reklama

Keď nastane čas na premenu

Pridal/a púpavienka dňa 03. 01. 2018 - 09:58

reklama

Všetci viete že  ten môj život nebol prechádzka ružovým sadom aj ked ruže milujem. Vždy ked Kamila písala ako nič nestíha, či sa jej nechce - opisovala mňa, ja som to tak nikdy nevedela opisať. pravda je taká že ja som sa v tom necítila ako lenivá, vždy som to vnímala že ťahám ako kôň, dávno už za hranicami mojich síl a predsa výsledok ktorý je po mne vidieť je iba väčší chaos, rozbila som a pokazila všetko čo sa zrejme pokaziť dalo. No v posledných rokoch už bolo vidieť zbytočnosť mojich útrap - príklad: s vypätím všetkých síl, zo slzami v očiach som poriadila, vyčisila pec, povynašala popol, vyprašila koberce, poutierala prach, umyla podlahu, aha aj okno aj dvere boli umyté. Ostala iba posledná bodka odložiť múku zo stola, ako som ju zobrala do ruky tak som celé to kilo múku rozsýpala. Podobný prípad len som nechala na peci vedro s popolom že ked založím oheň tak to vynesiem - potkla som sa a celé vedro popola som vysypala.

Vždy som niekde vo svojom vnútri vedela že to raz skončí, len to trvalo tak dlho - ta veľká záťaž na nohe ktorú som vlačila trvala 9 rokov ako som sa v noci dozvedela, ale vraj naplnil sa čas  9x7 a stalo sa niečo. Vlastne toto bol pre mňa rok ukončujúci a nielen pre mňa, ale numerologiu ovlada Evka. Ja som vlastne tu deväťročku naplnila v predstihu.

Začalo to zvláštným snom v decembri, kedy som mala rozrezané brucho a vytiahli mi odtiaľ malé dievčatko aj s pupočnou šnúrou a ja som jej mala dohovoriť že už môže prísť, že už ju všetci čakame. Vtedy som videla už povolený korzet na mojej nohe, bolo to množstvo púpočných šnúr spletených spolu a na pevno vtlačené do mojej nohy, vedela som v tom sne že už som to mohla odhodiť ale neurobila som to lebo som vedela že to nie je moja úloha.

21 decembra som sa prebudila iná, zo zvláštnou silou ísť urobiť poriadok, odrazu sa mi lepšie chodilo, konečne som mohla robiť veci preto že chcem ale nie že musím hlavne upratovanie. Ta zmena bola tak veľmi očividná že som to všetkým blízkým oznamila ako niečo úžasné.

To čo sa udialo do včera rána je už další level, po toľkých rokoch odrazu môj hrudník chce veľa miesta na nádych a núti ma ramena držať vzpriamene a to aj ked sedím pred pc.

Ten príliv energie je tak veľký že zatiaľ neviem čo s ňou, chcelo sa mi ísť do prírody, ale to počasie ma odradilo a tak sedím doma a vlastne som v nejakom opojení. Ono vlastne ten veľký prísun energie  rozprúdil aj iné šťavy v mojom tele a preto som ako prispatá ale spať neviem, lebo som nabitá energiou.

Viem mohla by som robiť poriadky lebo mám toho mnoho zameškaného ale to sa mi momentálne nechce.

Môj čas sa vrátil do takého normalu a to čo som roky tvrdila že môj čas beží neskutočne rýchle a ja som si každý večer uvedomila že už je večer a ja som nestihla to a ono a čím viac som si to uvedomovala tým menej som toho stihla urobiť - vlastne sme hrali nejaké preteky s časom, samozrejme že čas vyhrával- No čaj je relatívny a teraz to vidím, odrazu nemám

 pocit že sa mám ponahľať, odrazu mám pocit že všetko správne stihnem, to znamená že už si nenahaňam svoj chvost v kruhu.

Ked sa na to pozerám z nadhľadu neviem či som to mohla zmeniť a nemáť to také ťažké, ale tak ako som to vždy cítila - všetko je tak ako ma byť, ako som si to tam niekde vybrala.

Neviem čo bude dalej a ani ma to netrápi, ten čas ma naučil žiť prítomnosťou a s nádejou že vždy nakoniec bude všetko dobre.

Môj rok deviatky o ktorom si všetci myslíme aký je to ťažký rok, bol vlastne oveľa ľahší ako iné roky. Ukazal mi riešenie, ukončil bludné kruhy. Zadovažila som si sliepočky, ktoré mi neskutočne pomohli svojou krásou života a tak u mňa platí jedno - nech budem mať akekoľvek zviera na svojom dvore, bude nadovšetko milované a ono mi to oplatí tým že mi robí neskutočnú radosť.

Ja veľká milovníčka kvetov, ktoré mám zasadené všade kde oko dovidi som to nejako spojila s hydinou,ktorá chodí pomedzi kvietky


reklama

reklama

Kamila, St, 03. 01. 2018 - 12:11

Krásne vajíčka, aj hydina s mrazivym slniečkom  Slnko a najsamkrajšie sú tvoje momentálne pocity, stav, tak si to všetko užívaj. Úsmev

púpavienka, St, 03. 01. 2018 - 12:21

Objímamdakujem, verím že také nádherné a silné prílivy energie čakajú na všetkých. Je to niečo úžasné, niečo čo sa nedá vypovedať, z celého srdca doprajem všetkým.

Ten rok ma naučil poľaviť z kvietkov a zmiešať ich so sliepkami a to už bol iný level, len teraz chodim zametať chodník od ich hovienok  namiesto od snehu.Úsmev

balalajka, St, 03. 01. 2018 - 13:28

Ty si našla strelca v sebe tuším Veľký úsmev. Prajem ti to veľmi.

Gituš, čo to za kačky? Také narovnané - vzpriamené ani nepoznám. Sú nádherné. Aj kvokane sú čarovné, ale od tých tmavých krások, čo sa vôbec nepodobajú na tú sortu bielych ťapkaní, čo sa pri zemi zvyčajne držia, od tých oči neviem odtrhnúť.

púpavienka, St, 03. 01. 2018 - 13:45

Našla som všetky znamenia v súlade so sebou. Sú to indické bežce, graciozne a vznešné ale aj štíhle, takže na mäso veru nie, ale vajec znesu požehnane ale hlavne sú krásne. Nuž ja ich chovám kvôli slizniakom a vajcami odchovávam kuriatka a samozrejme že aj vbajcia jem, vraj sú zdravé. Neodchovávam od nich mladé lebo sme zistili že sme za drahé peniaze kúpili zdegenerovaný rod, takže sú to také okrasy.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama