reklama

čítate-poznáte..?!

Pridal/a dan-cula dňa 06. 05. 2021 - 11:46

reklama

Po dlhej dobe som sa dala kamarátke namotať na román na pokračovanie. Sedem sestier a tri dni mojej dovolenky  padli knihám (6a7ešte nieje ).lebo ked čítam tak to musím dočítať. variť minimálne (keksíky to istia)..ale dnes už idem niečo aj porobiť..

som jediná tohto druhu čo sa týka čítania?!


reklama

reklama

dasa_, Št, 06. 05. 2021 - 13:39

hmm, dočítam, čo som si práve včera doniesla a porozmýšľam :) Vďaka za tip

Sonul, Št, 06. 05. 2021 - 13:54

Keď  ma kniha upúta, nepoznám čas. Keď mi zostane pár strán do konca knihy, tak to dám  aj po polnoci.

dan-cula, Št, 06. 05. 2021 - 15:49

to,že dám po polnoci je nič..ale nevariť,neumyvať riad jednoducho nič-len sa presúvať s knihou z gauča na postel odtial do kuchyne ku stolu,na WCko..

preto som pred rokmi prestala chodiť aj do knižnice..a dala som sa viac na ručné práce a pod.síce čítavam ale vedome to obmedzujem.

pred mnohými rokmi ked prišli Vtáky v trni som knihu prečítala za necelý deň a mala som3 malé deti ktoré boli celý den len o mlieku a piškotach,v kotli mi 3x zhaslo čo som zbadala až ked boli chladné radiatory..a potom v noci ked som dočítala potom som do rána varila,upratovala,práčke davala prať...vtedy som sa prebrala,že kniha je asi môj problém..

jáj keby som tak vedela byť zanietená pre cvičenie,nejedenie...to by bola so mňa laňka!

dasa_, Št, 06. 05. 2021 - 18:01

ja si spomínam, že som takto do rána dala Frýbovej Z neznámych dúvodú. O tretej ráno som sa nahlas chechtala na niektorých pasážach... Vôbec si nespomínam, ako som riešila okolie

Na Vtáky v tŕni mám inú spomienku. Prvý krát som seríal videla cez Vianoce. A popri sledovaní vznikol zelený pulover s vyšívanými kvetmi. Flitre, korálky, všetko tam bolo. Aj kúsavá vlna to bola, fakt netuším, koľko som ho dokázala nosiť....

Kamila, Pi, 07. 05. 2021 - 18:52

Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlaheAj také úlety občas treba ÁnoDeti to evidentne prežili. Úsmev

Amalka, So, 08. 05. 2021 - 20:24

Krásne úprimné priznanie Veľký úsmevÁnomňa sfúkli za knihu v práci Hambím sav automobilke som čítala pri páse, išiel strašne pomaly, kým ku mne prišiel ďalší stojan prešli 3 min., hroooozne dlhý čas pre moju hlavu a nič nerobiace ruky Chichocem sa. Mojou pracovnou náplňou bolo utieranie plastových súčiastok na tých stojanoch a keď išli blatníky, kde boli naložené iba 3 veľké kusy na ráme... fakt nuda nuda nuda 7,5 h vkuse. Dala som si knihu do stojana na fľaše, ktorý bol upevnený na stene vedľa pása a za dva týždne som zmákla dve knihy. Potom to už majstri nevydržali a asi mali aj niektorí zamestnanci komentáre aj keď som sa ešte handrkovala s manažérom, že mu môže byť jedno kam sa pozerám, kým stojím a nič nerobím Veľký úsmev. Lebo odísť sa nedalo, fakt len stojíš a čakáš ako pako celý boží deň. Vtipné na tom je, že niektorí kolegovia ma začali považovať za múdru Chichocem saChichocem saChichocem sa Inak nemám veľmi čas čítať, keď som chodila do školy, cez prázdniny padlo 20 kníh a cez školský rok každé 3 dni som prečítala 3 knihy formát A5, hrubé 2 - 3 cm. Pamätám si ako som čakala kedy už svitne, aby som videla v posteli na písmenká, lebo svetlo by rušilo spolubývajúcu sestru. 

Kamila, Po, 10. 05. 2021 - 14:18

Ta ty ne taký knihomoľ ÁnoAj za mladi, aj teraz vrámci možností, v práci z teba ozaj museli mať radosť. Pohoda

balalajka, Po, 10. 05. 2021 - 08:30

Ufff - nejak pri tých súčasných knihách zaspávam. Alebo proste sa mi len nechce. Ale keď sa kniha podarí takto - to musí byť radosť pre spisovateľa.

Inak - takto som čítala Hanu Zelinovú. Kým som nedočítala knihu, nešlo ani jesť. Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama