reklama

Čo mi dala naničmama - annie

Pridal/a annie dňa 04. 04. 2021 - 18:51

reklama

Ani som si neuvedomila ako ten čas strašne letí. Musela som pozrieť do môjho profilu, kedy som sa vlastne registrovala na tomto portáli. Bolo to pred vyše 12.-timi rokmi. Neuveriteľné číslo. Veď som ani nezostarla, nemohol sa ten počítač pomýliť? Chichocem sa Alebo žeby som mala umyť zrkadlo? Chichocem sa

Ja si na moje začiatky na naničmame spomínam celkom jasne. Bola som najprv súčasťou komunity artmám a keďže som mala veľmi náročné dieťa s ktorým som si často nevedela dať rady, tak som hľadala nejaké informácie aj na naničmame. Konto som si nevytvorila hneď, ale až neskôr, preto som tu určite dlhšie ako 12 rokov.

Čo mi dala naničmama?

1. Dala mi obrovskú skúsenosť do života. Keď som potrebovala poradiť, napísala som sem. Lenže nie vždy to splnilo moje očakávania. Veľakrát mi prišli odpovede s radami, ktoré mi neboli po chuti. Naučila som sa vďaka naničmame, že nemám ľuďom vnucovať svoj názor, ale mám racionálne prehodnotiť to, čo sa mi snažia poradiť.

2. Keď mi bolo ťažko, napísala som sem. Lenže nie vždy sa mi dostalo útechy alebo pochopenia. Veľakrát som dostala obrazne povedané "po hube". Ak si spomínate na časy Georgíny a Lydushky, tak viete aké debaty sa tu viedli. Veľmi rada na nich spomínam, pretože sa nebáli od srdca povedať svoj názor. Nebáli sa napísať vety, ktoré mali otvoriť oči, ale ubolené žieňa ako ja, ich občas vnímalo ako útok a zabolelo to. Vtedy som to vnímala inak ako dnes. Dnes už viem, že mi nikdy neradili zle. Naučila som sa vďaka naničmame vnímať a rešpektovať názory iných.

3. Naučila som sa, že sa nemusím zapojiť do každej debaty len preto, aby som niečo napísala. Naničmama mi dala rozvážnosť. Reagujem už len vtedy, keď mám čo povedať. Keď nemám čo povedať, som ticho, ale to neznamená, že tu nie som. Mrkám

4. Naničmama mi dala množstvo skvelých receptov, rada si čítam blogy, páčia sa mi výroky, našla som tu množstvo informácií....

5. Pred pár rokmi som požiadala Kamilku o zrušenie môjho konta. Nezrušila mi ho, poradila mi, aby som si dala pauzu a prehodnotila či ma naozaj má vymazať. Chvíľu som sem nechodila vôbec. Ale chýbalo mi to. Vrátila som sa a ďakujem, že mi Kamilka vtedy to konto nezrušila. Naničmama mi dala pocit, že patrím do nejakej komunity a že sa mám kam vrátiť.

Ja som totiž tiež NANIČMAMA a som rada, že som tu Slnko


reklama

reklama

Kamila, Ut, 06. 04. 2021 - 11:09

SrdceObjímamSrdceZrkadlo určite netreba umývať. Hambím sa Ak si dobre pamätám, za tých 12 rokov sa v tvojom živote veľa udialo, takého i onakého, vôbec nie jednoduchého. Statočne sa tým pasuješ. Prajem ti aby už len lepšie bolo, hlavne veľa zdravia, s prácou nech sa u vás zlepší situácia. Drž sa. 

aramana, Št, 08. 04. 2021 - 09:26

❤️❤️❤️Pekné Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama