reklama

Sen o duchovi

lastovička , 08. 01. 2018 - 06:57

reklama

Čo môže znamenať sen o duchovi? Sníval sa mi prvýkrát. Ležala som v posteli. Spala som. Vedľa mňa ešte niekto ležal. Skôr mám pocit, že to bolo nejaké dieťa, či dcéra alebo kto už presne neviem. Zobudila som sa (v tom sne) a išla som sa pozrieť čo sa deje lebo som mala taký čudný pocit. Pozerala som sa na dva domy. Bola tma a zdalo sa mi ako keby tam niekto bol. ľahla som si a začal okolo mňa lietať duch. Snažil sa ma zobudiť. Keď som otvorila oči tak som videla tvár. Ale už si nepamätám ale zdá sa mi že to bola žena. Snažila sa ma zobudiť a vystrašiť. Ležala som so zatvorenými očami. Veľmi som sa bála a chcela som zakričať aby som zobudila tú osobu čo ležala vedľa mňa. Snažila som sa vykríknuť z celej sily ale nešlo to. Skúšala som to stále až som sa zobudila v skutočnosti  s výkrikom a sen bol preč. Pred tým som mala sen o dome ktorému chýbal krov a na druhú noc som mala letieť lietadlom. Boli sme v hoteli na dovolenke a nebola som schopná si zbaliť veci do kufra. Aj to sa mi dosť často sníva v určitej dobe, že mám ísť domov, som v miestnosti a hľadám si veci a nemôžem ich nájsť a nie som schopná sa pobaliť a už mám odchádzať. Ale s týmto duchom to je také iné.


reklama


reklama

púpavienka, Po, 08. 01. 2018 - 10:16

Bojíš sa niečoho čo si neuzavrela - duch žena, zrejme ženský element. Domy sú o tebe o tom čo sa v tebe deje. Treba veci doriešiť, lebo môže prísť choroba.

Nemôžeš letieť inam lebo niečo nevysporiadané ťa drží stále na rovnakom mieste - ide o tvoj vlastný posun.

Inak ten duch - vôbec to nemusí znamenáť nič zlé, iba prebudenie. Vždy máme väčší strach z toho čo v sebe máme či o čom v sebe nechceme vedieť ako to v skutočnosti je, strach je náš najväčší nepriateľ.

lastovička, Po, 08. 01. 2018 - 10:54

no veru ten strach. Nikdy som neprežívala taký strach ako teraz. Aj viem z čoho. Len neviem zatiaľ z toho von.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama