reklama

Ako sa mám rozhodnut?

Malinka2019 , 19. 09. 2019 - 09:51

reklama

Ahojte dievcata,zienky :) kde len začať...potrebovala by som od vás pocut nazor na moju situaciu, niekoho kto by mi poradil, aj keď každá máme svoj zivot, svoje starosti a každá sa musíme rozhodnut sama a niest nasledky tých rozhodnuti..velmi by som stála o názor co by ste robili vy keby ste sa ocitli v podobnej situacii..niekedy si hovorim co ja mam za starosti, lebo mám okolo seba ludi, ktori riesia ozaj hrozne veci trebars zdravie dietatka,blízkého atd..takže moj problém ze sa mi proti tomu javi ako maličkost.. Mám 38rokov, 2 krásné deti a manžela.. manžela s ktorým som 15 rokov v manzelstve,v ktorom ale nie som spokojna..mne v podstate nic nechyba, manzel nás zabezpeci,deti su ok...len ja som nespokojna..viem...Co by za to, ktore dali, ale ide o To,ze u nás je relativne vsetko ok pokial ja skacem, ako manzel píská..snažím sa, len aby bol klud v rodine..manzel je velmi zodpovedny aby som o nom nepisala len skaredo, ale vie na mna byt velmi zlý..vobec si spolu nerozumieme a prekonali sme množstvo kriz..sme uplne rozdielni ludia,pre neho su na prvom mieste peniaze, u mna aj cit..A o to ide,nikdy mi neprejavoval ziadne city, je chladný, skoro nikdy sa neusmieva a i s mojou rodinou má neustale nejaky konflikt..život s ním je smutny, vsetko je len o plneni povinnosti.deti ho však maju radi,aj keď je na nich prisny..chcela by som, aby mali deti rodinu,ale vidia to,ze ocko s mámou sa nemaju radi.Ja som teraz stretla niekoho s kým mi je pekne.je úplne iny ako moj muž,stále sa usmieva,len je to velký divoch a takisto neviem ako je to u neho so zodpovednostou.strasne mi bije srdce,keď som s nim,To sa mi u manžela nikdy nestalo..vobec neviem ako sa mám rozhodnut..zostavat v manželstve koli detom s muzom,s ktorým to už nikdy nebude dobre,sme skor priatelia,uprednostnit To,ze nám s ním nikdy nic nechyba, alebo ist za svojim srdcom?prosím poraďte mi..dakujem s pozdravom Malinka

reklama


reklama

Kamila, Št, 19. 09. 2019 - 10:31

Tažko radiť, lebo nikto ani ty v tejto fáze nevieš, či to za čím sa ženieš u priateľa nie je len fatamorgána, či ked pohasnú svetlá prvého splanutia nepríde vytriezvenie. Asi ostane tou slnečnejsiou postavou, oproti tvojmu manželovi, ale netušíš čo k tomu pribudne. Čo všetko sa skrýva za "divochom", ten potrebuje asi véééľa slobody ...?

Ťažko možeš porovnávať 15 ročné manželstvo s čerstvým splanutím ...., chce to čas. V partnerskom vzťahu, a o tom je manželstvo sa dá vždy posúvať, ale to asi pôjde ťažko, keď si dušou, srdcom ... niekde inde ...

Daj tomu čas, zatiaľ netušíš, čo by ti tvoj divoch vôbec mohol poskytnúť ..., či je za čím odísť ..., len rozbúšené srdce a úsmevy sú nádherné, otázne či ti to stačí a ako dlho.

Ak budeš raz chcieť zachrániť manželstvo, je to o rozprávaní ... Poučila som sa sama na sebe, kým nebudem spokojná sama so sebou, nebudem nikde ... Držím palce a prajem všetko dobré.

 

lienka, Št, 19. 09. 2019 - 10:42

určite si niekedy svojho muža videla aj inak, tiež si bola zaľúbená, vzala si si ho, založila rodinu

veď ťa do manželstva nenútili

si sa zaľúbila, to sa stáva....

ale naozaj to celé zázemie chceš zbúrať, nevieš zatiaľ na čom stavať

čo tak nanovo sa zaľúbiť do svojho muža, vynaložiť energiu na urovnanie? zblíženie? utuženie?

čítala som nedávno knihu od Evity-Manželka mi nevadí, možno aj tam by si našla nejake odpovede na svoje otázky

Ľúbiť a byť ľúbená je úžasné....ale láska má veľa podôb

 

dasa_, Št, 19. 09. 2019 - 12:01

rozviedla sa moja kamoška. Niečo podobné, ako popisuješ. Len po rozvode nastalo niečo ako peklo. Delenie majetku, detí..... Príšerne veci.

Keby bola vedela, čo to bude obnášať, isto by sa nerozvádzala. To len taká malá technická poznámka.

Lebo ten, do ktorého bola zamilovaná v období rozvodu, sa na ňu vykašlal. Proste odišiel s jej inou kamoškou, lepšie zabezpečenou. A ostala sama. Naviac nezabezpečená. A občas mám pocit, že oni dvaja riešia všetko, len nie deti. A ich pocity a želania.

balalajka, Št, 19. 09. 2019 - 14:21

Človek by mal za život stretnúť lásku svojho života. Len a aspoň raz. A tú by si mal vziať. Mal by to byť jeho protiklad, lebo sa hovorí, že tie sa priťahujú, ale nielen preto, ale aj preto, lebo protiklady tvoria ako v atóme jeden celok. A to ich drží pokope. Tá slniečkovská povaha by mala rozjasňovať deň tej zamračenej časti a ten mračnový typ zas zabezpečiť, aby ten slnečný nedostal v živote úpal alebo ešte horšie nevyparil sa niekde svojim snívaním z povrchu zemského.

A je skvelé, ak v živote stretávame spriaznené duše. Je to krásne. Zvyčajne si človek s takými ľuďmi vie skvele hodiny pokecať, lebo ich spája rovnaký pohľad na svet, dívajú sa rovnakým smerom, chápu sa aj bez slov. Lenže spriaznená duša je duša - nie telo. To s tlkotom srdca a motýľmi v bruchu nemá nič spoločné. Preto spriaznená duša môže mať x rokov a hocijaké pohlavie.

No a add motýli v bruchu, spotené dlane, zvýšená teplota a tep - to všetko sú aj prejavy chrípky. Zvyčajne sa z toho človek časom "vylieči". Mrkám

Kamila, Št, 19. 09. 2019 - 14:38

S tou chrípkou si ma dostala Hambím saPohoda

dasa_, Ne, 22. 09. 2019 - 19:04

Dnes som v nejakom filme začula takú zaujímavú myšlienku.

V každom vzťahu príde ku kríze. A vtedy je jednoduché začať hľadať novú lásku. Oveľa ťažšie je zabojovať o tú starú lásku. Lebo o lásku sa treba aj starať. Nie je to tak, že je raz a naveky.

balalajka, Po, 23. 09. 2019 - 12:20
Suhlasim. Problem je v.tom happyende z.rozpravok, na ktorych vyrastame " A zili spolu stastne az kym neumreli."
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama