reklama

škvrna na rifliach

klarusik , 07. 01. 2018 - 21:53

reklama

ahojte... jeden deň som si kúpila nové rifle, na ďalší som si ich len tak pre radosť obliekla na doma a išla si lakovať nechty. zrazu som dostala nápad že, veru čo to spraví na kryte na mobil.. čo čert necchel keď som tou štetinkou krútila ako pri vyberaní kliešťa po svojom kryte na mobil, akosi sa mi vyšmyklo z rúčky a bum, čierny lak na nechty skončil na mojic novučičkých svetlých kráskach.. ja samozrejme v pohotovosti okamžite do kúpeľne a vyšúchala som to s uterákom a potom s tampónom a odlakovačom.. ostal tam flek tak som vzala prací gél a šups ho tam.... no samozrejme že to nepustilo-ani lak, ani odlakovač ani nič :D :((( prosím o pomoc, nejakým dobrým trikom zachránite novučičké rifle a moju smutnú dušu

ďakujem vopred


reklama


reklama

dasa_, Ne, 07. 01. 2018 - 23:28

hmm, neviem, koľko máš rokov, ale nakoľko si upravovala kryt mobilu, predpokladám, že nie veľa.

V tom prípade by som sa pokúsila ešte raz odlakovač. Je jasné, že pojde dole aj farba. A ostane zrejme "mastný fľak" . Na ten by bol fajn technický benzín. Ale to nemusíte mať doma. Tak potom opakovane mydlo na pranie alebo odmasťovať typu jar.

Tým by sa možno mohlo podariť odstrániť fľak. A potom by som (podľa veku) išla na to kreatívne. Buď nejaký oceľový kartáč alebo rovno priamo nožnice a pokúsila by som sa inkrimonované miesto vyšúchať možno až do diery. A ak inak diery nemajú, tak by som ešte aspoň dve tri pridala.

Ak nemáš po ruke ani oceľový kartáč, možno by aj šmirgel pomohol. Ja viem, že sú to nové rifle, ale možno to bude miesto pre vyjadrenie tvojej kreativity.

Ešte mi napadlo, že by sa možno nemuselo ísť do diery, ale videla som aj celkom fajn nášivky, napríklad kvety.... Príde na to, kde presne je to poškodené miesto.

 

Neviem, možno bude mať niekto lepšiu radu.

klarusik, Po, 08. 01. 2018 - 17:54
Dobrý.. dakujem za radu :) mám 15.. neviem no doeru do nich robiť nechchcem a nášivkové rifle kt som mala som nenosila čiže asi ten flek budem musiet prezit, koniec koncov, nie je to az taká katastrofa akurát ma to ruši kedže som perfekcionista ,ups :Dv kazdom prípade ďakujujem krásne za ochotu
lastovička, Po, 08. 01. 2018 - 07:27

no som sa trochu pousmiala nad tým, že koľko má rokov, že nie veľa. Ja tento víkend (40+) som si išla lakovať nechty , krásnym tmavočerveným lakom. A keďže ľavou rukou si pravú vždy horšie nalakujem tak som sa rozhodla, že si budem štetec namáčať pravou aby tam zostalo toľko laku ako keď si lakujem ľavú, že možno bude chyba v množstve, ktoré si nanášam a ako som si tak podávala ,,štetec,, z jednej ruky do druhej, či mi nevypadol na sedačku? Dcéra sa začala rehotať, že čo teraz. No sedačka našťastie 14 ročná, cikcakovitá, rôzne vzory, farby, tak som zobrala odlakovač a išlo to. Ale tam sa to stratí. Ale tiež no, v tomto veku také nápady.

dasa_, Po, 08. 01. 2018 - 08:27

Veľký úsmevVeľký úsmev na vek som sa pýtala hlavne kvôli deravým rifliam Veľký úsmevVeľký úsmev

a nižší som vyvodzovala hlavne z lakovania krytu na mobil Veľký úsmevVeľký úsmev Ale je pravda, že je to len fakt orientačné ÚsmevÚsmev

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama