia.com/product/bow-and-criss-cross-over-knee-tights/171218.uts

https://sk.calzedonia.com/product/polka-dot-tights/171276.uts

https://sk.calzedonia.com/product/macro-polka-dot-tights/171197.uts

https://sk.calzedonia.com/product/bow-suspender-belt-over-knee-tights/171220.uts

 

a veru aj taketo uletene ponozky, len v ciernom som minule vencila

https://sk.calzedonia.com/product/fashion-socks/168751.uts

A nadkolienky atd. No celkom ked tak nad tym rozmyslam, tak mam rozne veci z tohoto zaberu. A toto bola len calzedonia :D

 

 

balalajka, St, 15. 11. 2017 - 08:51

Umrela som. Našla som tú, čo som hľadala - hľa! Aj ja poznám teda niekoho, kto nosí tie výstrelky, čo berú dych Váľam sa od smiechu po podlahe ... neni v tých sieťkach zima? Tam vlastne ani očko nejde pustiť, že?

margesimpson, St, 15. 11. 2017 - 09:07

No co ti poviem, do tatier sa s tym nevyberiem Chichocem sa. Ale tak ja chodim vsade autom, takze zima ma netrapi. Ocko na nich asi nepustis (preto je to super investicia, vydrzia roky a teda su vlastne ultra lacne! Váľam sa od smiechu po podlahe), len musis davat velky pozor na kombinovanie, nech nevyzeras vulgarne. 

Kamila, Ut, 14. 11. 2017 - 14:04

Joj, ano no nekúp. Úsmev Čierny piatok, nemusí byť zlý na vianočné nákupy, už len zistiť komu čo treba anajlepšie, aby si aj vybrali, odskúšali a do Vianoc aj zabudli čo to vlastne bolo. Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe Ako osbne som staršna, čo sa týka predčasného nakupovania darčekov, lebo to neviem odkladať, najlepšie darovať hneď a zaraz. Pohoda Dnes mi odišli do večných lovíšť ďalšie obľubené rifle, zrušili mi M&S, kde si ja len gate kúpim? Hambím sa Inak som vo fáze, keď som pochopila, že v tomto rozpoložení, mi nemá zmysel voľačo kupovať, lebo mi to nijak nepomôže. Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe K téme,, ani vzorovaná pančušky, ani vzorované spodné prádlo , hlavne to vrchné nevlastním ... Voľakedy som kupovala aj to 40 + bo som mala pocit, že iné mi nesadne, kým som nezistila, že obvod sa tak roztiahne, že to z ato nestojí ...

balalajka, St, 15. 11. 2017 - 09:35

Gate pôjdeš kúpiť k sestre na Moravu. Tak Spencera ešte majú.

dasa_, Ut, 14. 11. 2017 - 14:16

jaaj, ja mám práve hlavu v smútku, lebo by som chcela voľačo synovi. Lenže kupuj, keď uznáva dve farby - čiernu a tmavomodrú. A keď mikina, tak najlepšie bez nápisu, obrázku.... Jak by som ja privítala niečo pestrejšie, keby si dal A to jeho najlepší kamoš nemá problém červené tenisky, sveter až po členky... nášho sa také netýka....

Na druhú stranu - možno som ja na vine - furt som mala obavy, jak to budem prať. Až to skončilo takto....

balalajka, St, 15. 11. 2017 - 09:37

Tak našťastie, moji majú farby radi. Starší aj neonkové. Inak zelená, červená, oranžová u nás frčí. Kým je to športová móda, ja to beriem, nech sú jak papagáj, tiež mám jeden komínok oranžový v skrini Chichocem sa (ružovú nemusím), ale také klasické handričky pre mňa už veľmi neexperimentujem.

luciet, Ne, 26. 11. 2017 - 17:29

ale ved ho nechaj, ked sa mu to paci.. mozno z toho neskor vyrastie :-) niekto ma rad extravagantnu modu, iny jednoduchu jednofarebnu... hlavne, ze sa v tom citi dobre, to je zaklad

dasa_, Ut, 14. 11. 2017 - 22:20

Adventný kalendár pre mužov https://www.charlestoncrafted.com/2017/11/13/half-hour-holiday-adult-advent-calendar/ Veľký úsmevVeľký úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama