reklama

Zaslúžime si to vedieť!

Zuzzka11 , 21. 01. 2020 - 07:30

reklama

 

Ahojte žienky, potrebujem vašu podporu.

Už dlhšie mám s mojim mužom také “chladné” obdobie. Jednoducho na všetky otázky mi odpovedá veľmi stroho ale stále mi tvrdí, že ma miluje.

Akoby ma stále uisťoval a ja nechápem prečo. Narazila som na stránku nklm sk, kde je možnosť dať si preveriť svojho partnera či je dôveryhodný a schopný podviesť vás. Túto službu som si zakúpila a čoskoro dostanem výsledok..zaslúžim si vedieť na čom som predsa!.Naozaj neviem čo mám čakať. Čo by ste robili vy, keby sa preukaze že váš partner vás dokáže podviesť?..


reklama


reklama

dasa_, Ut, 21. 01. 2020 - 07:57

No to je teda poriadna blbosť. Preverovať partnera cez nejakú stránku??????? To do vzťahu normálnych ľudí nepatrí ani omylom.

Dzeny, Ut, 21. 01. 2020 - 08:26

Ak chceš lustrovať partnera, nech s páči. Ale ak máš potrebu robiť také veci, tak je váš vzťah asi dosť na figu a zrejme by si sa mala zamyslieť, či v ňom chceš zostať.

Dôvera je základná vec a keď nefunguje, tak nebude fungovať ani vzťah. Napadlo ti porozprávať sa so svojim partnerom o tvojich obavách a neistote? A čo má byť výsledok? Že zistíš, že je partner schopný ťa podviesť? Každý sme schopní kadečoho, ale to neznamená, že to aj urobíme. Tak ako je každý z nás v istej situácii zabiť, tak v istej situácii je zrejme každý schopný aj podviesť.

To chceš fakt preverovať chlapa cez nejakú agentúru, ktorá funguje zrejme na princípe - nasadíme na chlapa volavku, nech ho zvedie...? Keby som zistila, že ma partner takto lustruje, tak by som ho poslala do takého mínusu, odkiaľ by sa už nevrátil. Ja chápem, že dnes sa ľudia snažia zarobiť na hocičom, ale teda zarábať na zlých vzťahoch, to je pekne hnusné.

Neviem koľko máš rokov ani ako dlho ste spolu, ale mala by si vedieť, že "chladné obdobia" sú v každom vzťahu. Niekedy trvajú krátko, inokedy dlhšie. Napadlo ti, že ho možno trápi niečo úplne iné než ty alebo váš vzťah? Možno má nejaké problémy, ktorými ťa nechce zaťažovať. Možno ho trápi niečo, čo ti nechce povedať, pretože sa bojí tvojej reakcie a vôbec to nemá nič spoločné s neverou. A ak by aj malo, tak nejaká pasca na chlapa to nevyrieši. 

aramana, Ut, 21. 01. 2020 - 08:55

O tom čo kto by urobil ak by druhý podviedol hodne čítam na fb v jednej skupine a teda nestačím sa diviť... 

Dievčence bijuce sa do hrude že oni by to nikdy neodpustili lebo majú svoju hrdosť a podobné žvásty a zrazu sa to stane, sú podvedené ale už nič z toho čo kedysi tvrdili nie je pravda lebo nemajú kam s deťmi ísť, nevedia seba a už vôbec nie deti bez mužovho príjmu uživiť. 

Ešte sú tu dievčence bijúce sa do hrude že ich drahý by v živote nepodviedol lebo úplne strašne moc ich miluje a zrazu vidíš chlapa s pipkou niekde mimo mesto vo virivke alebo priamo na raňajkách v hotely... 

Určite treba vŕtať do všetkého bez toho aby mal človek v hlave premyslené aj ďalšie kroky v prípade ak by predsa len...?

No a biť sa do hrude tiež nie je fajn... 

 

dasa_, Ut, 21. 01. 2020 - 10:18

Ešte by ma zaujímalo, čo si mám predstaviť pod takým, že Zaslúžime si to vedieť! Čím si to zaslúžime, čo to je? Aká je tá naša zásluha? To že sme vo vzťahu? Alebo že sme ženy? Alebo čo konkrétne stojí za našou zásluhou? A druhá sa strana si nazaslúži našu dôveru???

 

balalajka, St, 22. 01. 2020 - 07:08

Včera som čítala veľmi dobrý článok od jedného výborného českého neurológa MUDr. Martina Stránskeho. Ten hovoril o tom, ako funguje mužský a ženský mozog. Kým ženy od začiatku analyzujú a skúmajú milión otázok a hľadajú alfa samca vhodného pre ich deti, muž sa snaží v podstate akurát oplodniť, čo najviac žien. Je to surovo a primitívne napísané, ale taká bola evolúcia milióny rokov a nikto s tým nič nenarobí, lebo tento pud máme v DNA rovnako ako savý reflex napríklad. Takže tu je to úúúplne zadarmo. Áno - muž je schopný partnerku podviesť, predurčuje ho na to jeho DNA.

A ak vytvoríš ešte vhodné podmienky - teda nebudeš si ho vážiť aj ako chlapa, manžela, partnera ... tak to pôjde hľadať inde. Úsmev

Ak potrebuješ ukončiť vzťah z nejakého iného dôvodu, tak to urob. Nevera partnera nie je jediný existujúci dôvod, prečo majú ísť ľudia od seba.

Inak - čítala som včera ešte jeden zaujímavý článok (z Nemecka dlhá cesta bola Veľký úsmev) a tam bolo o tom, že paradoxne nevera utužila vzťah. Lebo ten neverník zrazu zistil, že doma má najlepšie čo pre neho môže byť. Len tam nepísali o tom, ako to tá druhá strana zvládala. Sranda - bolo to v jednom časopise o life style. Chichocem sa

dasa_, St, 22. 01. 2020 - 08:08

Že najväčší "rozsievač" svojej DNA bol Džingischán. Tuším sa jeho gény najdu u väčšiny obyvateľov euroázie Veľký úsmevVeľký úsmev

balalajka, St, 22. 01. 2020 - 08:30

Zodpovedný prístup. ÁnoVeľký úsmev

eva m, St, 22. 01. 2020 - 13:11

nie, v tomto moju podporu nedostaneš. Takéto konanie považujem za nehodné dobrého vzťahu, ponižujúce, trápne.

Tvoj muž má možno nejaké ťažké obdobie. Možno má nejaké problémy, starosti, o ktorých nevieš. Možno prechádza nejakou osobnou krízou. Muži nie vždy o týchto veciach chcú hovoriť.

Zaslúžiš si vedieť, na čom si... hm, takýmto spôsobom to chceš zistiť?

Ak by na mňa niekto nasadil takúto službu, bolo by to z mojej strany neodpustiteľné. Zamyslela si sa nad tým, ako sa bude cítiť tvoj muž, ak sa to dozvie?

lastovička, Št, 23. 01. 2020 - 12:30

tak keby na mňa toto niekto nasadil, asi by som to nepredýchala a bol by koniec. Postarala by som sa asi o to, aby ten dôkaz mal, už keď raz ho hľadá.

lastovička, Št, 23. 01. 2020 - 12:42

inak by ma zaujímalo, ako zistia, či je niekto schopný ťa podviesť?  Na základe nejakých testov? Alebo na neho niekoho nasadia? Príležitosť robí zlodeja. Možno o nič nejde, len má blbé obdobie a ty sa sama postaráš, aby to tak nezostalo. Možno mu len potom nasadíš chrobáka do hlavy, keď sa okolo neho bude motať nejaká baba. Pozor na to, čo robíme, lebo sa to môže otočiť proti nám. A z vecí o ktoré človek pred tým nemá záujem môže sa stať stredobod pozornosti. Aby si mu sama nevnukla svojim činom tú myšlienku.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama