reklama

4 noci do Vianoc

Pridal/a balalajka dňa 20. 12. 2018 - 06:27

reklama

Nic nemoze byt lepsie, ako ked vam v robote 3 dni pred vianocnymi sviatkami vypnu internet.

Ohromna zabava to je. Najprv panika, zdesenie a nervozita. Lebo este treba toto, este tamto zistit. A zrazu nic .... tma. Teda biela plocha aj s oznamom o neuspesnom pripojeni. Dovolat sa na poruchy a presvedcit ich, ze chyba bude niekde na ich strane a nie u nas, kedze vypadlo pripojenie vsetkym firmam, nielen jeden ruter sa podarilo na treti krat az. Najfasa na tom ale je, ze poruchu vraj sa budu snazit odstranit do troch pracovnych dni. Potes pan Boh. O tri pracovne dni, to bude stvrtok 27.12 a ja dufam ze budem prezrata mandariniek ( ozaj, este nemam kupene) a krochnit medzi podarunkami.

Po opadnuti paniky, ze sa k nam nik "nedopise" nastal taky ten pocit, ze sice nikto nemoze napisat, co treba, ale vsak DOBRE! Aspon je klud. A tak som aj stol zacala upratovat, lebo takych papierov, co len bokom dam, ze potom zalozim, tych mam uz neurekom. Docela chapem aj ten fakt, ako pisala Daska v jej blogu, ze zeny pri ihliciach skoncili, ked bol sef out of the office. Tak daleko to zas u nas nevyzera ani nahodou, ale ak by som sa spoliehala na silu a rychlost slovenskej posty, tak asi aj ja tie ihlice kupim.

Ozaj posta. Vcera sa mi konecne podarilo poslat vsetky gratulacie, nielen ich napisat. Sranda bola, ze som ocakavala radu a na poste nikoho. Zato prepravcovia balikov si u nas podavaju klucku len taka radost. Furt mi chyba jeden balik, co mal prist v pondelok.

Tak snad dnes, lebo inak chlapci budu toho roku pod stromcekom bez plaviek. Mozno by to aj prezili lebo na poslednej hodine plaveckeho, ked im trener zelal pekne sviatky a informoval ich, ze ak budu mat zaujem, tak zacinaju 13.1 utrusili, ze zaujem nemaju. Tak som im vysvetlila, ze je to ok a budu so mnou a Zet teda hodinu behat v tom case. Tusim znovu nadobudli ten zaujem.

V presviedcani o zaujme som skvela. Naposledy som vysvetlila synom, ze maju zaujem o doucovanie - cvicenia, lebo ak nie, tak pridu za mnou po skole do roboty a budu zametat celu ulicu, aby si zvykali na buduce povolanie, ak sa nechcu dalej venovat studiu. Tak najnovsie hovoria ucitelke, ze chodia na cvika lebo ich to bavi ... rozhodne viac ako zametat v zime strk na ceste. Mladsi na mna aj skusal, ze on chodit v 9om rocniku nebude musiet, lebo vsak za youtubera to nepotrebuje, ale vykreslila som mu viziu, ako budu zametat most on na jednej strane a brat na druhej. Bol sice pobaveny tou predstavou, ale pre istotu, ze asi prida v uceni, lebo ten komp za nieco kupit si musi. Potom moze byt aj youtuber.

No ... takze buducnosti sa nedesime nikto. S napatim ocakavame co prinesie aj spolu s Jeziskom pod ten stromek. A ja s napatim ocakavam, ci prinesie aj intetnetove pripojenie dneska. Lebo vaham, ci aspon hacik do kabele nepribalim.

Pac a pusu z Trencina posiela balalajka

PS: furt som nebola na vianocny punc

PS2: a furt nemame stromek


reklama

reklama

lienka, Št, 20. 12. 2018 - 07:39

zacinam citat tento blok..a hlavou mi leti myslienka...už majú ten stromček dole z povaly??

:-)) našťastie som sa to v závere dočítala

pac a pusu z Prešova posiela

pohoda...držme si ju aj bez netu

dasa_, Št, 20. 12. 2018 - 08:01

S kuriermi je to teraz ťažko, preťažko. Zisťovala som, prečo jeden balík nedorazil tam, kam mal. A po pár telefonátoch som zistila, že proste kurier mal toho o 6 večer dosť, auto zaviezol do depa a sekol robotou. Nie ten deň, ale sekol ňou absolutne.  Už ho viacej nevideli. Ani sa mu nečudujem, rozviesť denne 200 balíkov by nebola sranda ani v tom prípade, žeby naozaj bol každý na udanej adrese celý čas a nerobil nič, iba vyzeral auto...

Kamila, Št, 20. 12. 2018 - 10:59

Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe Ty si aká dobrá v presvedčovaní Veľký úsmev

Iwa, So, 22. 12. 2018 - 07:32

Je sobota, ale aj tak som si nastavila budík na 6:00, že pobalím darčeky. Darčeky sú stále v igelitke a sedím tu s notebookom na kolenách... LEBO o 5:50 ma zobudil mladší "Mamáááá, mne je zle!" 38,9°C. Tak ako pred každými Vianocami, dovolenkou, oslavou a pod., zistím, čo majú nového na pohotovosti. Tieto Vianoce to bude v BB, lebo okolo obeda vyrazíme - aspoň dúfam...

Presviedčaním o záujme sa budem inšpirovať Áno Len mladší je problémový, on si vie vo všetkom nájsť niečo pozitívne. Keď som mu zakázala tv/pc, tak vyhlásil, že ok, aspoň bude mať viac času na kreslenie a vymýšľanie Chichocem sa Na jednej strane dobre, teším sa, ale na druhej ma chytá zlosť, lebo neviem, ako mu dať vedieť, že niečo už prepískol.

Stromček máme, napečené ani náhodou, upratané - raz sa podarí Veľký úsmev

dasa_, So, 22. 12. 2018 - 07:46

No u nás tiež veselo - včera prasklo vodovodné potrubie, tak odstavili celú veľkú ulicu od vody. Ešte neatihli ani cisternu pristaviť. A len dúfajú, že sa to dnes podarí odstrániť. Takže svätíme neplánovane dopredu. Lebo bez vody je ťažko upratovať, ťažko piecť aj ťažko variť :)

vierča, So, 22. 12. 2018 - 11:29

Suche kolaciky a perniky uz mam napecene.Vcera po robote som upratala byvanie sliepockam a upiekla platy na medovy a este dva ine platy na medovy kremes.Dnes po robote upeciem piskoty na kokosovy a metrovy kolac.Zajtra vsetko naplnim a upeciem bobalky.V pondelok uz len navarim nase vychodniarske stedrovecerne jedla a doupratujem...

dasa_, So, 22. 12. 2018 - 11:58

toto ma vždy zaujíma, aké je vaše štedrovečerné jedlo?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama