Popis
Rýchly, sýty recept na obed alebo večeru ... varila som tým čo nemajú radi bryndzu ... ich škoda

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 10 minút |
Čas varenia / pečenia | 15 minút |
Celkový čas | 25 minút |
Ingrediencie
300 | gramov | šampiňíony |
1 | plátok | maslo |
2 | decilitre | smotana 33 % |
400 | gramov | cestoviny |
250 | gramov | ricotta |
soľ, mleté čierne korenie, muškátový oriešok |
Inštrukcie
Šampiňóny (boli krémové) nakrájam na plátky, restujem na masle aby sa trochu opiekli. Zalejem smotanou, nechám zredukovať, osolím, okorením mletým čiernym korením a trochou muškátového orieška. Uvaríme si cestoviny na skus, nám chutia široké rezance, pridáme ich do omáčky, dobre premiešame. Na tanieri na vrch pridáme ricottu, ktorú okoreníme, posypem čiernou soľou a ozdobíme vňaťou z jarnej cibuľky.
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Prosím, mohla by si si opraviť chybu "šampioňonové cestovyny"
... až oči z toho bolia. Inak receptík zaujímavý
.
Ďakujem za upozornenie, rýchlo optavujem aby si neprišla o zrak
. Stane sa....
Tých preklepov je tam viacej, stane sa, len tá hrúbka bila do očí
.
Jasné stane sa, našťastie v slove cestoviny len raz...
a to viditeľne. Opravila som dúfam, že všetky. ĎAKUJEM ešte raz za pozorné čítanie
.
všetky nie .... sú šampiňóny = šampiňónové a ty máš šampioňonové ale oči mi to nekolie
nikto nie je dokonalý, natož telefóny


Hm.....ale taký návrat do školy .... aj by som brala na chvíľku
