reklama

Prekvapenie v kabelke

Dzeny , 11. 06. 2019 - 15:57

reklama

Celkom cielene som tento príspevok zaradila do kategórie Čo s fúrou voľného času. Nieže by som mala času nazvyš a už vôbec nie v práci a celkom určite nie dnes, lebo utorky sú des, ale tak treba si spestriť pobyt v tejto inkarnácii. 

Aj názov je zavádzajúci. Lebo do práce nenosím kabelku, ale kabelu. Veľkú. Jednak preto, že občas vlečiem počítač, druhak preto, že do veľkej kabely aj menší nákup (niekedy aj väčší ako menší) zbalím. 

Dnes som cez obed rýchlo vybehla z práce do lekárne a keď som sa vracala a v tej veľkej taške som hľadala kartičku, s ktorou sa dostanem naspäť do kanclu, tak ma skoro vystrelo. 

Predstavte si, že strčíte ruku do kabely, hrabete sa tam "osotodvesto", lebo nájsť v tom vreci tú malú kartu nie je nič jednoduché a zrazu vám ruka zabŕdne to niečoho mastného, divného, v taške absolútne nečakaného. 

Ja sprostá som nevyložila celý včerajší nákup a zabudla som tam maslo. A aby toho nebolo málo, tak to bolo rovno maslo 250 gramové. Strávilo tam pekných 20 hodín, tak si viete predstaviť, ako v tomto teple vyzeralo a určite si neviete predstaviť ako vyzerali tie veci okolo neho. Tak som namiesto riešenie mailov a písania zadaní, čistila tú spúšť. 

Fajnovo som si zanadávala, kolegovia sa dobre pobavili a bolo.

Prišla o maslo, zagebrila som si mobil, kľúče, peňaženku, okuliare, doklady, proste polovicu domácnosti, čo so sebou vláčim. A to, že so sebou vláčim toľko vecí je ten dôvod, že som to maslo včera nevybrala, lebo sa prepadlo na úplné dno môjho vaku. 

Už som si našla v taške roztopenú čokoládku (ale obal vtedy vydržal), roztrhol sa mi sáčok s makom, otvoril krém, vylial šampón, ale nič z toho sa nechytá na maslo. 

Keďže taškové nehody sa stále "zlepšujú", som zvedavá, čo si tam vyvediem nabudúce:D


reklama


reklama

Kamila, Ut, 11. 06. 2019 - 16:34

Oj, tak to muselo byť ne také zábavisko. Prekvapenie Včera som deve robila linecke k projektu do školy, áno to typické vianočné pečivo uprostred horúčav. Šlo tam tých 250 g masla, krásne mäkkého, takže mám celkom živú predstavu ..., čo to mohlo narobiť v kabelke. Hambím sa

dasa_, Ut, 11. 06. 2019 - 20:03

si mi pripomenula jednu našu rodinnú historku z čias hlbokého socializmu. Príbuzná legálne vysťahovaná na západ. Občas pozvala k sebe súrodencov. V ten rok išiel brat. A po pansky - lietadlom. Na palube dostali aj čo to najesť. A on, ako správne šetrivý chlapík minimaslo nezjedol, ale strčil do vrecka saka. Bolo to v horúcom lete a cesta z letiska bola celkom dlhá, v horúcom aute. Síce nemusel čistiť tak veľa dokladov a kľúčov, ale tiež super zábavka...

Dzeny, St, 12. 06. 2019 - 07:28

Som rada, že nie som ojedinelý prípad:)) V saku ešte lepšie ako v taške... Bože, to by som nechcel.a

balalajka, St, 12. 06. 2019 - 06:06

Za prvé - idem si upratať kabelku, lebo aj ja som tam včera pichla časť nákupu a teda popravde, niektoré položky som kupovala neplánovane - čítaj nechýbali by mi zatiaľ a za druhé sa mi ráno zdala nepatrične obťažkaná.

Ale môžeš si aspoň povedať, že bolo kvalitné. Lebo keby to bolo rastlinné s veľa olejmi, tak čistíš skôr olejovú potopu.

Hmmm ... Julia Child povedala, že poriadna dávka masla urobí dobrotu zo všetkého. Veľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmev

Dzeny, St, 12. 06. 2019 - 07:27

Jaaaj, tak to zas ja len dobré maslo. Len to naše liptovskô! Síce je drahô, ale lepšô maslo nepoznám. A možno aj poznám, ale som verná:))

A Julia má možno pravdu, lebo peňaženka ako nová:DD Akurát ten mobil, okuliare a kľúče to fakt nepotrebovali:DDDD

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama