reklama

Filmy pre pamätníkov

Pridal/a dan-cula dňa 06. 04. 2021 - 12:33

reklama

lebo ja už pamätník som..volné dni sviatkov teda večery som vyplnila pozeraním týchrt filmov.Zámerne som si vybrala roky 1955-1967.Nie žiadne ideologické a spomínanie na budovanie socializmu..Kukla som dve detektívky s pánom Chudíkom..veru som netušila že natočil aj takýto žáner kde bol vyšetrovatelom..paráda.žiadne litre krvi,bitky,akrobacia pri strieľaní..

potom mladučká Jana Brejchová s Ivanom Mistríkom,malá rola pre Hegerovú ale hlavne tá moda...z iného žánru mladá Pilarová,Matuška a ostatní páni herci z československa..

telka bola ostavená-letmo som prebehla program a vyhodnotila som to že tam si veru zas nič nevyberiem...ručné práce som nechcela robiť-povedala som si,že sviatok tak sviatok.

 


reklama

reklama

lienka, Ut, 06. 04. 2021 - 13:40

Áno obdivujem ťa a Tlieskam 

ja som zistila, že pre mňa to nieje...je to málo "akčné"... ale v zmysle, že moja hlava chce riešiť naraz viac vecí a tam je to také "spomalené"...

Ja som si dala niečo zo súdka...teraz konkrétne "české milování"...

Kamila, Ut, 06. 04. 2021 - 15:01

Ja akosi tiež pamätníkov už dlhšie nezvládam, ale to ja skoro nič, Momentálne sa vytešujem  z programov, dokumentov  o bývaní, nie slovenských, Úsmevale to si zväčša nahrávam. Akosi mám pocit, že zvládam aj pri knihách , niečo, čo je najviac vzdialené bežnej realite, ale zas scifi a fantasy nie, som cela divná. Doma si už zvykli. Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama