reklama

Sranda misí buť :)

Amalka , 14. 07. 2018 - 10:26

reklama

Ahojte naničmamky, SrdceSrdceSrdce

leto prináša fúru voľného času najmä pre naše ratolesti a mnohým z nás i kvalitný problém, čo s nimi, pokiaľ sme v práci? Prekvapenie Od samej radosti som sama na seba vymyslela búdu v podobe 15 dňového animačného programu najmä pre deti zamestnaných rodičov vo veku od 7 do 15 rokov. Nezabavíš popri vlastných aj 20 ďalších? Ako nič! Veď "sranda misí buť!" Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe Nuž nazvali sme to Srandovač a aktuálne riešim dilemu, s ktorou by ste mi mohli helfnúť.

Potrebujem totiž ZARUČENE SRANDOVNÉ hry a súťaže, pri ktorých sa všetci poriadne nasmejú. Mám k dispozícii množstvo návodov na kadečo, ale hľadám záležitosti overené v praxi. Budem vďačná za každý návod, každú humoresku, ktorú je možné zrealizovať a snáď si dáme takto navzájom inšpiráciu na veselé leto.

Ďakujem veľmi pekne a prajem nám všetkým samé pekné a bezpečné okamihy, nech tieto prázdniny prežijeme bez ujmy na zdraví MrkámBozkávamObjímamObjímamObjímamObjímam

 


reklama


reklama

dasa_, So, 14. 07. 2018 - 11:54

mne napadá iba taká nejaká vajíčková klasika. Dvaja stoja vedľa seba, lícami ku sebe a medzi lícami zvieraju vajce. A takto spolu musia prejsť istú trasu, úplne stačí rovnú.

No a potom som mala rada klasickú tichú poštu. 

Alebo Kto, s kým, kde, kedy, čo robili.... každý napísal na papierik jednu vetu, skryl do harmoniky, podal ďalšiemu, tan pripísal odpoved na dalšiu otázku.... Občas vznikali fakt srandovné príbehy

klodik, So, 14. 07. 2018 - 15:23

No vytestovali sme tento týždeň na mestskom tábore- hra poháre a ooobrovský bublifuk. Bublifuk som zarábala podľa receptu na nete a hra poháre vyrobená tiež podľa internetu- plastové poháre 2 sady po 4 kusy, každý hore dnom označený inou farbou, dva poháre bez farebného označenia- pre každého hráča jeden a jeden pohár na ktorý sa dávajú zozbierané poháre. V hre ide o to pozbierať čo najrýchlejšie jedným bezfarebným pohárom všetky farebne označené poháre v poradí farieb aké sú na hracom plániku- vopred sa urobí na papier x možností a kombinácií poradia farieb a vyhráva hráč ktorý umiestni svoje poháre v správnom poradí na hlavný pohár- bezfarebný ako prvý. popis asi komplikovaný, samotná hrá úžasne, možno až primitívne jednoduchá no u nás to spôsobovalo priam hracie záchvaty- dá sa urobiť aj turnaj o najlepšieho hráča...pre menšie deti je možné to zjednodušiť tým, že si môžu farby nahlas hovoriť a zbierať ich, u starších detí je zas možné naopak zakázať hovoriť si nahlas poradie farieb....veľký bublifuk mal tiež ooobrovský úspech u detí

Amalka, So, 14. 07. 2018 - 22:08

wau to znie dobre, dakujem! ♥

púpavienka, So, 14. 07. 2018 - 16:48

No možno to nie je taká sranda ale čo tak naučiť hrať deti guličky, či takú škôlku a pod. staré hry. Teraz je obrovský počet hier na nete, no pamätám sa že môj vnuk prišiel veľmi sklamaný z tábora z týchto akože hier ktorých bolo podľa neho veľmi veľa a boli hlúpe.

Amalka, So, 14. 07. 2018 - 22:10

Púpavienka, trafila si klinec po hlavičke! Presne toto máme v pláne aj my a chcem sa vyhnúť fádnym a únavným hrám, ak už, tak nech je to so smiechom.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama