reklama

Už je to tu!

Pridal/a balalajka dňa 28. 11. 2019 - 14:23

reklama

Zas ten zelený škriatok na mňa vyskočil na YouTube. Normálne žeravo uvažujem o predplatení si pozeranie videí bez reklamy. Aspoň na tento vianočný čas, lebo niektoré reklamy mi už lezú krkom a ešte ani advent nezačal. Tak ale mohli počkať aspoň kým pustia oficiálne Marišku Carey a Last Xmas od Wham. Reklamy som pokukala, zatiaľ vedie tá s odídutým Dunčom a samozrejme refresh old school sviňucha, čo robí poriadky po lese a zažína hviezdičky. Sranda je, že miesto toho, aby som od týchto reklám utekala, tak sa vrhám k TV. Ba priam som si ich našla a premiéru vychutnala. Proste topka toho roku pre mňa.

Ale o inom som chcela, ešte darčeky pod stromček nedávajme. Apropo - stromček bude strieborný. Som sa rozhodla. Uvidím, ako bude spolupracovať. Len dumám, že netradične ho ozdobím asik až tesne pred Štedrým dňom. Na štedrý deň bude zas pele mele všetko možné okolo sa diať, to nebudem stíhať a ja chcem stromček tip top. Ale pri takomto škaredom počasí, kedy ani psa vyhnať von nehodno, nieto s ním ešte ísť behať, tak asik budeme mať stromček v sobotu zarovno so svietnikom adventným. Váľam sa od smiechu po podlahe

Zas som skončila kdesik úplne inde, ako som kráčala, ešteže máme to "cesta je cieľ". Bo ja som neni tuším ani Strelec, ledajak mizerný, bo strieľam, strieľam a nejak trafiť tú tému nemôžem.

Dnes konečne by mal skončiť jeden blázninec zvaný Vďakyvzdanie a mne sa konečne americké priateľky na FB ukľudniť a mal by nastúpiť asi pravý európsky ošiaľ pečenia vianočných koláčov. Ešte zajtra zvládnuť psychicky Black friday, i keď si osobne myslím, že už sme to absolvovali snáď všetko. Že už viac reklám, zliav, aké neboli a už v živote nebudú (čakám, ktorý obchodník začne s 0vou cenou a ešte priplatí aj tomu, kto si to zoberie), spamov a letákov asi ani byť nemôže. S hrdosťou oznamujem, že som podľahla len na veci, čo som CHCELA bez ohľadu či je piatok čierny, zelený či jaký. Ešte nejakú elektroniku si detváky popísali v zmysluzbavenej dôvere, že chcú, tak jednak sa nádejám vo viac ako 75% zľavy ( aj tak sa mi tá 25% časť z pôvodnej ceny zdá vysoká) a druhak, že to vypredajú nejakým potomkom Rockefellera a ja sa budem môcť vyhovoriť, že Ježiško nekúpil, bo už nemali Vyplazený jazyk.

Ale čítala som taký pekný článok o tom, ako sa treba inšpirovať a nekupovať si zbytočnosti. A tak uvažujem, čo nehmotné položím pod stromček tým, ktorým treba zdravia viac ako všetkých penez. Pekné inšpirácie ma napadajú vo forme zážitkov. Tak zatiaľ som naplánovala jeden bowling, nejaké lístky do aqua parkov, možno skipasy a asi pre starších posnorím nejaké relaxačné masáže a podobne.

No a klasicky - zážitok je aj kniha Mrkám. A k tomu ponožky a hotovo. Veľký úsmev

So mnou zelený škriatok nevybabre. Veľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmev


reklama

reklama

Kamila, Pi, 29. 11. 2019 - 09:48

Joj áno, len čo treba a nie somariny Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama