reklama

Čo robíte ak ste riadne nahnevaní?

púpavienka , 14. 09. 2018 - 11:51

reklama

Dnes potrebujem radu, som tak nasr..á až hrôza a neviem si s tým rady - pravda je že sa mi to už dlhšie nestalo aby som tak hrozne penila.

Ako to riešite vy?


reklama


reklama

balalajka, Pi, 14. 09. 2018 - 12:40

Gitka v prvom momente nadávam. A strašne škaredo a neadresne zväčša. Zvyčajne sa mi uľaví. Potom sú stavy, keď som nasratá menej kvantitovo, ale intenzívne .... trieskam predmetmi a prskám.

No a keď je to také dlhodobé, tak pohyb, hlasná hudba a príjemná spoločnosť.

púpavienka, Pi, 14. 09. 2018 - 14:45

No nadavky to neviem a teda do riti som si povedala aj viackrát ale z toho nič, umyla som riad to na chvíľu pomohlo, potom som išla do záhrady, chcela som posadiť z tých kvietkov niečo, ale nedokazala som bola som nesmierne naštvaná. Viem mala som ich potrhať, ale nebolo by ich škoda a ešte som za ne aj zaplatila. Išla som naspäť do izby a sadla si k notbuku a začala hrať lenže to mi iba upokojilo nohy a ja som si uvedomila že tuto ide o niečo iné. začala som sledovať čo sa to deje s mojim telom, ked sa upokojili ako tak nohy začalo to drhnúť v pleciach a nakoniec to zašlo do toho môjho krku a tam je to stále. Už som si myslela že som pokojná ale pokojná nie som a bolí ma odvtedy ešte aj hrdlo. neviem ako sa tejto emócie zbaviť. teraz som povysavala, lebo vtedy som sa nedokazala sústrediť absolútne na nič. Ja som tak hrozne vytočená už nebola dávno a pritom nešlo o tak veľa, alebo naopak - neserioznosť ma najviac v živote trápim ved ak niečo napíšem tak to tak aj ma byť.

balalajka, Pi, 14. 09. 2018 - 14:48

Juj si mi pripomenula - nie riad, ale záchod som drhla. Úsmev

Kamila, Pi, 14. 09. 2018 - 13:01

Pomáha odísť ... , na záhradu, z domu, chodiť ..., alebo len čas ... Len nezvyknem byť nejak extremne nahnevaná, mňa to hlodá tak podvedome ... Občas pomáha pustiť si na pozadie také, len nech si to zneje ..., ale vyberám si kým nájdem z podobnej hudby čo na mňa rozpráva ... hľadám Music to Cleanse of Negative Energy at Home Space

 

púpavienka, Pi, 14. 09. 2018 - 14:48

Hudba je krásna ale nedokažem teraz počúvať, teraz by som skôr zniesla nejakú hrozne temnú a buracajúcu hudbu. Neviem čo sa to so mnou urobilo, lebo ja som presne taký typ ako ty, bude ma to štvať budem nahnevaná ale nejak skôr vnútorne, ale teraz pri tomto som pocítila že to nikdy nebolo správne a preto moje choré nohy a ruky a srdce. To čo som si myslela že to mi nestojí za to aby som si ničila zdravie - nie je zrejme až tak pravda, lebo ono si ho aj tak ničím a možno ešte viac. Ja neviem čo vesmír odo mňa chce, ja to po tomto skutočne neviem. Viem že chce odo mňa zmenu, len neviem ako sa mám zmeniť

Evka1223, Pi, 14. 09. 2018 - 15:30

Ja osobne pri hneve (bavíme sa o veľkom) zostanem v prvom momente totálne ochrnutá - lapám po vzduchu a musím to niekomu živému, veľmi blízkemu, komu dôverujem, povedať. Väčšinou si nechá svoje poznámky pre seba a natočí mi hlavu  - tj. "pozrieť sa na problém"  z iného uhlu. Prvý nával zlosti opadne a potom si všetko z "iného uhlu" rozpitvám a zistím, že pokiaľ nejde vyslovene o život....tak nejde o nič. Upokojím sa dobrým kusom kvalitnej čokolády a idem ďalej. Snažím sa hnev vyventilovať nejakou maškrtkou alebo dobrou hudbou ....alebo oboje Chichocem sa 

Chce to kľud ....hnev pominie....ako aj všetko ostatné. Pokoj v duši!  ObjímamSlnkoObjímam 

púpavienka, Pi, 14. 09. 2018 - 16:43

Evka popísuješ presne to ako som to riešila ja ja ešte umyvaním riadu a prechádzkou do lesa, toto ma zaskočilo, nepripravenú - vôbec to na nič nereagovalo - ja sa ešte stále idem zadúsiť tou hrčou v krku a myslím že som pokojná, ostala mi len ta posledna bolesť. Minule osm písala že ma možno niekto nakopne aby som to dokazala odžiť, no mám pocit že som to nedala. Tu naozaj nešlo o nič - v tomto prípade išlo o to ako mi to vesmír naserviroval a ja som nevedela čo s tým.

púpavienka, Pi, 14. 09. 2018 - 18:36

Už mi je lepšie a konečne mi hrdlo dovolilo sa aj najesť. Takže mala som dusené zemiaky na cibuľke a vypražanú muchotrávku červenkastú v kukuričnej strúhanke a k tomu moje úžasné jablkové čatní.

margesimpson, Št, 20. 09. 2018 - 16:02

dva deci ruzoveho. Opakujem, pokial nezaberie :D

púpavienka, Št, 20. 09. 2018 - 16:38

Toto je dobre, len mne víno momentálne ublíži ale aj ružové doma mám.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama