reklama

Adventný deň štvrtý

balalajka , 04. 12. 2017 - 07:04

reklama

Najlepšie na advente je, že letí.

Deti ho chcú urýchliť a my spomaliť. A v podstate je to absolútne jedno, lebo čo s tými časom narobíme? No nič. Sám si plynie bez nás.

Ja som toho roku stihla aj adventný svietnik načas. A grif? Myslela som si, že advent začína o týždeň skôr Váľam sa od smiechu po podlahe ... tak ale zas som sa nešla potrhať - pekný tanierik, pekné sviečečky, nejaké korálikové oné a walla - minimalistický elegantný chic štýl to volajme. Vyplazený jazyk

Ale dala som si na tento advent výzvu. Lebo však advent má byť o pokore a snaživosti. Či nie?

Sľúbila som si, že puzzle poskladám. A tak som v piatok večer 3 hodiny miesto neviemčoho skladala puzzle a púšťala si vianočné pjesenky. No jaké skvosty som pritom našla?!

Posielam hodinovú vypalovačku k úlohe dňa a tomu že tak rozprávkovo sneží a mrzne:

https://www.youtube.com/watch?v=hN-P-g21eAU

Čapice, rukavice a šál by mohlo znieť podheslo a prvá indikácia.

A keď si pustíte ten link, tak si musíte predstaviť proste také tie klasické potulky mestom a pohodu. A preto dnes budem absolútne štýlové. Pôjdeme na vychádzku - ja popritom zvládnem poštu a ešte som chcela jeden obchod Veľký úsmev, ale tak aby aj moja duša z toho niečo mala, tak pekne pôjdem poobdivovať vianočné svetielka - už sa svieti. Tlieskam

No a aby sme neboli také lenivé, tak keď už sa v tých čapiciach, rukaviciach a šáloch budete vrtieť, tak niečo s tým urobte - ja neviem, upracte, zašite, preperte ak treba, dozdobte alebo pretrieďte Mrkám. Proste upraceme šuplík s doplnkami.


reklama


reklama

Kamila, Po, 04. 12. 2017 - 08:56

Však toto, letí to. Blahoželám k advetnému svietniku Áno Precházdka je skvelá voľba, po včerajšej skúsenosti, večer o deviatej, prechádzka po poli, to som si dala repete  ... Tie šály, čiapky a iné by bolo treba vytriediť, raz určite ....Úsmev Puzzle mi uz chyba, len musim vydrzat do Vianoc ;)

balalajka, Po, 04. 12. 2017 - 12:47

Ja som včera objavila aká som krásna v baretke. Musím si selfie asi narobiť Váľam sa od smiechu po podlahe. Ma nik nechce fotiť Váľam sa od smiechu po podlahe. Puzzle asi do piatku má pohov, potom sa do toho zas vrhnem a ďalšiu 1/4 zložím a nejak to do 23.12 spracem zo stola. Aspoň ho netreba utierať od prachu, keď sú tam skladaky rozložené Váľam sa od smiechu po podlahe. Inak, to ti je žrút času neskutočný Prekvapenie.

adris, Po, 04. 12. 2017 - 12:41

Dneska mám posilku v pláne, ale fúknem si do slúchadiel vianočné piesenky. Ráta sa to?

balalajka, Po, 04. 12. 2017 - 12:44

No prrrr prrrr .... jako posilka neni výhovorka. Ja mám dnes plavecký tréning a potom posilku tiež. Rukavice a čapica je záležitosť 20 minút. Žiadne výhovorky. Však sa odtiaľ vrátiš. Rukavičky a čapičky počkajú .Veľký úsmev

 

adris, Po, 04. 12. 2017 - 13:36

Však som ani nemyslela, že bez čapice a iných zimuvzdorných vecí. Bez toho nespravím ani krok a nadievam si ich pekne v teplučku a často aj pobehám po dome v nich, bo ja som velice zábudlivá a vrátim sa aj tri krát, kým odídem z domu. Ale ok zatancujem si v nich pred laptopom. Môže byť? Potom napíšem aká bola odozva mojej rodinky na tancujúcu mamu.

Iwa, Po, 04. 12. 2017 - 14:45

tak to mám nadrobenéééé - včera sme všetky čapice, rukavice a šály poupratovali. Pôjdem - mladšieho šupnem do ZUŠ a ja nabehnem nejaké sladkosti do Mikulášskych balíkov nakúpiť. Dnes začínajú na stv2 Adventné koncerty Bozkávam

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama