reklama

čím krájate čerstvé pečivo a bagetky ?

Klenotka , 01. 03. 2019 - 19:00

reklama

Doplo mi baby že nožom, ale akým prípadne ako značkou ? Mám zúbkatý originál na pečivo ale keď s ním krájam tak mám pocit že pílim a robím neskutočný bordel. Môže to byť materiálom noža alebo značkou alebo čím by to mohlo byť ? Vďaka moc 

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kamila, Pi, 01. 03. 2019 - 19:59

Žeby drobivým pečivom Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe

púpavienka, Pi, 01. 03. 2019 - 20:07

Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheJa rozhodne odporúčam iba trhať a nie krajať.

balalajka, Po, 04. 03. 2019 - 06:39

Presne! Ak nepotrebujem robiť desiatu (nepotrebujem už dlho), tak u nás sa pečivo nekrája. Na kaiserky a bagetky sa dá dať aj nátierka, aj šunka navrch. Komu sa neľúbi, ten si ju rozorve. Chichocem sa

Akurát včera som tak po "francúzsky" mrvila jednu bagetku - jaká som bola so sebou spokojná? Veľký úsmev 

Ak inak potrebujem rozkrojiť, tak dobre nabrúsený nožík alebo zúbkovaný - veľké zuby.

hrkálka, So, 02. 03. 2019 - 08:52

ja mám pre mňa neskutočne drahý nôž značky Wusthof, ktorý mi darovala dcera /ja by som si ho zaručene nekúpila kvôli cene/ a ten je eňo-ňuňo. Žiadne extremne mrvince po doske. Veľmi rada ho používam práve na pečivo a chlieb.

dan-cula, So, 02. 03. 2019 - 14:30

viac ako 30rokov mám taký dlhý zúbkovaný nôž(tie zúbky nie sú velmi husto pri sebe), žiadna značka,nikdy nebol brúsený-ostrený..prekrajujem s ním upečené tortové korpusy,mäkký chlieb..myslím ,že od predvlani mám taký šikovný nožík do ruky ktorý bol v časopise tzn.žiadna značka-lacný..tiež je pílkovaný ale tie zúbky su husto pri sebe no a ten prekrajuje napr.mäkké rožky "skoro sám".neviem do kedy vydrží ale zatial max.spokojnosť .a hlavne prekrahujú a režú nie trhajú-vtedy je vela omrviniek.

ALE mám aj taký hladký velký nôž ten mi občas prebehne sused na brúske v dielni no a  ten potom  krája-reže mäso,mäkké pečivo doslova ako maslo.Je to v ostrosti noža a nie značky!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama