reklama

Moderné snorenie

Pridal/a crystall dňa 23. 12. 2018 - 13:10

reklama

Darčeky. Od istého času, musia byť pred adventom nakomplet zohnané. Lebo advent je ako lavína, nestíham vnímať ako začne, ani neviem ako skončí.

To, čo viem ovplyvniť, to si zariadim, ako viem. A tak sú darčeky pozbierané od Bratislavy po pomaly poľské hranice. Kde kade, priebežne sa doručujú domov. Ten objedná, odfotí, pošle....fotku, darček potom. A ja som spokojná, ako mi to všetko klape samo.

Tento týždeň som len tak zapotila pri linke, že ČO to ten Ježiško asi donesie.

Prostredná sa na mňa pozrela a spustila:

„Noooo, keby nám tak Ježiško doniesol rubikovúúúúú koooockúúúúúú!“

Jastrabie oči na ňu.

Prebodávam pohľadom.

„ODKIAĽ TY vieš o RU-BI-KO-VEJ kocke???????“

Jej oči sa vydesili. Prebehli zľava doprava. Na tvári sa jej zračil prúser a dilema, priznať či zatĺkať.

Rozhodla sa pre prvú možnosť, našťastie.

„Nooo, vieš, maminka. Ja nesnorím. Načo!“

(prihlušiť je málo)

„Stačí, keď si prečítam tvoje esemesky. Načo by sme hľadali. Z nich sa všetko dozvieme.“

Nuž, tak veru. Môžem/me/te mať darčeky poschovávané od Bratislavy po Oravu. Uložené v práci alebo v kufri auta. Schované v tých najtajnejších skrýšach. Veď stačí iba chytiť mamkin mobil, čo by sa kto namáhal a hneď sa všetko dozvie. Keďže mám najväčší paušál, čo sa týka volaní aj dát, tak používajú aj môj telefón. Ostatné som akosi nedomyslela.

Ale na mňa sú krátki. Nejakým nedopatrením sa mi zmnožili Rubikove kocky a pri balení som našla až  tri.   A keď ešte čosi zistím, tak na všetky tri dostane deva šikovná svoje meno.

 


reklama

reklama

Kamila, Ne, 23. 12. 2018 - 17:51

Joj, doba moderná. Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe Asi takto. 

[video:https://youtu.be/Cnk5Pafil6o]

 

balalajka, Po, 24. 12. 2018 - 10:08
Noooo ... ja nejak neskryvam, akurat som sa zamyslela nad tym casovym manazmentom. Najlepsie darceky decka vymyslaju tyzden pred sviatkami. Inak ... mne sa premnozili dazdniky. :D
apple, So, 29. 12. 2018 - 06:27

Ešte že ja nemusím mobily, spolužiačka sa na mojom od septembra zabáva, tak mi pred mesiacom dala svoj, že dostala nový-samozrejme som ho ešte asi nevytiahla z krabice...celý rok mám zásadu, že v nedeľu sa nechodí do obchodov, ale na zlatú nedeľu kupujeme vianočné darčeky, deti sú u babky, tak rýchlo balím...jasne, za jeden deň a tesne pred Vianocami nie je istota, že kúpite úžasné darčeky, ale ja mám "skromné" deti, každý si napísal iba jeden darček, najmladší chcel psa z obľúbenej rozprávky, ktorý sa nuž ešte nevyrába, stredný chcel dres Ronalda v Juventuse- "mission imposible", a najstarší zberateľskú figúrku, ktorých bolo málo a vypredali sa...takže u nás sú darčeky prekvapením do poslednej chvíle Hambím sa   

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama