reklama

Zajtra je svetový deň hudby, tak som sa zas dojala

Dzeny , 20. 06. 2018 - 10:29

reklama

Minule ma balalajka inšpirovala keď písala so svetových dňoch. Na zajtra 21.6. vychádzajú hneď tri svetové, či medzinárodné dni, deň hudby, deň kvetov a deň skejtovania. 

K tým prvým dvom mám vzťah, k tomu tretiemu nejako zvlášť neinklinujem, raz som na tom čude stála a so značným šťastím som si neuhnala žiadny úraz. 

Tak mi len napadlo, čo sa mi aktuálne vybehne v hlave, keď sa povie hudba a po poslednej ceste vlakom je to André Rieu, lebo väčšinu cesty vlakom minulý víkend som púšťala práve jeho videá. A už neviem koľkýkrát som si pozrela toto video a zas som slzu vyronila, lebo ja milujem Andrého aj Antonyho Hopkinsa a obaja naraz to je moc:)


Až kým som prvýkrát nevidela toto video, tak som netušila, že Hopkins študoval hudbu. Zložil teda skladbu, ktorú nikdy nepočul a oslovil Andrého, aby ju nahral, on ju nahral a Hopkins prvýkrát počul, čo napísal. No, nedojmi sa... A bez ohľadu na to, že to napísal Hopkins a nahral Rieu, je to krásne. Len toľko som chcela:) 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=1LGVGekPSzo]

 


reklama


reklama

Kamila, St, 20. 06. 2018 - 10:53

André Rieu je moje srdcovka, zatial som zvládla len ist dvakrát do kina, kde dávali jeho koncert. Tuším pol koncertu mi automaicky oči slzili ... raz bude koncert , ten Blave som prepasla, ale Schonbrun ci ako sa pise v Rakusku, abo taky Mastricht

Mňa úplne dojala táto, stačí ked si pustite v minúte 2,35, byť tam ...

[video:https://www.youtube.com/watch?v=tP9CPMsJN7Y&index=1&list=RDtP9CPMsJN7Y]

A ešte je dna, na tom námestí to musela byť taká sila:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=vauo4o-ExoY&list=RDtP9CPMsJN7Y&index=8]

 

dan-cula, St, 20. 06. 2018 - 12:08

a ja som celú zimu hladala po známych kto by so mnou išiel na neho do Prahy..nikto sa nenašiel tak sa vytešujem z you-tub..škoda mohla som to sem hodiť azda by sa našla jedna duša..pri takýchto "dojákoch"mám rada spoločnosť..je to dvojnásobná radosť..

kedysi som nahovorila známych(že im preplatim aj benzin aj vstupenky len nech nejdem sama) na rozlúčkové vystupenie Na skle malované-ešte s Dočolomanským..doteraz na to spomínajú..

nepozerala som kde je v jeseni-išli by sme??Slnko

Kamila, St, 20. 06. 2018 - 12:40

Nic naokolo, jesen Amerika a Australia, Anglicko az januar Amsterdam. Ani v kine som zatial nic nenasla a to ma v juli v Maastrichte zo 5 koncertov, to by mohli dat.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama