reklama

Hrozný sen

lastovička , 06. 02. 2019 - 07:50

reklama

Neviem si vysvetliť sen, ktorý sa mi sníval túto noc. Dcéra, bola menšia a utekala predo mnou po schodoch v paneláku. Bola asi na 8.-9. poschodí, ja som na ňu kričala nech ma počká aby nespadla. Zrazu sa chytila zábradlia a stalo sa to, čoho som sa obávala. Zrazu sa nejako zospodu zošuchla a prepadla cez to zábradlie dolu. Rýchlo som utekala dolu. Myslela som si, že to nemohla prežiť. Vytiahla som mobil ale nedarilo sa mi vytočiť číslo na záchranku. Keď som prišla dolu, tak som zistila, že sa jej vlastne nič nestalo, že je v poriadku a v tom som sa prebudila.

Čo to môže signalizovať? Prežívame teraz také ťažšie obdobie a stojíme pred dvomi vážnymi rozhodnutiami, tak neviem či to s tým súvisí. Ďakujem za názory.


reklama


reklama

Evka1223, St, 06. 02. 2019 - 19:13

Vôbec to nebol hrozný sen.....veď dopadol veľmi dobre aj napriek hrozivému deju. Dej bol však len projekciou vlastných myšlienok a očakávaní. Dcére sa nič nestalo a tak sen napovedá, že očakávané udalosti budú mať napriek hrozivému výjavu dobrý koniec. Netreba sa báť, ale veriť. 

motylik, Ne, 10. 02. 2019 - 16:45
Presne tak, a čím väčšie starosti, tým vyššie poschodie. Ze je dcéra v sne menšia je tým, že je jej prisudzovana menšia možnosť uniesť bremeno, prip. zodpovednosť, ťarcha.
lastovička, Po, 11. 02. 2019 - 09:50

ďakujem Vám dievčence za vysvetlenie. Takto som sa na to nepozerala. Už mi je z toho lepšie.

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama