Žeby drobivým pečivom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja rozhodne odporúčam iba trhať a nie krajať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne! Ak nepotrebujem robiť desiatu (nepotrebujem už dlho), tak u nás sa pečivo nekrája. Na kaiserky a bagetky sa dá dať aj nátierka, aj šunka navrch. Komu sa neľúbi, ten si ju rozorve.
Akurát včera som tak po "francúzsky" mrvila jednu bagetku - jaká som bola so sebou spokojná?
Ak inak potrebujem rozkrojiť, tak dobre nabrúsený nožík alebo zúbkovaný - veľké zuby.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám pre mňa neskutočne drahý nôž značky Wusthof, ktorý mi darovala dcera /ja by som si ho zaručene nekúpila kvôli cene/ a ten je eňo-ňuňo. Žiadne extremne mrvince po doske. Veľmi rada ho používam práve na pečivo a chlieb.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
viac ako 30rokov mám taký dlhý zúbkovaný nôž(tie zúbky nie sú velmi husto pri sebe), žiadna značka,nikdy nebol brúsený-ostrený..prekrajujem s ním upečené tortové korpusy,mäkký chlieb..myslím ,že od predvlani mám taký šikovný nožík do ruky ktorý bol v časopise tzn.žiadna značka-lacný..tiež je pílkovaný ale tie zúbky su husto pri sebe no a ten prekrajuje napr.mäkké rožky "skoro sám".neviem do kedy vydrží ale zatial max.spokojnosť .a hlavne prekrahujú a režú nie trhajú-vtedy je vela omrviniek.
ALE mám aj taký hladký velký nôž ten mi občas prebehne sused na brúske v dielni no a ten potom krája-reže mäso,mäkké pečivo doslova ako maslo.Je to v ostrosti noža a nie značky!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Doplo mi baby že nožom, ale akým prípadne ako značkou ? Mám zúbkatý originál na pečivo ale keď s ním krájam tak mám pocit že pílim a robím neskutočný bordel. Môže to byť materiálom noža alebo značkou alebo čím by to mohlo byť ? Vďaka moc