reklama

Čo so mnou urobil labradorit

Pridal/a púpavienka dňa 01. 04. 2018 - 14:03

reklama

Všetci už viete že ma kamienky ako také vždy zaujímali, ale je pravda že som to vedela poradiť iným ale nevedela som to ja nosiť aj ked som sa pokúšala.

Viem ich spolu kombinovať, cítim ich potenciál, ale tak nejako som si myslela že ja v tomto živote nemám doprianu alternatívu v ničom, poznám bylinky viem ako ich kombinovať a predsa ich pre seba užívam minimálne, pred rokmi som zašla za liečiteľom a bolo to všetko naopak, môj organizmus začal vypovedavať službu.

Po tejto chorobe som sa rozhodla pred týždňom vybrať kamienky, že mi to možno pomôže ak budem s nimi robiť. Robila som náramky a podľa dcéry sú aj veľmi pekné, ale mala som pocit že ani tie minerály ma neoslovujú ako niekedy, necítila som ich silu.

Včera prišla Andrejka aj s rodinou a pozerala tie náramky, chcela som aby si nejaký vybrala, ale ona ich len stále pozerala a prikladala k ruke a stále sa pýtala aký je to kameň. Vraj ju to fascinuje že poznám názvy z pamäti a toľkých rôznych kameňov.

Odrazu som si nevedela spomenúť na názov kamienkov ktoré som si v poslednej dobe zamilovala, no asi po 10 minút mi to nedalo a pršla som k nej a zobrala ten náramok do ruky a odrazu taká rana až ma zamrazilo - mala som pocit že to prešlo celým mojim telom. Hneď som vedela že je to labradorit v kombinácií s hematitom.

Odložila som ho ale to puto bolo tak veľké že som ho znovu zobrala a povedala tento si dámna ruku a nechám si ho pre seba.

Odišli a ja som si dala náramok na ruku a konečne som cítila prítomnosť týchto kameňov v celom mojom tele.

Vibrovala mi celá ta chorá ľavá strana, bolo to ako jemná masaž.

Včera som si išla dosť skoro ľahnúť a zrejme som ihned zaspala. Ako v tranzu som si uvedomila že mi úplne horí pravá dlaň, prebrala som sa a v polospánku zistila že si celou silou držím ten náramok na ľavej ruke, cítila som sa tak bezpečne.

Potom sa to znovu opakovalo ale to som si obidvomi rukami tisla kamienky na srdce - najskôr som sa zľakla, lebo srdce spomalilo a potom zrýchlilo až konečne naskočilo a išlo tak pokojne a mne sa tak dobre dýchalo. Ráno som sa zobudila veľmi svieža, bolo 6 hodín a ja som zistila že po pol roku som nad ránom nemala strpnutú pravú ruku a neboli ma ani ľavá noha. Na náramok som zabudla, cítila som sa veľmi dobre, rozhodla som sa ešte vliezť do postele na chvíľu. Ked som sa ráno obliekala uvidela som náramok, dnes nevítim tu jeho veľkú silu, ale včera som si sľúbila že ho budem mať na ruke 48 hodín aj počas noci.

Dnes je vonku hrozne a ja sa cítim šťastná, pospevujem si, konečne som s radosťou varila ako keby nás bolo viacej,konečne som sa cítila ako niekto a nie ako niečonavyše čo už nevládze.

No a tak prišiel čas aj pre mňa a liečivé kamene - som šťastná že ten náramok urobil zo mňa inú ženu, viem že to nebude ako niečo na celý život, ale verím že môžem mať aj krajšie dni v mojom živote.

No a myslím že aj veľkonočný obed mi lepšie pochutil - rezne pre mňa


reklama

reklama

púpavienka, Ne, 01. 04. 2018 - 17:47

Naozaj ma to dostalo, to čo som roky hovorila iným sa teraz naozaj ukazalo namne. Pred pol hodinou boli odrazu  korálky hematitu veľmi horúce, až som to cítila a pritom som mala ruky úplne ľadové, takže naozaj pracujú.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama