reklama

No čo? Zavreli nás doma?

Pridal/a balalajka dňa 08. 04. 2020 - 07:21

reklama

Včera na biku bolo šialene. Množstvo áut poľavuje, nahradzujú ich cyklisti. Našťastie patrím do tej skupiny, čo obiehajú a nie sú obiehané, tak môžem si vyberať, kade sa nechám vytlačiť a kam až zájdem. Včera docela humorne. Bola som si to obehnúť, kam dnes už nemôžem.

Od tabule po tabulu okresnú. Veľký úsmev

Našla som miesta, kde som sa prekvapivo zrazu ocitla v inom okrese. A tak som si dokreslila pastelkou, kam od dneška do pondelka môžem na zdravotnú prechádzku Úsmev. A posunula info ďalej, že ee - tade sa nemôže, už si v Ilavskom okrese.

Naštudovala som si, že má prekrásnych 674km štvorcových, kade sa môžem flákať v rámci zdravia, ak by mi pingpongu bolo málo. Docela dobrodružstvo.

Kolegyne idúce z vedľajších okresov hlásili hliadky už o 5,30, že strážia tabule a zastavujú autá Úsmev. Humor docela. 

Popravde, nejak ma to obmedzenie neobmedzuje až tak strašne. Na vychádzku môžem, ako som chodila, tam kde som plánovala. No tak nepôjdem do Čachtíc - noooo. Nechám si to na víkend po tom, alebo na leto, alebo na jeseň. Verím, že neni všetkým dňom koniec.

Hlavne nebrať to ako obmedzenie. Že nesmiem. Lebo bububu. 

Skôr ma trápi aranžmán na Veľkohočný stôl a prípravy na turnaj. Doma poriadne trénujeme. Zatiaľ manžel vyzerá, že to vyhrá.

A sľúbila som každej pozícií vlastný koláč. Sa obžereme - už to vidím Veľký úsmev.

Poobede potom bude tá zdravotná prechádzka v rámci okresu a 674km2 na mieste Váľam sa od smiechu po podlahe.

Decko si zaželalo punčák, tiramisu som chcela a zvyšok netuším aké urobím. Smútok


reklama

reklama

dasa_, St, 08. 04. 2020 - 07:44

nad punčákom som rozmýšlala aj ja, len teda, ak bude, tak bude taký nepriznaný, lebo nemám doma žiadnu farbu. Teda potravinársku. A do obchodu už nepojdem.

Obmedzenia rešpektujem. Už mesiac, čo sú u nás zavreté stredné školy. Za ten čas som hranice okresu prešla iba 1x, aj to bolo pracovne. Keď nemusím, tak proste nejde. Aj keď mama je za jednou hranicou a svokrovci až za dvoma hranicami. Pôjdeme, keď sa bude dať.

Včera večer som čítala policajný instagram. A vyšlo mi, že najhoršie sú na tom zaľúbenci, ktorí nebývajú spolu. Ale však snáď to tých pár dní bez seba vydržia ÚsmevÚsmev

balalajka, St, 08. 04. 2020 - 07:55

Mas cviklu? Skusila by som experiment. Pripadne caj ovocny velmi silny ako farbivo. 

Ono celkovo ten sexualny zivot nezadanych je teraz asi blby. Bo nevies s kym sa bavis, lebo rusko, bary nefunguju, nejake najodne intimnosti tiez neprichadzaju do uvahy ak nechces riskovat nakazu ... a este teraz obmedzenie pohybu Hambím sa. Nezavidim.  Nikomu nezadanemu. Vyplazený jazyk

dasa_, St, 08. 04. 2020 - 07:58

cviklu mám už iba zavarenu v sladkokyslom náleve :) No nič, asi vyberiem niečo iné. Ešte je stále kopec koláčov a zákuskov, čo som chcela vyskpšať a zatiaľ nestihla.

Kamila, St, 08. 04. 2020 - 11:06

Ano, celkom vystihol situáciu. Včera som čítala článok o mladom lekárovi v USA, ktorí ťahá deň čo deň nočné a jeho úlohou je napájanie ľudí na umelú ventiláciu ...., odrevala som si ho ...

Len aj tie opatrenia treba robiť s mierou, lebo ten chaos, čo tu dnes pribudol na Slovensku, ked ludia cestou do prace spravia aj v dvojhodinovych kolách, sposobi mnohým ludom nadmieru stresu a s nim ide aj imunita dole ...

Kamila, St, 08. 04. 2020 - 09:39

Mňa sa to barz dotýka po týždni karantény potrebujem ísť zajtre akútne na nákup. Do Ke to mám 8 minút, len sme Košice okolie, kde mám nakupovať? U nás v dedine nič nekúpim histaminovej deve .... , ešte sa môžem rozpadnutou cestou vytrepať dakde vééľmi daleko ...

Ako nic moc všetkým Košičanom a Bratislavčanom povoliť výlety do prírody, kde ju preboha v tom meste nájdu? Zopár menších lokalít sa nájde a tie budú úplne preplnené, tak by sa rozliezli v širšom okolí. Náš mladý sa tiež po 3 týždňoch chystal za priateľkou, ta aj dochystal ...

Úmysel nebol zlý, ale na rovinu pridalo mi to dosť stresu ...

balalajka, St, 08. 04. 2020 - 10:56

Tak neni čo závidieť tie tvoje nákupy.

Košičania a Blaváci nemajú pohyb po meste dovolený? Nejak to nesledujem tento smer, riešim si svoje, ale čo som pochopila, tak že po meste môžu.

Kamila, St, 08. 04. 2020 - 10:59

zachytila som ze mozme ist do prirody Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe

Lea, St, 08. 04. 2020 - 11:44

aj na nákup potravín Váľam sa od smiechu po podlaheChichocem sa

Kamila, St, 08. 04. 2020 - 11:57

ako jasne, potraviny, praca, lekar ..., mala som na mysli taku velkonocnu nedelu, pondelok ...

dan-cula, St, 08. 04. 2020 - 15:05

ten blog čo tam dala dasa..presne takto nejako to cítim...

minulú nedelu -do susedstva prišla celá perepúť aj s deckami zo Žiliny,starí z Martina-no išlo ma drbnúť.Normálne ma mykalo isť im povedať, že na zlyhanie plúc za zomiera pri plnom fungovaní mozgu čiže si to človek uvedomuje,že sa akoby topí..

no ked je koze dobre ide na ľad tancovať!

dan-cula, St, 08. 04. 2020 - 15:10

aha ešte som chcela...sme síce dedina ale ked povieme vedúcej v obchode,že toto alebo hento by sme potrebovali a ked jej to príde vezmeme to vždy je ochotná to objednať.Ak sa jej to nedá hned povie...inak je to menšia J.....a.

vidíš-zas komunikácia...je pravda,že J.....a je najdrahší obchod ale zas to nie je pernametne celý rok.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama