reklama

Ako sa nosia rúška, keď nemusia byť nasadené ;)

Kamila , 16. 07. 2020 - 15:32

reklama

rúško Vyzerá to, že rúška v interiéroch, doprave ... budeme nosiť ešte dlho. Na artmame som dávnejšie riešila, že už ani nesledujem, kto má čo na sebe, ale aké má rúško. Momentálen som postúpila do vyššieho levelu a sledujem, kto má kde rúško, keď ho môže na chvíľu zložiť z tváre. Napríklad vyjde z obchodu, chystá sa do iného, alebo na električku ...

Dopátrala som sa k celkom pestrým možnostiam, čo s rúkom, keď nemusí byť na tvári:

  • rúško majú mnohí na ušiach, ale zosunuté pod bradu Hambím sa
  • rúško visí na jednom uchu, mladý muž takto v pohode pobehoval po križovatke
  • rúško ako náramok, gumičky nasunuté na ruke, to sa mi zdá celkom praktické
  • poniektorí nosia rúška na nose aj tam, kde nemusia, stále aj vonku
  • už som počula aj o verzii, že rúško môže byť použité ako čelenka Hambím sa
  • najlepší bol však obrázok nahého zrelého muža, ktorý mal rúško namiesto "figového listu" Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe
  • ja som posledne do vrecka nohavíc rúško dávala, keď nemám verziu rúška čo sa dá na krk zavesiť

Dievčatá, ako to riešite vy? Čo vás zaujalo na okoloidúcich? Hambím sa Inak som si stále neušila nejakú letnú verziu rúška.

 


reklama


reklama

dan-cula, Št, 16. 07. 2020 - 19:46

v robote už konečne máme také normálne. cez koronu som si pošila kadejaké- ked sa to zmiernilo -najradšej nosím také podobné ako máš obrázok-zavesiť na krk...!pre mna je najpraktickejšie(dá sa vyvárať)....viem budú oponovať hygiena apod.ale toto momentálne neriešim..čo má prísť príde a rúško nasadím tam kde treba-potom hned zložím a nehĺadám po vreckách a taškách..

balalajka, Pi, 17. 07. 2020 - 06:12

Ha! My sme so Zet uznali,že rúška sú dobré na ho*no. Váľam sa od smiechu po podlahe Ospravedlňujem sa za slovnú zásobu hneď z rána, ale má to svoju story.

Víkendové rána sú naše. (Inak, dnes som jej nevedela vysvetliť, že je ešte len piatok Smútok a že prechádzka až zajtra). Soboty a nedele totiž hneď z rána štartujeme do polí. Mokro, sucho, mrholenie - všetko jedno. Ide sa von. Ja loviť fotečky, lebo beh mi ráno nerobí dobre a šetrím energiu na bike a Zet ponaháňať nejaké zveri, dvihnúť mi tým tepy (lebo ja zaujatá nejakou burinou a hrou svetla zistím, že zrazu psa niet), počuchať všetko čo sa cez noc zmenilo .... no a vykonať potrebu medzi trávami na medzi. Hodne romantické, ja viem. Chichocem saČo vám budem hovoriť - užívame si to, lebo nikde nikoho. Žiadny človek. Však kto sa fláka ráno na svitaní po vonku okrem nás? Veľký úsmevAsi tak mesiac naspäť, nám nejak nevyšiel krok, alebo boli nejaké iné raňajky psie ... proste Zet nevydržala na lúky a čupla pustiť bobek konča ulice, na asfalte. Však ok, nič sa nedeje. Dáme do sáčku, prejdeme inú trasu ku smetiaku a budeme pokračovať. Leeeenže! Sáčok nebol tak kde mal byť. Škaredo som nadala, ešte horšie zahrešila. Reku čo teraz? Ja to tu nenechám. Však ako by to vyzeralo? Jediné, čo som mala sebou okrem foťáku bolo rúško. Textilné. Hambím sa Tak som nejak zabalila tie 2 bobky do toho (ešteže bobky, redšiu konzistenciu by som veru nezvládla riešiť) a niesla za "ušká" rúšky do koša.

Takže - rúška sú dobrá aj na psie hovienka. Veľký úsmev

Inak - ja tú moju mám v kabelke pri peňaženke stále. Točím dve, potrebujem fakt minimálne. Sú dni, keď vôbec nie. Hmmm. A medzi poštou a drogériou pri posune outdoor som to nechala minule nasadené. Nevadilo mi.

Kamila, Pi, 17. 07. 2020 - 08:51

Aké skvelé využitie Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe

Alena7, Ut, 21. 07. 2020 - 15:34

Ďalšie užitočné použitie- na trhanie žihľavy. Chichocem saTiež počas venčenia so psom. Normálne na bylinky mávam plátennú tašku a nožík/záhradnícke nožničky. Ale čo so žihľavou ? Tak som ju chytila do rúška a šup s ňou do tašky Hambím sa Bolo plátenné, tak po návrate šup do práčky....

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama