reklama

Už je to tu

Pridal/a dasa_ dňa 26. 01. 2021 - 14:27

reklama

Ja viem, sú ľudia, ktorí moje nadšenie nebudú zdieľať. Vôbec im to neberiem, je to ich voľba.

Mňa však mimoriadne teší, že už tento týždeň máme termín na očkovanie pre našu mamu. Som rada, že opadne také to najväčšie napätie a trochu si vydýchneme.

Problém šípim ešte so svokrovcami. Lebo oni spadajú do rovnakej kategórie, ale nejak netuším, ako zareaguje švagriná. Ako odporca všetkého.

Tak už len verím, že sa výroba vo všetkých možných závodoch rozbehne a celé to pomôže. Aspoň trochu. Lebo z tých pohrebov a zlých správ v okolí som už unavená. Že si v lete trochu vydýchneme. Aj keď svet už nikdy nebude taký, ako bol pred rokom


reklama

reklama

balalajka, St, 27. 01. 2021 - 05:47

Teším sa s tebou. Naši idú prezisťovať ako to vyzerá s odporučením od doktorky s ohľadom na ich zdravotný stav. Záujem je veľký. A som tomu skutočne rada. Minulý rok nás potrápil totižto "obyčajný" zápal pľúc a veru - vyzeralo to všelijako aj bez korony.

V robote si tiež všelijaké reči typu "neočkovať" vypočujem. A už som ich usmernila, nech si prečítajú všetky nežiaduce a vedľajšie účinky na vitamínoch a doplnkoch, ktoré berú povedľa liekov. Či aj tie tak ovládajú. Či sa nad nimi vôbec niekedy zamysleli.

dasa_, St, 27. 01. 2021 - 07:32

no, ja som momentálne na vlne, však dobre, keď sa nedajú očkovať, zatiaľ ostane viac dávok pre tých, ktorí chcú a dôjdu skôr na rad. A neskôr sa uvidí.

Alena7, St, 27. 01. 2021 - 08:10
Ak máte termín, tak si macher. Ja som včera skúšala objednať termín pre rodičov a nepodarilo sa ☹ Takmer všetky preklikané centrá mali obsadené alebo zatvorené termíny.
eva m, St, 27. 01. 2021 - 11:33

Teším sa, kedy prídem na rad aj ja. Hneď sa pôjdem dať zaočkovať.

Kamila, St, 27. 01. 2021 - 12:05

To je dobrá správa, že ma mama termín. Ja som sa pôvodne nechcela veľmi očkovať, ale moja túžba po cestovaní je veľká, takže sa pôjdem ..., len som "v deviatej" fáze, ta to do leta asi ťažko stihnem, tak snáď jeseň ...

Iwa, Št, 28. 01. 2021 - 08:43

Gratulujem! Moja mama ešte termín nemá, do 10.2. v BB všetko plné. Iba brat - toho očkujú dnes priamo na dialýze. Ostatní z rodiny si budeme musieť počkať. Dievčatá, premýšľam nad očkovaním učiteľov. Jednak, že by ich mali zaočkovať čo najskôr, aby mohli fungovať školy. Aj to, že malých bezpríznakových prenášačov môže behať medzi nami veľmi veľa. Ale veľa učiteľov sa nechce dať očkovať. Väčšinou je argument, že si nenechajú do seba pichať chemické svinstvo... Ale čo rodičia detí, ktoré nie sú úplne zdravé? Pustiť dieťa do školy, kde nie je zaočkovaný učiteľ? Viem, že sú tam iné deti, ktoré môžu nákazu šíriť medzi sebou. Ale ten učiteľ, by mal jednak chrániť očkovaním seba aj deti, a tiež vlastne byť príkladom pre nich.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama