reklama

Opakujuci sa sen

lastovička , 31. 05. 2020 - 15:03

reklama

S pravidelnostou sa mi sniva ze mam niekam cestovat a nestiham sa balit. Nie vzdy som doma. Som na roznych miestach. Ide o to ze sa musim ryxhlo pobalit alebo zistim ze o par minut odchadzam a nemam zbalene. Zacinam panikarit a balit sa. Potom sa zobudim takze nikdy nezistim ci som to stihla alebo nie. Neviem najst kopu veci. Xo moze znamenat tento sen?


reklama


reklama

Evka1223, Po, 01. 06. 2020 - 14:54

Sny, ktoré nejakým spôsobom súvisia s cestou a cestovaním sú pomerne bežné. Cestovanie všeobecne znamená zmenu. Teraz závisí od pocitu zo sna, aký bol - príjemný/nepríjemný, stresujúci,...? Z uvedeného sa dá vydedukovať, že sa na obzore črtá nejaká životná zmena, ktorá podľa všetkého príde náhle bez nejakej prípravy alebo môže ísť iba o nové nečakané informácie (balenie vecí). Pocit zo sna napovie ako bude zmena prijatá. Ak je nepríjemný, tak zmena nemusí byť vítaná a môže zaskočiť.

Z tak málo info neviem viac Mrkám

lastovička, St, 03. 06. 2020 - 03:45

ďakujem, zmeny sa črtajú. U mňa sú v poslednej dobe stále nejaké zmeny a nie pozitívne. Teraz sa črtá jedna, a skôr by som povedala že pozitívna.  Tak uvidím. Neviem aké informácie by si ešte potrebovala na lepší výklad. Viac si z tých snov nepamätám. Vlastne nič sa tam ani nedeje. Vždy som vo vnútri. V nejakej izbe. Sú tam ľudia ktorých poznám , nejaké kamarátky alebo dospelí ale v skutočnosti neviem o koho ide, len v tom sne viem že sú známi. A ide o to že viem že už ideme niekam, hladám kufor, veci a nemôžem nič nájsť. To je celý sen. TAký chaotický.

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama