reklama

Autobusový stres

Pridal/a dasa_ dňa 20. 09. 2021 - 18:55

reklama

Jááj, dlhé roky som nešla v autobuse z mesta do rodnej dediny. Roky to bola každodenná cesta. Dnes ale prišiel ten deň, keď použitie autobusu bola najlepšia cesta. Dopredu som si na internete vyhľadala spoj, pozrela cenu. mmch, autobus už roky rokúce chodí v rovnaký čas.

Vypýtala som si lístok a na ruke mala nachystané mince v hodnote cestovného, niečo cez 1€. Ale vodič že nie, nie,  že iba 35 centov. Aj niečo k tomu povedal, ale nerozumela som.

Tak som si v pohode sadla, užívala cestu. A zrazu mi oči padli na lístok. Skoro som skolabovala. Napísane, že dôchodcovská zľava nad 70 rokov. Oblieval ma pot. Reku aj vlasy čerstvo nafarbené, aj tenisky na nohách. To fakt vyzerám tak zle????

No zvyšok cesty ani neviem, jak som prežila. Teda našťastie, že  len 10km.

Doma som sa so zážitkom priznala sestre. Ona chodí autobusmi častejšie. A našťastie, všetko sa vysvetlilo. Vraj týždeň mobility. Prepravné spoločnosti sa pripojili zľavneným cestovným pre všetkých v jednej sadzbe. A kvôli jednému týždňu nepreprogramovali strojčeky. Veď načo PohodaPohoda No chlapi.....


reklama

reklama

balalajka, Po, 20. 09. 2021 - 19:14

Veľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmevano ano ... aj vlacik v sobotu len 1.3 .... a pes mal tusim drahsi listok ako ja. Váľam sa od smiechu po podlahealebo som to rozuctovanie nepochopila.

Ale prisam vacku bych sa asik sla spytat toho sofera. Ale skor by som sa skacala pod sedacky. Váľam sa od smiechu po podlahe

 

dasa_, Po, 20. 09. 2021 - 19:28

No ved práve, celý deň máš zo seba super pocit, ešte aj sestrička u lekárky ťa pochváli za vyladený outfit. A šofér ťa takto uzemní Veľký úsmevVeľký úsmev

dan-cula, Ut, 21. 09. 2021 - 12:08

cha ..si myslíš,že si sama?ja šoférovi,že asi sa pomýlil a on "sadni si je to v pohode" a ja v duchu premýšlala,že sa asi o niečo snažíChichocem satak mi dal zľavuChichocem sa.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama