reklama

Osviežujúca debata

Pridal/a dasa_ dňa 14. 09. 2021 - 16:07

reklama

Mám rada útržky rozhovorov, ktoré zachytím na ulici. Milujem také domýšľanie príbehov, o čom to asi bolo.

V poslednej dobe žiaľ sa skoro všetky debaty točia okolo bodu sváru. Očkovanie a s tým spojené opatrenia. Žiaľ sú to zvyčajne veľmi prudké výmeny názorov a človeku je smutno. Z nejakého dôvodu sa rozdeľujeme. Až by som chcela so Švejkom kričať : "Nestrieľajte, veď sú tu ľudia"

Dnes som vystupovala z auta. Zaparkovala som pred obyčajnou krčmou s terasou. Nehanbí sa za to, že je len krčma. Vonku na terase sedeli dvaja štamgasti a viedli zápalistú hádku. Ale tá téma!!!! Úžasná. Ja už chcem iba takéto rozbroje. Viedli spor o tom, čo ide do leča prvé. Či slanina, či cibuľa. Netuším, ako to rozriešili. Ani neviem, či majú vyriešený spor, či tam ide alebo nejde klobása. Sama takýto spor riešim sama so sebou už roky :) Napriek hlasnej výmene názor priniesli do mojej duše mier a pokoj.

Mmch, svoj problém s lečom som už tuším vyriešila týmto receptom Úsmev Je bez slaniny


reklama

reklama

Kamila, Ut, 14. 09. 2021 - 20:29

Určite je to jedna z príjemnejších debát. Inak verím, že ťažká diléma, Asi by som začala pražiť cibuľu a slaninu, alebo klobásu naraz?

balalajka, Št, 16. 09. 2021 - 06:37

Bez slaniny. S klobásou. Kde mám zahlasovať? Veľký úsmev

Vidíš, treba po hospodách chodiť. Tam sú iné problémy žitia.

dan-cula, Št, 16. 09. 2021 - 12:53

a čo je vlastne lečo?lebo mi lečo voláme aj len podusená paprika,paradajka +vajce ale aj cibuľa,klobáska,paprika,paradajka +vajce alebo cibuľa,paradajka,paprika+vajce ...

joj pri receptoch by sa dalo tiež pohádať do krvi...

dasa_, Št, 16. 09. 2021 - 13:01

no veď práve - toľko možností.... Moja svokra napríklad ako lečo robí iba udusenú papriku s vajíčkom. A ku tomu čerstvá paradajka.

balalajka, Pi, 17. 09. 2021 - 06:14

Joooj - také vegetariánske aj ja zvyknem volať lečo. A keď toto "lečo" naložím manželíkovi a šacuje to more zeleniny a pýta sa, kto mu pojedol klobásu .... Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

dan-cula, Št, 16. 09. 2021 - 13:08

ha..to počujem prvý krát!darmo-koĺko žien toľko kuchárok..

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama