reklama

Depilačný strojček

lastovička , 09. 10. 2020 - 13:17

reklama

Chcela by som si kúpiť depilačný strojček - na vytrhávanie chlpkov na nohách a brade. Keďže depilácie voskom sú dosť drahé, viac sa mi oplatí strojček. Používate nejaký? Viete mi nejaký odporučiť? Aby bol naozaj účinný a vytrhával chlpky aj drobné?


reklama


reklama

dan-cula, Pi, 09. 10. 2020 - 13:41

mám klasický elektrický depilačný ( hanbím sa to aj napísať asi 13.ročný!)ale účel plni stále.

a na bradu najlepšia pinzeta ak sa potrebuješ zbaviť len pár kusov.Mne totiž nepomohla ani kedysi elektr.ihla a to som chodila do nemocnice na kožné-a s laser.depiláciou som to neskúšala.

inak kupujem si tie vosk.pásy čo sú na nohy a normálne si z toho strihám..nad peru,občas na tú bradu..

ale odporučiť značku neviem..

Kamila, Pi, 09. 10. 2020 - 16:32

Z mojej osobnej skusenosti aj u nas rodiinnej, by soma si radsej skusila nasporit na Philips Lumea, ten najlacnejsi postaci, aj ked je stale drahy, ale su ja ine znacky, az na podpazusie, tam to ide pomaly, inka celkom funguje, tak ako najdes recenzie, Najprav raz za dva tyzdne staci svietit zo tri mesiace, neskor raz za mesiac ..., ste doma dve zeny vyuzijte, povedat, nech ti rodina prispeje namiesto ineho darceka, neviem ... Fakt sa to neda porovnat, dakedy velmi davno sme mali aj strojcek na vytrhavanie, ale toto je ine. To svietenie, trochu zastipe, ale funguje to, chlpky rastu menej, niekde vobec ...

dasa_, Pi, 09. 10. 2020 - 17:25

sem tam jednu verziu toho prístroja predava aj L.dl za sympatickú dvojcifernú sume.

lastovička, Po, 12. 10. 2020 - 07:51

ja som nad tým aj rozmýšlala ale bojím sa toho ožiarenie. Keď sa budem pravidelne ožarovať, celé nohy, ruky, tvár. Sú tam uzliny, či to časom niečo nespôsobí.

dasa_, Po, 12. 10. 2020 - 08:06

Tieto strojčeky su IPL, teda intenzívne pulzné teplo, podstata je, že spaľujú korienok chlpka. Teda likvidujú teplom. Nie je to laserový prístroj.  Korienok vyhľadávajú na základe svetla, preto najlepšie výsledky sú pri tmavých chlpkoch a svetlej koži. Koža by nemala byť opálená, takže teraz je ideálny čas

Kamila, Po, 12. 10. 2020 - 09:19

Je to viac menej len svetlo s teplom, nohy tvar v pohode, podpazusiu sa radsej vyhybam a este nejak krcovym zilam by sa zislo. tie pristroje su na trhu dost dlho,vpodla mna by mali byt vramci dodrzania pravidiel bezpecne.

lastovička, Po, 12. 10. 2020 - 09:37

tak zase začnem nad tým uvažovať. A nevedeli by ste mi nejaký odporučiť?

 

dasa_, Po, 12. 10. 2020 - 09:42

kamila na začiatku tohto vlákna povedala :) Alebo sa pozri v tom li li. Maju aj v eshope za príjemnu cenu

dasa_, Po, 12. 10. 2020 - 10:00

Pre istotu som ti poslala aj mail.

A rovno ešte napíšem - pri takomto druhu zákrokov (teda na 100% to platí pri lasere, ale aj tu to dáva zmysel) je potrebné, aby korienok bol v tzv. rastovej fáze. A to je napríklad pri nohách len cca 30% a menej chĺpkov. Naviac, len ťažko dokážeš tým nástavcom naozaj zasiahnuť celú plochu. Preto sa musí toto ošetrenie opakovať v určitých odstupoch. Aby bola väčšia šanca, že zasiahneš fakt všetko. Proste treba trpezlivosť, výsledok nie je ako po voskoch. Teda okamžite

 

Kamila, Po, 12. 10. 2020 - 10:18

Ja aj jedna zo sestier mame philips lumeu. Je viacero druhov. Nepotrebujes verziu bez napajacieho kabla, ale nadstavec na tvar ano, ostatne ani nie. Na trhu je uz ozaj vela podobnych pristrojov aj od inych znaciek. Druha sestra kupila ten co mava obcas vo svojej ponuke tchibo, tiez je spokojna, Netreba cakat uplne zazraky, chce to trpezlivost a opakovanie dlhodobo, aj ke d stale vo vacsich intervaloch, ale ja to asi najsikovnejsie co je momentalne dostupne, mozno okrem aplikacie laserom v derkamozmetickych salonoch, ambulanciach. Skus si na internete popozerat diskusie, recenzie, je toho vela ... A v lete pri opalenej pokozke, treba dat pauzu.

dasa_, Po, 12. 10. 2020 - 10:22

Ja len, že ani laser nie je na prvý krát, v priemere je to 6 aplikácii z rozostupom tuším aspon 3 týždne. U niekoho stačia aj 2,3, niekomu nestačí ani 8. Čiže keď si spočítaš cenu, tak domáci prístroj isto víťazí.

Kamila, Po, 12. 10. 2020 - 10:30

To je jasne, len laser po tych 6 aplikaciach by uz mohol byt zhruba konecny. Toto nebude uplne konecne po siestich aplikaciach, ale stale najlepsia ina moznost, ked bude stacit udrziavat, raz za mesiac, 6 tyzdnov, medzi tym podl apotreby oholit. Tiez je to individualne ....

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama