reklama

O nalepovacej podprsenke

Pridal/a balalajka dňa 28. 10. 2019 - 09:36

reklama

Tak som sa zas raz ulakomila.

Lebo som chcela byť krásna.

Lebo som chcela byť chic.

Lebo som chcela niečo čo bežne sa teda podľa mňa nenosí.

V rámci neviem akej akcie (predajnej) som si kúpila samodržiacu podprsenku.

Z hygienického hľadiska, vám ju samozrejme v obchode nemôžu nechať skúsiť.

Žiaľ.

A možno aj nielen z hygienického - bo ja by som si takú vec teda už pre seba druhýkrát nekúpila.

No ale za 10€ .... aj horšie som už investovala. Veľký úsmev

Ono celý zázrka sú dva mäkké vankúše, ktoré po celej ploche si nalepíte na prso. Jedno prso zvlášť, druhé tiež. Na bradavku sa to nelepí, je tam vynechané lepidlové miesto. Pocit zaujímavý. No a potom ako krabička a postup na nej hlásal, už len tie nalepené veci spojíte zapínatkom vpredu - malým, priesvitným, nenápadným. A walla! Sexi dekolt na svete.

Tak som si so svojími ABčkami po dvoch deťoch a mínus kilami ( čítaj objem nič moc, pružnosť adekvátna veku Veľký úsmev), kedy síce sú situácie, že bez podprsenky by som aj smetiak vyniesť mohla a sused s plačom z psychického šoku neujde, ale zas na druhej strane, ani pod bradou jak Bardotka by som ich nemala - no dobre, ľúbim ich hlavne že sú zdravé - tak som si kúpila tento skvost. Aplikácia podľa postupu ízi, použitie v lete si myslím že tiež, prípadne však ja si friško nejaký outfit k tej podprsenke zakúpim, nech mám akože dôvod prečo ju mám.

Už som ju v skrini obchodila nejaký piatok, keď zrovna včera konečne zastal deň, kedy som ju vytiahla, že pome skúsiť, jako sa to utento  a jako to bude vyzerať.

Polepila som sa jak naši športovci tapovými páskami ... prižmúrila obe oči, spokojná s + jednou veľkosťou do objemu. Nuž už len zapať vpredu. Dámy. No nie. Ani náhodou. Jako niežeby som nezapla. Juj zapla a jak v pohode. Ale žiaden sexi dekolt s čárkou v strede sa nekonal. Príliš blízko zo strán na stred sa mi vďaka zapínaniu prsia dávali a vyzeralo to skôr grostekne ako sexi.

Ale tak reku dobre, pri pohľade zhora, žiaden žliabok, to ešte nejako zachránim prelepením. Doštelujem. Kuknem na seba v zrkadle a zrazu som len ja zistila, aká som nesúmerná. Respektíve nalepiť to tak rovnako, neni len tak baj očko. Jedno vyššie, druhé nižšie. Keď sa to spojilo, vyzeralo to viac ako divno. I hlavu som natočila a furt to šlo do šikma.

Tak som to vzdala.

Kašlem ja na také výmysly.

Len sa tak zamýšľam, či ja som taká asymetrická a či tie hviezdy sú tak nádherné, že im to sadne, alebo aj tie potrebujú na oblečenie večernej róby trojuholním s ryskou.


reklama

reklama

crystall, Po, 28. 10. 2019 - 19:57

Som Ťa v robote čítala, reku jednu mám doma hodenú v kúte v skrini, kdesi od marca, že vyskúšam a podám info. Mne sa fakt nechce. Radšej si vizualizujem  ako chcem byť aj ja krásna s Tebou. A chic.

Ale, nič ma nedonúti momentálne vstať z gauča a ísť to kdesi hľadať.  Ale  mám, v rámci eufórie, že využijem cez leto a už ide november. Sranda.

Ale skôr ma napadlo, že kedysi, keď som ešte deti nemala, čo už je asi fest dávno. Alebo nie, rozhodla som sa, že pár rokov dozadu, ale bez detí. Vyplazený jazyk Som bola na jednej svadbe a išla som pozrieť nevestu, či niečo nepotrebuje a bola tam jedna družička. Hodne pokroková, ale to som ja naivná duša nevedela. Čosi som sa s nevestou bavila a chcela som to zapísať na papier, pozerám, že aha, papieriky. Vyzeralo to ako tie hnedé sáčky čo sa kedysi dávali do prekvapkávača na kávu,akurát, že zložené to bolo. A ako zapisujem, družička dostala záchvat  s krikom, že to je moja podprsenka, to je moja podprsenka... amen tma.

A fakt to bola papierová jednorázová podprsenka, resp., každý prsník si odspodu tým podlepila, čiže mala tie prsia vpredu v pozore a keď kráčala, tak sa jej vlnili ladne do pohybu.  Čo chlapi vtedy dorábali s očami, to bolo niečo úžasné.

A tak som si pri Tebe zaspomínala. A hento čudo možno niekedy vyskúšam.

balalajka, Ut, 29. 10. 2019 - 06:42

Vzbudila si vo mne novú emóciu - zvedavosť na nalepovaciu podprsenku odspodu. A keď tam neni veľmi čo sa vlniť - asi mi to bude nanič, čo? Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

adris, Ut, 29. 10. 2019 - 07:57

Balalajka akurát včera som prepla na rtvs a bola tam relácia 5 proti 5 a jedna otázka bola, že čo majú ženy na svojom tele najviac asymetrické. Vyhrali prsia. Takže kľud a žiadnu paniku aj celebrity určite nie sú všetky také sexice. Len majú na to mančaft, čo im tie proporcie premeria, opravítkuje a dvihne niekde viac a niekde menej aby to bolo v médiách v cajku. Na sociálnej sieti dávala zas jedna celebritná kaderníčka foto, že ako vznikajú reklamy na super duper husté vlasy, vetrom mierne rozevláte ako vo filme. A kukni ho, natupírované do potrebného tvaru a zalakované tonami laku aby to držalo a vyzeralo akože je tam taký vánoček za modelkou. PohodaChichocem sa

balalajka, Ut, 29. 10. 2019 - 08:19

Ja mám asymetrické aj palce okrem pŕs Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe.

Len moje snenie o nádhernom dekolte zadarmo resp. bez práce je fuč.

No nič - vitaj realita Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama