reklama

Chcem dovolenku !

Pridal/a Kamila dňa 27. 08. 2019 - 11:23

reklama

Prázdniny nám pomaly, ale isto končia. Leto u nás na východe našťastie nebolo až tak horúce, ako by mohlo byť. Aj na dovolenke sme boli, takej uchodenej...,  aj ráno dospávam .... Akosi prekvapivo som často mala dom plný "detí" ..., aj keď nie všetky. Posledný týždeň sa dokonca u nás nesie v znamení "nekončiacej " párty ..., iba zostavy sa menia. Ale zas decká zväčša vidím,  keď sú hladné a to sú dosť často...., ale riešim "len" obedy ... Hambím sa 

Je koniec prázdnin, mala by som byť oddýchnutá ... Ale vo mne všetko kričí "Ja chcem dovolenku!!!" Rozmýšľam, čo mi bráni oddýchnuť si doma, lebo mám na to relatívne dosť predpokladov ... Lebo to tradične neviem? Môžem sa vyhovárať na horúčavy, na každodenné varenie, že dom treba pratať, záhradu udržiavať, práca sa mi prelína s domácnosťou, problém bude aj tak len vo mne. V tom, že si neviem sadnúť na zadok a byť len tak tu a teraz ..., každý podvečer, v nedeľu poobede ... Vychutnať si všetko čo mám.

Ale ide jeseň, na tú sa teším. Schladí sa, pribudnú farby ..., možno sa mi splní jeden menší či veľký sen ... Tradične bude ako nebolo.

Dievčatá, aké boli vaše prázdniny? Bo leto nám asi ešte necelý  mesiac bude doznievať. Tešíte sa na jeseň, školu našich detí a zábavisko s ňou spojené ... ?


reklama

reklama

balalajka, Ut, 27. 08. 2019 - 11:58

No - my zajtra snáď začneme uzatvárať leto. Neskutočne ušlo.

Čo sa dovolenky týka, tak to bolo také rozpačité, ale tak dali sme trochu R9m, trochu Prahu a zajtra jak sa zadarí urobíme kuk do Tatier. Ešte neviem čo budeme kukať, ale vraj máme jednu cestu zadara, tak prečo nie Mrkám? Snáď domov ešte lístok na vlak zoženieme Veľký úsmev.

Ja som s letom velice spokojná - v júli som si dala výzvu a splnila si ju Objímam ... 1000km na biku, popiekla som more koláčov, vyskúšala tony receptov, zavarila lečo, uhorky, marhule, zamrazila slivky. Okolo domu sme sa pomotali, niečo porobili.

Decká boli pri mori, spokojní došli.

Či chcem dovolenku? Ani nie. Ja mám dovolenku tuším furt Veľký úsmev.

Nejak som sa naučila si robiť pekný deň nonstop a môžem aj v robote byť a mať toho nad hlavu. Jasné, že mnoho nedopadlo tak, ako som snívala, ale ... sú to sny ... ono je to o tom, aby sa snívali a plnili ... aby sa mohli snívať ďalšie Mrkám.

No a čo ma na jeseň čaká? Hmmmm. Moriaky Veľký úsmev. Ale vážne. Idem si trochu zdravie poriešiť. Taký cca 10 ročný a viac problémik. Ale bude to ok. Jo a ešte jeden sen dúfam, že si čoskoro splním - nový MTB bike mám vyhliadnutý (manžel sa už desí, lebo ho mám na testovačke vprostred chodby pár dní Veľký úsmev) - a ak mi to doma prejde (MUSÍ), tak sa teším na tú jeseň a farby aj ja.

Kamila, St, 28. 08. 2019 - 10:58

Dobrá si ty, čo všetko si sitihla a ako si to vieš užiť. Áno

dúha1, St, 28. 08. 2019 - 19:53

U nás rýchle, aj vďaka tebe Kamilka najviac zarezonovalo Slovinsko . V Pirano sme pobudli 3 dni aj jaskyňu navštívili . Toto nás nadchlo naj. Dokonca viac ako dovolenka pri mori.  

Kamila, St, 28. 08. 2019 - 20:20

Jaj to som veľmi rada, že sa vám v Slovinsku páčilo. A to majú aj Alpy a jazero Bled, kde je vraj tiež nádherne. ;)

aramana, Št, 05. 09. 2019 - 07:59
Jún a júl bol krásny, s augustom tu už prišli dažde, takže leto krásne, len kus posunuté :D Začínajúcu jeseň zatiaľ nedávam...4 ranné stupne s hmlou sú na mňa ešte priskoro. Našťastie voda v jazerách ešte nevychladla a tak kolo obeda sa ešte dá hodiť do vody keď sa teplota šplhá ku dvadsiatke :D Aj ja chcem dovolenku! :D Som rozhodnutá sa budúci rok po rokoch vrátiť do milovaného Egypta a tak už študujem Google earth čo tam nového :D Ale všetko pekne postupne... Teraz sa idem tešiť na také malé stretko s babami na Malachovskej maškrte, potom na veľké stretko v Zruboch, potom Vianoce a hneď po nich bookujem let :D
Kamila, Št, 05. 09. 2019 - 08:57

Jáj, vidíš, Vianoce Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahebudú, inak veľmi rozmýšľam, žeby som v zime niekam vyrazila, lyže nemusím a nemusím sa ani kúpať v mori, ale more musí byť ...., len školopovinná deva ..., jarné prázdniny máme u nás až v marci, to stráášne ďaleko..., bo letenky sa dajú aj veľmi lacno zohnať, ubytovanie občas tiež ...

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama