reklama

Nežná mama a pevný otec

Pridal/a dasa_ dňa 16. 04. 2018 - 08:01

reklama

Áno, ja viem. Nemala by som pridávať príspevky z iných stránok Úsmev.

Uvedomujem si to.

No tento rozhovor s Marekom Hermanom sa mi zdá veľmi dobrý. Tak dobrý, že je podľa mňa dobré, aby si ho prečítalo veľa ľudí.

Napríklad aj o tom, ako sa po nás vyžaduje dokonalosť. A ako to môže skončiť. Alebo o tom, ako zvládať výchovu tých najmenších.


reklama

reklama

púpavienka, Po, 16. 04. 2018 - 08:20

Pekne to napísali, moja generácia takým žila, len neviem kde sa to pokazilo že sme dopustili výchovu k takým prešľapom a položili dieťa na trón, áno je to najľahšia cesta pre rodiča, len dokedy?

dasa_, Po, 16. 04. 2018 - 08:25

no, podľa mňa sa to pokazilo v tom momente, keď sme si uvedomili, že môžeme našim deťom dopriať všetko to, čo sme nemohli my. A neuvedomili sme si, že ich tým oberáme o to najdôležitejšie.

anjeli, Po, 16. 04. 2018 - 10:51

Prepáč, Dasa, ale na začiatku som si v duchu povedala, že čo to za blbosť, drísty o živote odtrhnuté od života Hambím sa... Capla by som si jednu výchovnú zato Hambím sa. Článok som nielen prečítala, ale doslova som ho hltala slovo po slove. Palec hore, naozaj trefne napísané, už len začať podľa tých jednoduchých rád žiť. A Tebe veľké ďakujem zato, že si si dala námahu a hodila ho semBozkávam.

dasa_, Po, 16. 04. 2018 - 10:56

Hambím saHambím sa

Mne sa zdá, že na tohto pána som tu už raz odkaz dávala. A tiež to bolo dobré. A zaujalo ma, že som tam zazrela aj nejakú jeho knižku. Už síce nemám také malé dieťa a do vnúčat zatiaľ ďaleko, ale aj tak ma tá téma celkom zaujíma.

anjeli, Po, 16. 04. 2018 - 11:06

Nevšimla som si Hambím sa. No ale keď to tak vezmem, tak dovzdelávať sa dá stále, už len kvôli mnohým debatám a polemikám, ktorým sme denne vystavované. Mnohým mladým mamičkám by sa namiesto tých lacných brakov o výchove dieťaťa /častokrát neodborne pretlmočených zo zahraničných originálov, ktoré si kupujú, lebo ich niekto ospevuje/, zišlo pár dobre a trefne mienených rád a vedeli by sa potom riadiť vlastným rozumom a srdcom pri výchove a nie trendmi.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama