reklama

zateplenie domu

zajko , 26. 07. 2018 - 11:45

reklama

Všetky Vás pekne pozdravujem, preto že tu chodia hlavne ženy. Napriek tomu, že moja otázka nie je čisto ženská, chcela by som vedieť ako kde beží cena zateplenia. Chcela by som zatepliť dom a ponuku mám  36 eur za m2 meter štvorcový je v tom aj materiál aspoň to tak napísali. Mnohé z vás, ktoré máte rod.domy a ste zateplovali, budete vedieť. Bola by som rada, keby sa niekto našiel a odpísal. Vopred ďakujem.


reklama


reklama

Kamila, Št, 26. 07. 2018 - 14:45

Zateplovali sme pred 13 rokmi, velmi davno. Pre mna je skor aktualna otazka cim zateplit, aby mury prepustali vlhkost von. Z tohto hladiska je asi lepsi Nobasil, mineralna vlna, ci co, len stale mi nie je jasne ako sa na to dava omietka. Ten mame hore s obkladom a dole mame polystyren s navrtanymi otvormi. Chichocem sa Odvtedy sa stavebne materialy urcite posunuli, potom aj otazne, kvalita prace, ci mas nejake recenzie a samozrejme aj cena, ale v kombinacii s ostatnymi faktormi.

zajko, Pi, 03. 08. 2018 - 09:16

Ďakujem Kamilka i keď sa ozývam neskôr, som veľmi rada, že mi niekto odpovedal. Mala som firmu, ktorá mi pokrývala strechu a myslela som ,že dohodnem s nimi aj zateplenie. Časom som zistila,že nie lebo mali vysoké nároky a rýchlosť práce horšie ako za socíka. Preto som sa rozhodla,že čo môžem si najskôr pozisťujem a potom pôjdem do toho,lebo aj financii ubudlo. Ešte raz srdečná vďaka

Axecco, Ne, 05. 08. 2018 - 20:03

Mal som moznost vidiet kvalitnu pracu firmy zo Starej Bystrice. Zateplovali Baumitom 200 mm za 40 €/m/2 komplet s materialom a nanesenim silikonovej farby. Dalsie moznosti su chytra pena a hlavne striekana izolacia. Tu sa cena pohybuje od 14 €  / pri 12 cm hrúbke /  do 30 €  / 28 cm hrúbka / za m2. No stale sa neviem dopatrat k navratnosti zateplenia. Lebo pri nasom obytnom bloku to vychadza na 70 rokov.

 

zajko, Ut, 14. 08. 2018 - 16:29

Ďakujem za odpoveď ,nechodila som na stránku,lebo odpoveď okrem Kamilky nebola. Neviem ani ja sú ľudia,ktorí chvália zateplenie a sú aj takí,ktorí hlavne staršie domy nezatepľujú. Momentálne som sa rozhodla,že nie,lebo nemám ani nejakých odborníkov a tých čo som mala-robili mi strechu tak tých nechcem ani zadarmo. Pracovali horšie ako za socializmu a neskutočne dlho im to trvalo.

Axecco, Ut, 14. 08. 2018 - 16:47

Rozhodla si sa velmi spravne. Moj priatel architekt byva v rodinom dome a ked  som sa ho opytal, ci sa nechysta ho zateplit, len sa nechapavo pousmial. Jedine co urobil vymenil okna. Odbornici to maju dobre spocitane. Priatel si vypocital navratnost investiciie minimalne 40 rokov. Cely ten zateplovaci boom je biznis zateplovacich firiem, spravcov bytov a statu. V nasej bytovke je navratnost 80 rokov. A bytovky zateplene pred  15 rokmi uz prezatepluju znova

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama