reklama

30. jún

Pridal/a david999 dňa 07. 01. 2021 - 00:44

reklama

Ahojte,

Netradičný nadpis? Ani nie, pre mňa je 30. jún symbolický...

Zoznámil som sa v ten deň s priateľkou, mám v ten deň narodeniny, v minulosti sa všetci spolužiaci tešili na moje ''narodeniny'', keďže s ním začínali aj letné prázdniny, deň keď chodím k zubárovi :D (aby som nezabudol) atď.

No tento rok sa niesol pracovne s prerábkou bytu... Deň, čo deň sme niečo búrali, menili, kupovali, no až som zabudol na vlastné narodeniny a na zubára . Preto ma napríklad potešil jeden taký milý darček, čo dodá energiu :) Popri tých všetkých pracovných povinnostiach padol vhod a povzbudil ducha aj telo. No na jednej strane potešil darček, na druhej strane slabší infarkt, že som si v tom momente spomenul na existenciu svojho zubára! Chytro som sa prezliekol, umyl zuby, naštartoval auto a do 10 min. som bol tam. Cestou som si v hlave hovoril, že čo mu poviem, že prečo meškám .. Idem síce o hodinu neskôr, ale tak snáď ma ešte vezme! Veď mám narodeniny, hádam sa nebude hnevať a chodím k nemu už cez 20 rokov.. Samozrejme, dojdem tam a mal dovolenku ! Sestrička mi poslala SMSku týždeň dozadu na 2.mobil (staré číslo) a preobjednala ma na iný ''nenarodeninový deň'' . Ach jaj!


Tak som sa vrátil domov, spoločne sme sa na tom zasmiali a už som v ten slávnostný deň trávil čas v kruhu rodiny pri fúkaní sviečok a pod.

 


reklama

reklama

david999, Št, 07. 01. 2021 - 00:47

Foto darčeka, nevedel som ho nahrať priamo Mlčím

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama