reklama

Malé šampanské

Pridal/a dasa_ dňa 07. 12. 2019 - 09:11

reklama

Keď som v obchode videla malú fľašu šampanského, vždy ma to prekvapilo. Nevedela som si predstaviť, na ťo to je dobré. Však to snáď ani dva poháriky nie sú.

Včera večer sme boli v kine. Romantika. Posledné Vianoce. A tomu samozrejme odpovedalo aj obecenstvo. Smiala som sa z môjho manžela, že sa nemusí obávať, že je v kine sám muž. Našlo sa ešte zopár  šťastlivcov, čo doprevádzali svoje partnerky.

 

Ale o inom som chcela. Pred nás sa usadila skupina 5 mladých žien vo veku, kedy sa láme tridsiatka. Jasná dámska jazda. Zrazu sa v rukách jednej objavila malá fľaška šampanského. Ukázalo sa, že každá zo skupinky má svoju vlastnú fľaštičku. Len čo ostala tma, bolo počuť známe decentné zvuky.... A film si dokázali užiť aj bez popcornuVeľký úsmevVeľký úsmev

Tak to bolo inšpiratívne, že sme si hneď doma uvarili vianočný punč Úsmev


reklama

reklama

dan-cula, So, 07. 12. 2019 - 10:55

neviem prečo ale toto sa mi celkom zapáčilo..

inak do kina nerada chodím lebo mám pocot,že ľudia sa tam chodia viac asi nažrať popcornu na čo som doslova alergická..našťastie u nás ked nie je plné to menšie kino dá sa vybrať kde si sadnem-vtedy hladám doslova "samotu" a pozerám bez toho aby okolo mňa šušťalo,mľaskalo..

do multi...nechodím.Bola som len raz -prvý a posledný!pripadala som si ako v bufete-každý jedol nechával okolo seba odpadky  film bol druhoradý.

dasa_, So, 07. 12. 2019 - 11:20

toto je jedno z tých obyčajných kín a teda, ani na mňa to vobec nepôsobilo rušivo. Bolo to celkom milé a zábavné v takom milom poňatí.

Kamila, So, 07. 12. 2019 - 16:15
Dasa, aky bol film? Oplati sa?
dasa_, So, 07. 12. 2019 - 19:07

neuveríš, ale neviem ti povedať. Asi mi torchu vadilo, že chceli v jednom príbehu zrazu riešiť všetky problémy.... Ale zase tak, že by som sa nudila alebo nebodaj chcela odíšť to nebolo. Taká príjemná oddychovka

dulka, Ne, 08. 12. 2019 - 12:02
Super, naozaj inšpiratívne :-)
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama