reklama

Problém mojej matky s priateľkou

samexsk , 13. 06. 2019 - 07:59

reklama

Zdravím Volám sa Jožo a mám problém... Pred rokom som si našiel priateľku, veľmi dlho som sa trápil, že som bol sám, že ma nikto nechcel a zrazu prišlo dievča, ktoré ma oslnilo. Dievča, ktoré ma posunulo v psychike aj vo fyzičke, vďaka nej som začal byť v živote šťastný. Žijeme pekný vztah v čistote už takmer rok. Je z Ukrajiny, na Slovensku študuje už 2 rok a vie po slovensky výborne, ako keby bola zo Slovenska, nemá ani ruský prízvuk a podobne. Nechodí na diskotéky, nepije a učí sa... Jediné však čo je ako problém v našom vzťahu je moja matka, ktorá s nou ma neuveriteľný problém len za to akej je národnosti... Nerozumiem tomu prečo. Obaja sme dospeli ľudia 19 a 20, nechápem prečo, na pohľad je to normálne krásne dievča, ktoré študuje na VŠ a učí sa na výborné známky. Do toho pracuje má psa a vo voľnom čase doučuje jedno dieťa ruštinu. Moja matka ma nikdy nepodporovala v mojich aktivitách. Vyvíjala len vždy len malé úsilie ma spoznať, čo ma mrzí, nikdy sme si spolu nesadli, lebo som sa kvôli nej trápil. Ako človeka má vždy potupne pred každým iba zhadzovala alebo ponizovala. Keď nebolo po jej pri úplných hlupostiach tak som si vypočul pár nadávok najhrubsieho zrna... Niesom ideálny, som lenivý, veľa som doma na počítači a podobne, ale na diskotéky takisto nechodím a nechodím ani opitý domov.. Priateľka sa má pri sťahovať do prenájmu do rodinného domu oproti, ktorý je nám a bojím sa, že vznikne nejaký problém... Čo robiť?

reklama


reklama

Kamila, Št, 13. 06. 2019 - 09:40

Verím, že ťa to mrzí. Neviem, či s mamou pohneš, či dá tvojej priateľke šancu, lepšie ju spoznať. Možno áno, možno nie .... Priateľkine bývanie blízko vás, môže napätia medzi tebou a tvojou mamou vyostriť, s tým asi treba rátať.

Ak váš vzťah s priateľkou overí aj zub času, pomôže už len sa postupne osamostatniť, aj finančne, aj bývaním a žiť svoj život čo najlepšie ako viete, nezávislé od svojej mamy. Držím palce. 

dasa_, Št, 13. 06. 2019 - 10:09

pozri, máš 20, možno sa treba popozerať po vlastnom riešení. Lebo ak je váš vzťah naozaj pevný, žiť s ňou budeš ty a nie matka. Matka síce môže povedať, ale konečné rozhodnutie je vždy na tebe. Teda, ak si svoj budúci život nepredstavuješ stále pod krídlami matky.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama